68

Ники дудука

преди 2 години

Имаме новина!Сидеров прогнозира ЧЕТВЪРТИ ИЗБОРИ.

67

До 68

преди 2 години

Когато 'освободи Альоша от наряда",ще взема да ти повервам. Откъде ви намират,бе!?

66

Анонимен

преди 2 години

Аз не харесвам политици,но Волен е единствения от всички ,който си държи на думата. Другите които държат на казаното и са постоянни за съжаление са ДПС.

65

Анонимен

преди 2 години

Волен ако се обърне към Българите от Македония, те ще могат да го вкарат в парламента.Той единствено се изказвал достойно за тях. Другите само ги злепоставят и когато имат нужда ги наричат Българи ,а когато не те са Македонци.Волен опитай се,сигурен съм че ще спечелиш.Те не харесват ВМРО.

64

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа сте чули Фикуса да обели и една дума за Македония.Веднага ще го пернат през ръчичките от Масква.Нали от там е създадена азбуката им.Патриот...Пфу..тоя в кухата му тиква е само измислената "православна" "светая " рус, България, БПЦ и Българските интереси не са в съзнанието на тоя руско турбоправославен ***

63

Анонимен

преди 2 години

Да сте чули Фикуса да обели и една дума за Македония.Веднага ще го пернат през ръчичките от Масква.Нали от там е създадена азбуката им.Патриот...Пфу...

62

Анонимен

преди 2 години

Тебе да не те хвана мъката за тях?Много си зле! Просто ги съжалявам, искрено. Ти да не си Волен?

61

До 60

преди 2 години

Тебе да не те хвана мъката за тях?Те са си избрали.

60

Анонимен

преди 2 години

10 мин приказки 50 лв,и ти ще отидешНе за 10 минути, повече от час стояха тези момичета! За 30 лева едва държаха плаката, едва изтърпяха самия Волен!

59

Извини се,бе!

преди 2 години

Дека е Чукалоф?

58

Анонимен

преди 2 години

Като им плаща, този път момичета да поискат двойно заплащане! За цялото време едва носеха плаката, едва стояха на краката си, едва изтърпяха простотията и речта на Воленчо! В очите им няма нито спокойствие, някакво безразличие и апатия

57

Волен НИЩОТО

преди 2 години

Този е едно НИЩО.

56

Анонимен

преди 2 години

И другите,дето са забрали грижа за Коколчева и останалите кифлета:Сидеров да не би насила да ги и довлякъл при себе си.А това,че Златката ги лъготи за някакви постове и службици и лесни пари и те му вярват и се надяват си е техен проблем.Тогава поне да не се натрапват медийно! Достатъчно обществото видя простотиите на Волен Сидеров и компания!

55

Анонимен

преди 2 години

До много сте наивниМного си зле, други казват ,че тези момичета са получили 30... 50 или 30 лева, все тая, лошо е да са до тоя, губят ценно за тях време!

54

много сте наивни

преди 2 години

До Анонимен 49Ми платено им е бе, човек!За 10 мин приказки 50 лв,и ти ще отидеш!Не виждаш ли,че всички дават заето!?

53

До ,57

преди 2 години

И другите,дето са забрали грижа за Коколчева и останалите кифлета:Сидеров да не би насила да ги и довлякъл при себе си.А това,че Златката ги лъготи за някакви постове и службици и лесни пари и те му вярват и се надяват си е техен проблем.

52

Анонимен

преди 2 години

Алена Соколчева и другите момичета какво още чакат? Защо са при Волен? Деница Сидерова Гаджева защо не прибере мъжа си, той достатъчно изложи себе си, нея и собственото си семейство! Кумовете на Волен отдавна са се отдалечили от него и семейството му, отвратени и разочаровани от поведението му!

51

Зозо

преди 2 години

Болен да си вземе "програмата" и ТВ-то и право в Крим :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Там може и да му се върже някой съвестски пенсионер :))))))))))))))))))))))))))))))

50

Анонимен

преди 2 години

Този ЗАЩО не е ходил войник.По времето,когато е трябвало да ходи в казармата и да служи на Майка България ,за войници не взимаха само ГЕЙОВЕТЕ.

49

Анонимен

преди 2 години

Костя Копейкин му изяде хлябаКостадин Костадинов няма нищо общо с тоя остарял русофилски перхидролен клоун! Време е Волен Сидеров да се пенсионира!