70

Анонимен

преди 2 години

"обекти във формата на триъгълник"Какво НЛО е това? Точно така изглежда руският хиперзвуков "Авангард".Не се движели като самолет. Руският ПАК ФА като самолет ли се движи?А руските оръжия, базирани и конструирани на нови физически принципи?

69

Анонимен

преди 2 години

Става дума за много париПечатницата е прегряла и има реален шанс да се счупи.Нема войни,нема за Пентагона пари.Ако има извън земни то те не биха приличали на материални същества ине биха използвали техника по "земните"закони.Не биха се интересували изобщо от земляните.Само ако се опита някой да им попречи биха му обърнали внимание и не се знае по какъв начин,дали добронамерено или воиствено.Борбата е:или мънита или съкращения в армията на САЩ.Номера със соц.девиза пари нема действайте,не минава.

68

1212

преди 2 години

Тези сигурни ли са, че това не е някаква буболечка на окуляра?

67

Анонимен

преди 2 години

ко съ праят те работят с тях от години и не са никви елиънз а са оригиналните създания на тъпия, сляп боК който управлява материята в тая вселена а ние сме пленени в скапаните им примитивни тела за да им бъдем роби и да си праят опити и да се бъзикат с невежеството ни.

66

UFO

преди 2 години

От 1998 г. американците притежават бойните плазмени летящи чинии с ядрен двигател на Едгар Ротшилд Фуше- TR-3B /MANTA, ASTRA и AURORA-виж ги на гугъл-търсачката/. В нета показаха клип от 2014 г., в който от ASTRA обстрелваха с лазерно оръдие оръжейни складове на талибаните в Афганистан. Иначе, Пентагонът с основание крие информацията за тези високи технологии, някои от които са извънземни, за да не станат достояние на феодалните диктаторски режими от Китай, Русия и Иран.

65

Анонимен

преди 2 години

Ами,който не го е видял с очите си - не вярва.Аз лично видях старта на едно такова НЛО...поне на стотина км. от мястото където се намирах...първоначалния взрив на излитането бих сравнил с атомната гъба по сила и мощ,а всъщност се получи една огромна окръжност или концентрични кръгове...нещо като дъгата...в огнени цветове...и оттам се отдели такъв неправилен пламтящ неправилен триъгълник към небето,който постепенно се превърна във светеща топка и за моя изненада изведнъж слезе и се появи силует.

64

Анонимен

преди 2 години

"продължение на години правителството на САЩ до голяма степен игнорира съобщенията за мистериозни летящи обекти"----------------------------------------------------------------------------Изобщо не ги игнорира, имат си специални отдели за разследване.

63

Анонимен

преди 2 години

Не им ли омръзна,на тия да се занимават с глупости?-:)

62

Лъжат

преди 2 години

Кой вярва на сащ никой, това е поредният филм.

61

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

60

наблюдател

преди 2 години

До реалнафантазияВ случая на пилотите Fravor и Dietrich, чийто показания са по всички новини последните два дни, дори не са ги накарали да подпишат да си мълчат, което потвърждава, че няма потулване. Техният случай е също обясним. В предишен коментар писах как военните ползват НЛО за параван. Специалисти, работили върху технология за заблуждаване на радари, са разказвали как техните тестове са били докладвани като НЛО. Това, което са видели във водата може да е било подводница, пуснала дрон.

59

селянин

преди 2 години

спокойно бре Путин па си изпробва новите аероплани пак е виновена представете си че в средните векове некой каже дека ке стигне америка за часове дали ке го мислят за нормален

58

наблюдател

преди 2 години

До реалнафантазияПентагонът потвърждава до този момент всички изтекли снимки и видеа, но не коментират съдържанието, а само казват, че те са източника. Съмнителното е, че тия кадри са доста неубедителни и направо смешни. А пък последния път потвърдиха изтеклото видео светкавично бързо, да не повярваш чак.Крис Мелън, който е един от тези whisleblowers, бивш висш служител в разузнаването, твърди, че няма умишлено потулване, а само срам да се повдига въпроса и всичко се замита под килима.

57

Анонимен

преди 2 години

Пентагона по добре да каже на световната общност с какво се занимават неговите био лаборатории в Украйна, Полша, Грузия и дали случайно не е прелетял коронавируса от тези лаборатории по света ?

56

Анонимен

преди 2 години

Не са извънземни споко.Риптили нацисти от центъра на земята са.

55

реалнафантазия

преди 2 години

Хората се запасяваха с тоалетна хартия от една пандемия, която по прогнози от миналата година трябваше да убие около 70млн. души от световното население... помните ли, че това разправяха?...Затова ми е трудно да си представя, че Пентагона ще разкрие истината с доклада през следващия месец относно НЛО... :)

54

наблюдател

преди 2 години

До Ало журналиститеСпоред Марко Рубио, Барак Обама, Джон Ратклиф и др това са обекти, които се движат по необясним за нас начин. Тук не става дума за метеорологични балони и кълбовидни мълнии.Свидетелстващите пилоти подкрепят думите им. А Елизондо и Мелън, които са били замесени в програмата за изследване на НЛО, разказват дори по фантасмагорични неща.Засега показаните кадри не потвърждават това и имат други доста по-прости и убедителни обяснения от това че са извънземни. Ще има още кадри.

53

Анонимен

преди 2 години

Плоскоземните си виждат квот си требе оти са плоскоъкълни и нема как да вижда друго.

52

Светли

преди 2 години

Да идват в България, по пътищата има толкова много НЛО.

51

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***