88

До Анонимен 87

преди 2 години

Евреите НЯМАТ свои земи. Факт! Що да не вземем да разровим малко изторията, а? Даже пасмина е мека дума за тах...

87

щастлива новина

преди 2 години

За българите,продаващи и се хранещи с плътта на най-милите си същества на западния пазар,пъчейки се и се радвайки,че са европейци е не познато що е това чест, достойнство,любов към род и Родина.Свикнали друг да му пази земята,друг до го освобождово,друг до го храни.От 146 години държавичката му мъждука.Една педя не е напреднала от 9 милиона през 1989г.останаха 6.900.000 души.Има и добра новина за българите-улиците с червените фенери в Копенхаген вече работят-значи има работа за вас,БЯГЯЙТЕ НА ТА

86

Анонимен

преди 2 години

До турчинЯ мълчи там и не обиждай българите, ***! Нито българките са ***, нито туркините са честни,цена знаеш!

85

Анонимен

преди 2 години

До турчинТи си ***! Мразиш евреите, дето толкова години издържаха твоите *** събратя. Оказва се, че Евреите не са ви длъжни. Оказва се, че и турците ще получат това в почти повече, което *** им събратя получават сега. Оказва се, че евреите са хора и човеци, за разлика от турците, които са вековни убийци, поробители, окупатори на чужди земи. От яд, че ви се връща тъпкано, беснеете и проклинате от безсилие.

84

Турчин

преди 2 години

До Анонимен87; Ти се погледна в огледалото и помисли,че всички изглеждат като тебе.Като тебе са безумно ***,прокълнати,злобни,долни-*** изчадия продаващи плътта на най-близките си за да се изхранват? Не е така. В света има и народи които умират за чест и достойнство и за Родината си и не са получили свободата си на тепсия като тебе.От 1071 година до днес се опитвате да ни изгоните от тези земи и все получихте заслуженото,пак ще си го получите.Щом през 1912-1922 не успяхте няма да усеете.

83

Анонимен

преди 2 години

До изтръпвамЕвреите не се влияят от скапаните ви безсилни проклятия. Това са техни Земи, а не ваши! Факт!

82

Анонимен

преди 2 години

До турчинПасмина си ти, а не Евреите! Ердоган вие на умряло! Вие да му мислите, че цял свят ви мрази вас, скапани турци! Ще дойде и вашия ред, сурова ще е Божията Воля към вас, турците , защото сте убийци, терористи, окупатори на чужди земи!

81

изтръпвам

преди 2 години

До Анонимен;82Те имат очи но не виждат, имат уши но не чуват, имат език но не казват истината.Те са за пъкъла и ще горад в страшни болки." Бог да ти даде съдбата на палестинския баща загубил жена си и четирите си деца.Да доживееш до момента в който положиш в гроба и последното си дете извадено от руйните на срината ти къща.Бог да ти даде тази възможност и справедливост. Бог е милостив и щедър към своите чеда и дава желаното от тях.Щом се радваш на мъката и болката на ближния си имай я и ти...

80

Анонимен

преди 2 години

До 84Това е за ***, престъпници, убийци и окупатори на чужди земи като теб, да знаеш! Турция, ваш ред е да се махате от чужди вам земи!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен81;Бог да ти даде същата участ като на палестинците. С нокти да изринеш от руйните на дома си мъртвите тела на майка си,баща си,съпруга и децата си. Такава "справедливост" наистина заслужаваш и Бог да те дари с това. АМИН.

78

Турчин

преди 2 години

До До 73/Фатих;Лицемерник си ти. Нима вярваш,че може да просъществува дори и една организация ,която не е подкрепена политически,финансово и идеологически от САЩ,Израел и Западните кръвожадни лакеи?Те първо създадоха, финансираха,обучиха,въоражиха и подкрепиха ИДИЛ и после сринаха със земята държавността в трите най-връждебни държави на Израел-Ирак,Сирия и Либия.Едиственните държави готови да воюват с пастмимата юдеи."Благодарение" на ИДИЛ се настаниха на петролните залежи и мюслюманските земи.

77

Анонимен

преди 2 години

Палестинците първи и без причина нападнаха Израел.

76

Анонимен

преди 2 години

Браво на Израел! Да продължава да интегрира успешно мюслитата и палестинците! Така евреите бранят Земите и държавата си! Жалко само за ония араби и палестинци, изповядващи Православното Християнство!

75

Фатих

преди 2 години

До До 73/Фатих; Отговорът на всичките ти въпроси е ДА.Западните държави създадоха, обучиха,въоръжиха и финансираха талибаните,муджахидините, ерористите без да си дадат смедката,че един ден терориста ще се обърне и към тях.Прокудиха от родината си милиони хора без да се засрамят.Бягат от Ада и се надяват над тях да се смилят онези които от векове разграбват,експлоатират,унищожават природните им богатства,разрушиха държавността в страните им.Не може финансово да съществува нещо където не е САЩ.

74

До 73/Фатих

преди 2 години

Демократичните западни държави прокудиха това население бе *** ? Те ли създадоха талибаните, те ли ги научиха на деспотизъм и тероризъм ? И накъде точно ги прокудиха, защо тия прокудени ''от тях'' пак към тях драпат ? Айде скрий се мишко лицемерна !

73

Е

преди 2 години

Те какво искат - само да си стрелят ракети на воля ?!?

72

До фатих, Не Българи

преди 2 години

Всички много знаете, ама и по вас да почнат да стрелят ще видите какви животни ще станете. Стрелят с оръжие купено от Иран. Хамас се спонсорира от Иран и някой други Арабски държави...С две думи,...братоубийствена война без край.Въпреки че Евреите не ги имат за братя тез *** палестинците.Все едно тука ние се занимаваме с проблемите на Каталуня, че искат независимост...Да се оправят, като немогат да седнат на една маса и да мислят разумно.

71

Не българин

преди 2 години

До Меди доганов;Мамичката ти на тебе подлец и лъжец. Твите изверги пръснаха черепа на 17 месечно дете. Убиха от упор 16 годишно момче в Местанлъ а ти ми правиш демагогий. Няма да можете да изтриете срама и позора от челота си, кръвта на невинните хора от ръцете си във веки веков. За това земята ви и вие дори сте проклети и прокълнати. За това не прокопсвате въпреки милиардите Евро изсипани от ЕС в страната ви. За това изчезвате, бавно, мъчително но сигурно.ЗАЩОТО СТЕ ПРОКЪЛНАТИ.ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ.

70

Турчин

преди 2 години

Дъртакът Джо Байдън на 24 Април 2021 обвини Турция за "геноцида" над арменците без да има каквито и да са доказателства за това. Въпреки,че след загубването на Първата световна война "виновниците" за този процес са интернирани на остров Малта и са съдени но не са осъдени.Треперящ,серящ в гащите си старец даде съгласие на терориста Израел да се даде оръжие за 900 мил.долара,когато се бомбардираха невинни деца и жени-МЮСЛЮМАНИ.ОТ 1915 г. занем,че кръвта на един Мюслюманин е евтин от капка петрол.

69

Фатих

преди 2 години

До Кой е виновен ли!И жената с четирите деца,бабите,дядовците също са виновни според тебе нали?Не се учудвам.Светът с умиление и аплодисменти подкрепи "демокрацията" в Афганистан, Ирак,Сирия,Либия-половината от населението на тези страни е избито или прокудено от "демократичтине западни държави".Именно същата съвест ходеше на сафари в Сараево и стреляше със снайпер срещу жени и деца, радваше когато убие мюслюманин.Именно същата съвест"забрави"за геноцида в Алжир, Либия,Сомалия,Африка и Азия.