68

Турчин

преди 2 години

До Кой е виновен ли!Когато дойдат в Родината ти и окупират 95% от земята ти.Когато започнат да те гонят от собственната ти къща.Когато не ти дават да се поклониш на Бога в молитвенния ти дом.Когато те заградят с високи бетонни стени и дори на работа да хотиш минавайки контролните пунктове.Когато те обсипват с бомби под аплодисментите на " хуманния запад".Когато изринеш от руйните на бомбардираната ти къща телата на убитите ти деца,съпруга,майка,баща,братя и сестри.Ще разбереш за какво иде реч.

67

Кой е виновен ли!

преди 2 години

Палестинците да се сърдят на Хамас, защото първи Хамас изстреляща 130 ракети, което е пълно безумие, при положение, че Хамас много добре знае как е въоръжена израелската армия. Тепърва арабите от Хамас ще осъзнаят безразсъдната си постъпка. С Бени Ганц шега не бива...

66

Анонимен

преди 2 години

Кратък анализ:Цялата пукотевица почна след като Израел изхвърли няколко стотин семейства от наследствените им домове им в Йерусалеим. Част от дългогодишната стратегия за етническо прочистване водена от 48-*** натам. Търсенето на права по канален ред е невъзможно, защото целият държавен апарат е подчинен на тази политика. Когато палестинците използват насилие, евреите ги прочистват вече екзистенциално, от 200 жертви към 100 са жени и деца. Само дето терористи са другите.

65

Зозо

преди 2 години

Най-якия клип е как бомбата пада и събаря цял жилищен блок. Понеже отдолу целия е прокопан в тунели и подземия на Хамас и няма основи.На ви Хамас, на ви бомби в България!!! Удри!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

64

Иван

преди 2 години

Тия що нямат тераси в Газа?От толкова снимки и репортажи как пък една тераса не видях?

63

Анонимен

преди 2 години

чудех се как ракета (а не бомба) удря сграда, и сградата пада, съотв. има и цивилни жертви. и какво се оказа - хамаз са прокопали тунели под собствените си блокове, където живеят цивилни и държат ракети и боеприпаси там. а самите лидери на хамаз живеят безопасно в къщи далеч от боеприпасите. съответно, израелците взривяват края на тунела, излизащ в тяхната държава пускайки предупретителен сигнал, а *** он него полза няма. цялата ивица газа е хобитова дупка, тъпкана с бомби и взривове.

62

Меди доганов

преди 2 години

Ромите където и да мърсуват, винаги се крият зад жените и децата и аз съм така, спомнете си тюркян, първо ги убиват после развяват труповете като знаме на собствения си позор.!.

61

Анонимен

преди 2 години

защо журналистите винаги снимат еврейски и арабски жени-домакини след като злото вече е сторено? защо никой няма смелостта да снима брадатите ислямисти от хамаз или радикалните евреи (със същите бради, между другото)? имало насилие, ами снимайте тези, които го правят и създават. и ги питайте защо? ама няма да им хареса отговорът - и двата случая, ще чуят - Бог ни заповяда да избием неверниците. за никаква земя не воюват, а за взаимно унищожение. и затова мирът е временен, повредени мозъци.

60

Анонимен

преди 2 години

И Ко Израел трябва да си седи кротко докато Хамас го обстрелва ли ? Тия Ман..гали от газа много го бива да се правят на жертви

59

Анонимен

преди 2 години

роденият в египет арабин ясер арафат през 1969г, след като губят поредната война с израел, създава термина 'палестинци' и нова идентичност на арабите с политическа цел. а пък ционизмът, или идеята за еврейска държава, е създадена от теодор херзл, австрийски евреин през ВСВ. и двете страни така си повярват, че палестинците започват да твърдят, че са гърци от остров филос, станали араби, а израелците - че направили един 'временен' кръг през азия и европа за 1000 години и се върнали вкъщи :)

58

Анонимен

преди 2 години

Грозни неща се случват по света 21 век. Не знам, как човечеството миже да излезе от тази си примитивна форма на противопоставяне. Това е заложено внгена ни и миже да се види дори в началното училище. Но трябв да има начин да спрем да се бием едни други . Немиже да няма такава опция.

57

Анонимен

преди 2 години

странно е, че спорите кой чия земя бил взел, при положение, че евреите и арабите я получават даром от британците, които я вземат насила от османците, които я окупират насила от саудитците, които пък я завземат от европейци, като преди това е било византия, а още по-рано римска империя, преди рим - царство ирзаил, а преди израил - древен египет, а преди тях - ханаан. кой точно е местен, колко говорят арамейски, което е езикът на старото местно население?

56

На умния

преди 2 години

До Анонимен 70Тази земя е била на евреите, Рим, арабите, кръстоносците, арабите, турците, англичаните.Тук всеки има право. Една открадната кола на кого е - на първия собственик, или на последния? Всеки има основания. Нека победи по-силният и по-умният!

55

Анонимен

преди 2 години

До ???? 64Всъшност технически погледнато, палестинците също никога не са имали държава до 1988г!

54

ВАМПИР

преди 2 години

До АнонимеНЧе какво общо има Израел с идиотизма на европейците да се правят на гостоприемни за всякаква ***?

53

ВАМПИР

преди 2 години

До Анонимен 70И от къде на къде палестинците да са в правото си, да обстрелвата с ракети цивилни, а на тях никой да няма право да отговаря със същото?

52

Анонимен

преди 2 години

А някой от нас знае ли в действителност какво се случва там? Аз примерно не знам. Като се има предвид кои притежават световните медийни гиганти, от които се копи пейства по цял свят...Да си спомним за кадрите и внушенията при войната в Сирия. Как после излизаха доказателства за лъжи и манипулации с кадри, снимки, платени "жертви"Поне знам едно. Правото е на страната на палестинците, защото Израел са натрапника

51

анализатор

преди 2 години

Там,където има ислям,няма мовешко общество.Чумата наречена ислям,инищожава човешкия разум.Твърдо съм зад позицията на Израел.Саво така се брани държава,нападана от ***.

50

АнонимеН

преди 2 години

ЗАРАДИ ИСРАЕЛЦИТЕ ЩЕ СТРАДА ЕС ОТ НОВА ВЪЛНА БЕЖАНЦИ И ТОЗИ ПЪТ ИДВАЩА ОТ ПАЛЕСТИНА!-------------НИЩО ЧУДНО ХИТЛЕР ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА СВЕТОВЕН НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!

49

АнонимеН

преди 2 години

ПАК СА ПУСНАЛИ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ОТ КАРЛУКОВО, ПСИХИЧНОБОЛНАТА ГЕРБЕРКА ДИАНА!!!