48

Анонимен

преди 2 години

Къде е централата на тероризма...

47

Анонимен

преди 2 години

От двете по-малкото зло са евреите, защото си пазят държавата. Те друга държава нямат.И няма да имат никаква ако палестинците продължават така.А за ислямското милосърдие с нож в ръка всички знаем в Европа.аллах ***!

46

@

преди 2 години

До ДианаЕстествено, че проблема трябва да се реши. Ще се реши като изгонят всички мюсюлмани от Израел. Чудя се как не са оставили някоя ракета случайно да мине през купола и да им целне важната джамия за да се приключи и с проблемите около нея!?!

45

Анонимен

преди 2 години

Е щом евреите са лоши, а палестинците добри, защо падат ракети?

44

До 48

преди 2 години

Палестинците не са евреи, престанете с тия грешни твърдения ! Има 12 еврейски племена произлизащи от 12-те сина на Яков-Израел (син на Исаак, и внук на Авраам), а палестинците(филистимците) вече е доказано, че са пришелци от Егейско море, като са се заселили по тия земи приблизително по времето на Троянската война. За разлика от тях, Аврам и Сара (родоначалниците на евреите) идват от изток - от град Ур (древна Месопотамия,днешен Ирак).

43

Анонимен

преди 2 години

Междувременно ЕС продължава да си заравя главата в пясъка. Къде се е чуло и видяло и да размахат пръст на господарите си с плитките.

42

Диана

преди 2 години

До Анонимен48Не си приличат много палестинци и евреи - евреите са бели хора, палестинците носят повече външни белези, а и характер на арабите /избухливи, емоционални/...Според мен, света трябва да се намеси, да седнат всички заинтересовани и ООН на една маса и да не станат докато не решат проблемите - било то създаване 2 държави с твърди граници, било създаване на правила на комуникация там-може да изпращат проблемите си до посредник, да не контактуват помежду си.Важното е да има справедливост

41

Диана

преди 2 години

До Анонимен46Не мисля, че палестинците се дуят! Те просто "пламват" лесно, но го правят от изблик на гняв, а не с пресметната жестокост на евреите...Ето защо после се чувстват неразбрани и протестират срещу отговорите на Израел...Палестинците явно са безсилни да се справят с проблема - иначе не биха се оставяли на насилието да ги води! Те просто не виждат изход, бият си главата "в стената" и чакат кой знае какво, може би просветлението да им падне от небето...Но...винаги са виновни по-умните

40

Анонимен

преди 2 години

Преди повече от 30 години палестинците ( като средна класа в Кувейт) съсипаха Ирак като поканихаСадам Хюсеин да си поделят кувейтските богатства. Днес няма един палестинец в Кувейт ! Палестиците не са араби! Те са евреи с мюсулманска вяра, така както са персите от Иран.

39

Анонимен

преди 2 години

Къде са тръгнали палестинците да се дуят след като са слаби? Евреите са по-силни и си налагат волята - така работи света! А иначе розовите пеперудки така и не разбраха, че няма война без жертви.

38

Ами

преди 2 години

Вината е изцяло на палестинските терористи, които непредизвикано започнаха изстрелването на хиляди ракети срещу жилищни райони в Израел ! Сега просто е нагло да се оплакват , но това е типичният арабски ''морал'' !

37

Анонимен

преди 2 години

Анонимен 36, като гледам как ти бичат минусите, положително това са елементи от коминтерна, дето навремето продаваха оръжие на Садам и НЕ си получиха парите, щото оня типигьоз го провесиха и сега реват, като данаци.

36

Анонимен

преди 2 години

"надбомбянето" свърши зле за палестинците - не са им нито на бомбите нито на ракетите на израелцте явно...

35

Анонимен

преди 2 години

"каквото посееш, това ще жънеш", стара поговорка, която арабите не могат да схванат 50 г. вече.

34

gogo

преди 2 години

ее, поне намерете актуални снимки .Първата с мъртвото дете е от 2006г. ,от втората ливанска война.Иначе съм с палестинците.Free Palestine

33

Международна общност

преди 2 години

Каквото почукало, такова се обадило.Нали хвърляха къчове, викаха Иш Аллах, празнуваха, а сега реват, като *** дяца.Хак да им е.но са късопаметни ишаци.

32

Българин

преди 2 години

Къде спи международната общност? Това ли е света, към който се стремим? САЩ продават в момента оръжие за милиарди на Израел, за да виждаме после снимки на убити невинни деца.Хора, събудете се. Това е геноцид срещу самите нас.

31

Анонимен

преди 2 години

аре стига сте ми ревали за арабите !бегайте в пустинята при тях като толкова ги обожавате !

30

Анонимен

преди 2 години

Евреите са започнали да заселват ивицата. Арабите са отговорили с ракети, евреите-с повече ракети.

29

Мда

преди 2 години

От Светите земи май само зло иде...Дали е случайно?