8

Анонимен

преди 2 години

'' Програмата: България да излезе от колониалния модел ''.....................забраниха му да влезе в Америка и стана враг на колониалния модел ...по-принцип има логика в това, което казва, но добре е да посочи и алтернативата на Нато на Балканите

7

Анонимен

преди 2 години

Волен излезе със скок от политиката след като се коалира с ДПС по времето на Орешарски.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Господин Сидеров, понеже аз също съм с богословско образование, Ви съветвам да си изгладите познанията. Без Цар Православие НЯМА. Царят е Първосвещеник на Църквата. Вие,господин Сидеров сте лицемер,защото именно като рожба на КГБ саботирахте управлението на Царя и се приравнихте именно с ДПС,Борисов,Паси и Костов, които и до ден-днешен държат под арест и заплахи Н.В. Царя. Знаете,че княз Кардам бе убит. Знаете,че без Цар Църква няма. Странно е Вашето Православие.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше малко достойнство и принципи щеше да се оттеглиш и да подкрепиш Възраждане, ама не, ти си същия нарцисист от преди 15 години. С годините нормалните хора помъдряват, ама при тебе е обратното. Колкото по стар ставаш толкова повече се мислиш за незаменим и неизбежен. Просто не можеш да се погледнеш отстрани да видиш колко жалко изглеждаш. Един изкуфял дъртак който плюе срещу вятъра, говори врели-некипели и все някой друг му е виновен.

4

Анонимен

преди 2 години

Не може ли някоя "чиливизия" да го издебне за поне един от протяжните му "монолози", когато не е пиян?От години никой не го е виждал трезвен, "Столичная" - отличная!

3

Анонимен

преди 2 години

Този е за лудницата !

2

Учителя

преди 2 години

Яко се беше наквасил завалията...защо допускат пияни гарги в студията?

1

Патеричок

преди 2 години

Я , който тоз хубавец бре...Патеричок, ходи пей в някой кръчма не се занимавай с политика.....