499

Сата НАТО

преди 2 години

Добре де, аз не разбирам в какво обвинявате Божков? Той е гражданин като всички останали. Обвинявайте Бойко Борисов, че по негово време са се вършили такива машинации.

498

Анонимен

преди 2 години

Герберите са се юрнали по всички телевизии,радиа ,сайтове и вестници да дават теоретични оправдания за простотиите,които вършеха в продължение на 12 години. Както е казано в Библията "Всичко тайно ще стане явно" , а това най-много ги притеснява. Най-накрая имаме шанс да променим коренно управлението на държавата и да изберем на ръководни позиции хора със знания,почтенни и не трябва да го изпускаме!

497

Анонимен

преди 2 години

Тези които най често натякват за снимките са и поръчителите, това са Радев и ДБ. В България бе извършен добре обмислен и подготвен преврат, а народа блеее.

496

Пилето

преди 2 години

Радев обслужва чужди интереси.Оставка!

495

Я пак,

преди 2 години

че нещо не се връзват приказките ти и действията ти!

494

Радев и Слави

преди 2 години

Двамата са свързани с обща жена и двамата са чалгари. Това ли е човек с ценности?Вижте сниките на Радев с Десислава и нейните със Слави

493

Анонимен

преди 2 години

До 592Цялото служебно правителство е одобрено от сащ бе за каква Евразия говориш клоун?

492

Анонимен

преди 2 години

Тролчета много енергия изразходвате срещу президента сигурно за него най - добре плащат! Густо ми става да си представям физиономиите ви!

491

НИКОГА В ЕВРАЗИЯ

преди 2 години

НЕГОВИТЕ ЦЕННОСТИ СЕ ДИКТУВАТ ОТ КРЕМЪЛ, ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ПО КРЕМЪЛСКИ МОДЕЛ- У ТЯХ И У НАС КАТО ПОД ИНДИГО, САМО, ЧЕ НИЕ ДРЪЗНАХМЕ ДА ЗАВИЕМ И ТЕ ИНСТАЛИРАХА ГАДЕВ И НЕГОВИТЕ ЦЕННОСТИ.

490

Анонимен

преди 2 години

Ценностите не, но целите напълно съвпадат.Само ,че с тези на определени олигарси.

489

Импийчмънт

преди 2 години

Този човек няма ценности. Той е военен и е научен да воюва и да изпълнява заповеди. Сега тези заповеди идват от Божков, зад когото /тя го пази в Дубай/ стои РУСИЯ. Той създаде напрежение в България и говори от името на група, оснанали извън НС хора, като ги нарича народ. ПРЕДАТЕЛ, импийчмънт

488

Старец

преди 2 години

Радев,кой ще ми върне паричките отнети ми в резултат на голямата инфлация-равняващи сена сегашни 20 000 лева. Вие с чалгарина не гледате деца а аз имам две и пет внука,щях да купя апартаментче поне на едното,кой тогава ни докара до това положение.В никоя соц.страна нямаше такава инфлация,нямаше и мутри,настъпателни и жестоки.Само у нас Радев,само при нас.Върни ни пак там,те историците ще те запомнят.

487

Дидо

преди 2 години

За да създадат повод за окупация на родината ни от страна на Русия, граф Игнатиев и сие са действали маалко по завоалирано. Сега този е директен, или Русия или нищо. Толкова ли за утепан го имате този народ ами ако се организира и никой не гласува, а ако хукне през глава навън,не дай си боже Европа да ни се ядоса и спре фондовете и махне борда...

486

Анонимен

преди 2 години

А тогава защо подкрепяш отровното трио, Таня Дончева защо? Това са адвокатите на олигархията! А ти стана техен говорител! Даже и министерство даде на тая шайка. Назначи хора, чийто заместници са директно свързани с Божков и мустакатия! Не искам думи! Делата говорят сами за себе си!

485

Часовникар

преди 2 години

Абе г-не с вашите неморални " качества" да ни говорите за ЦЕННОСТИ е повече от нелепо.Е,какви са тези ваши ценности,които ВИЕ толкова си цените ?! Да вдигаш юмрук срещу народа си,да си злонамерен,да се въртиш като политически пумпал,да се мислиш, че си най-заслужилия в тая държава,нищо да не правиш и да зовеш за бунтове срещу ЗАКОННО правителство...това ли са ти ценностите ?! Сетно доказателство,че не си за тая длъжност,която е свята а ти я опорочи!!! Срам и позор е твоя милост за Бълга рия!!!

484

За България

преди 2 години

След толкова много коментари против единствения интелигентен човек , който е попадал на политическата сцена последните 12 години , наистина се чудя в БГ ли живея или в ББ . Или само *** , или българите са много прости! Четете книги бе ,хора! Образовайте се! Тогава може и да ви стори като нещо хубаво политиците да мислят за народа си , а не за личните си финанси!

483

не се

преди 2 години

ЛИНИЯТА НА ПОДСЪДИМИЯТ БОЖКОВ И ЛИНИЯТА НА РАДЕВ СА В ЕДНО НАПРАВЛЕНИЕ,РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ НЕ СЕ ПРЕСИЧАТ

482

Анонимен

преди 2 години

Знаем радев, знаем.Твоите ценности са в москва!Но нашите, са тук в България!Тук са и нашите семейства и деца!Ти нямаш дори и семейство.Стар коцкар си ти, освен чуждите булки, реши да ашладисаш и България!

481

Радев ни баламосва

преди 2 години

Радето е страхотен ПОПУЛИСТ.Само един пример- сравнението,което направи между Румъния и България за последните 10 г.БВП - то на Румъния за тоз период нараснало било с 50% ,а на България видите ли..само с 30% !?! Да оставим настрана,че числата са доста по-различни.В цяла Румъния с 3 пъти по- голяма площ и 3 пъти по- голямо население има само 200 км автомагистрала ( AUTOBAHN),а в България по времето на 3- те мандата на ГЕРБ се изградиха над 600 км магистрали!!! И Радето услужливо пропусна да спо

480

не сме глупави

преди 2 години

Във фейсбука му монтирани снимки.Бойко бил мутра защото на нощното му шкафче имало пистолет.Те децата в прогимназията се занимават с монтажи на снимки.Само за тези му твърдения ще му се смеят децата.