28

До 26

преди 2 години

Да гласуваш ТРИ пъти за този,не говори добре за теб.

27

Анонимен

преди 2 години

Волен изпълнява ролята на контролирана опозиция. Мафиотите го назначиха на тази служба.Принципно доста говори верни неща но все пак това му е работата! Да говори, да плямпа и нищо да не прави в крайна сметка. Ако положението стане напечено знае че трябва или да подкрепи статуквото или да се оттегли. Иначе началниците ще му дърпат ушите.

26

Анонимен

преди 2 години

Аз имам максимата никога да не правя една и съща грешка трети рът, но с Атака я направих! Три пъти гласувах за Волен, но се оказа пълен лъжец и нагаждач! Всичко което обещаваше на хората гласували за него Ни излъга и нищо не изпълни! Никога повече няма да гласувам за тебе и Каракачанов - пълни мушеници, като борисов сте!

25

Анонимен

преди 2 години

и ШЕСТИ ДА ИМА ВОЛЕНЕ ТИ СИ АУТ.

24

SS

преди 2 години

Волен е бита карта. Ама много бита! След тази излагация, когато осигури съставянето на правителство на буда барселонски и фактически го сложи 4 години да ни командори, тоа Волен вече не става за НИЩО !И се чудя как Деница още не го е изгонила???

23

Анонимен

преди 2 години

Много лош вариянтРептила Славчо трябва да буде наказан от изберателите

22

Анонимен

преди 2 години

Излизаме от колониалния и влизаме в Задунайский-я модел.

21

Ами няма

преди 2 години

излизане Сидеров. Искат ни имотите, земята, досущ като на палестинците и индианците. Децата ни да им бъдат роби, чакащи ваксина и гмо храни.

20

Човекът

преди 2 години

Сидеров без тебе и време служебното правителство да се спъне някъде

19

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си *** и наивен, за да мислиш, че Америка ше позволи да няма правителство след следващите избори? С тази агресивна Русия вие си мислите, че Америка ше чака Българите да си играят на избори до дупка?Абе ***, софтуерите на тия машини кой мислите, че ги контролира?

18

Анонимен

преди 2 години

Ако всички т.нар. "патриоти" се съберат на една маса, и за да се помирят всеки каже кусурите на другия, и този другия си вземе поука и ги отстрани, то от всичките на масата ще остане.... едно голямо НИЩО!

17

Волен Цайските

преди 2 години

Този пичага изтрезнял ли е ??

16

Калеко Алеко

преди 2 години

С новите политически играчи орисани от вдигнатия юмрук на фигуранта е възможно да има и трети, че и четвърти предсрочни избори, но тава зависи изцяло от суверена и от неговата парламентарна и демократична култура, а не от приумиците на Бялата Златка ... !!!

15

Off

преди 2 години

Има да сеи мечате за времената, дето беше златен пръст на Пеевски. Е, налагаше му се да излиза с пластмасова маса над главата, ама имаше кинти. Сега само копейки.

14

Анонимен

преди 2 години

И този има семейство за прехранване, трябва да го разберем...

13

Анонимен

преди 2 години

Сидеров, чегърташ дъното вече.СКРИЙСЕБЕ!

12

Анонимен

преди 2 години

"България да излезе от колониалния модел"Как точно бе Сидерчо? Дай някаква конкретика щото то да приказваш глупости е най-лесно. Само с лозунги го караш вече колко години?Каква е алтернативата на ЕС бе Сидерчо? Евро-азийския съюз ли?Ако не бяхме в ЕС щяхме да сме като Молдова сега, ама и ти го знаеш, но нали трябва да подхвърлиш нещо на малкото наивници които все още ти вярват.

11

Анонимен

преди 2 години

Около него все млади активистки...

10

Анонимен

преди 2 години

Старите опорки от преди 10 години...смени плочата вече, време е.Само глупости бръщолевиш. Убеден съм, че дори един квартален вход не би могъл да управляваш, ама иначе говориш за голямата политика. И ти и Каракачанов сте същите празнодумковци. Големи аналитици и политици сте, ама като трябва да решите нещо конкретно сте гола работа. Тва сте вие патриотите, само думи на вятъра.

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Прогнозите на Болен могат да представляват интерес само за специалистите от някоя специализирана психиатрична клиника ... !!!