108

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

107

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

106

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

105

Академик

преди 2 години

До щастлива новина 91Виж какво *** неден!Българите сме такива заради вас турчорите и заради вашето подобие ,***!Както казва един колега,ние не сме нахлували в Анадола да ви ***,а сме могли,но вас винаги са ви защитавали Англичаните и французите!!Руснаците ни шетат откак са станали на племе!!Оживяли сме благодарение на трудолюбието си и това личи по фолклорът,който не сте могли да затриете,както сте изтрили всички крепости от лицето на земята ни!!Вие сте били и сте бандитско племе

104

Недоразбрал

преди 2 години

Да ви направи впечатление,че завалиите палестинци ,всеки най малко с по 4ри деца?!А ЕС им дава помощи,САЩ също по едно време?!И за какво? Да се е,бът като мухи и да се множът като скакалци?!И каква е файдата,да правят атентати по целия свят?!Израел им дал гражданство,живеят добре,с израелски паспорти и изведнъж се обръщат като подли змии и хапят и пръскат отрова в ръката дето ги е хранила?!Арабите са подла и долна пасмина!!Сега обаче ще разберът урокът по трудния начин!!

103

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

102

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

101

Анонимен

преди 2 години

В тия коментари виждам 90% ненормалници. Или платени. Или и двете. Ужас.

100

Анонимен

преди 2 години

До ТурчинДобре, че ние, българите внасят и купуват вашите стоки, че вие съвсем ще измрете. Кой нормален народ купува вашите турски ***?

99

От бореца

преди 2 години

Не ревете потурнаци, българското робство не е тежко !!!

98

Турчин

преди 2 години

До Анонимен100;Ние ви търпим и хрантутим от 146 години. Панелката в която живееш, пътя по който вървиш,завода в който работиш,ж.п. линията по която пътуваш са построени от мен по време на каторжните строителни войски. Хляба ,месото,млякото, зеленчука,плодовете които консумираш за отгледани и произведени от мене. Ако аз си отида ти ще умреш от глад и въпреки,че ще печелиш пари от продажбата на плътта си няма да можеш да купиш нищо защото не ореш,сееш,жънеш,копаеш или береш плодове и зеленчуци.

97

Анонимен

преди 2 години

До 98Тогава какво правиш тука, бе, безродник? Що не си ходиш в Турция, нали е твоя родина вече?

96

Анонимен

преди 2 години

До 98Ти, дето плюеш по българите, ***! Българите, които със заплатите и данъците си изхранват както твоите ромски събратя, които се пишат за ваши, т.е те са турци! Обиждаш българите, дето на своята земя ви търпят простотиите! Как не те е срам?

95

Анонимен

преди 2 години

До 98дребно,мръсно,крадливо злобно,кръвожадно същество наречено българинМоля?! Българите ли са убийци? Българите ли са окупирали чужди земи? Българите ли са правили геноцид над други народи? Тези обиди не са по - точно към теб и твоя изкуствено създаден народ? Турците не са ли мръсни?

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен93;За това ще си помислим.Но важното е,че ти и твето племе няма да доживеете до този момент защото изчезвате,бавно,мъчително но сигурно.Погледни статистиката от 6.950.000 неселение 46.000 деца,65% НЕ СА БЪЛГАРЧЕТА И РОДНИЯТ ИМ ЕЗИК НЕ Е БЪЛГАРСКИ.На твое място вместо да злобея за турчина бих се замислил за бъдещето на племето и *** си защото след около 30 г. ще живеяте в определени резервати за пример що е това дребно,мръсно,крадливо злобно,кръвожадно същество наречено българин.

93

Анонимен

преди 2 години

До 95Никой не харесва смъртта на деца, но вие, мюслитата сте страхливци и използвате жените ви и децата ви в боевете, те да го отнесат, а не вие, страхливци! Вие нападате цивилни хора, докато омразните вам Евреи,целят и трепат вас, скапани терористи!

92

Анонимен

преди 2 години

До 95Българите се промениха, не са вече това, което турско - циггганската скапана чалга ги направи. А относно фенерите, може би твоите близки от женски пол са там!

91

новина за българите

преди 2 години

Улиците с червените фенери на Копенхаген и Амстердам започнали работа. Гответе се, бягайте на там,че се отвори работа за вас, майките,жените,сестрите и дъщерите ви.И мъжете могат да обслужват отзад при желание,няма проблеми.Важното е пари да печелите.Един човек, който е пропаднал до ниво да желае смъртта на невинни деца и жени е способен на всичко в света защото е загубил човешкото ослепен за справедливост, забравил е Бога и човещината.Той може да продава и предава всичко на света и себе си дори

90

Анонимен

преди 2 години

До 92Това са земите на Евреите, Палестина като дума я няма в никой исторически извор и документ! Евреите достатъчно дундуркаха тия безработни, мърляви ***! Евреите не са длъжни на палестинците. Ако толкова сте се притеснили за вашите му.рргави палестински събратя, дайте им арабски земи, земи в Арабия - бол!

89

Анонимен

преди 2 години

До турчин.От 1071 година до днес се опитвате да ни изгоните от тези земи и все получихте заслуженотоСамо дето тези земи са Български, ***! А с това ваше надменно отношение към българи, гърци и балканци, рано или късно ще си заминете от историята и лицето на земята! Руснаците и китайците също ви точат ножа, Европа няма да е вечно толерантна към вас! Америка също за пореден път ви разказа играта! Приемете факта,жче цял свят ви мрази, защото сте грозни, смрадливи, развратни!