539

Ани

преди 2 години

Както много пъти съм посочвала, със законност, един по един всички комунисти ще минат през затвора.Ако той искаше да промени нещо, можеше да се "поинтересува" как върви проверката на разходване на средствата на едно или друго ведомство.Можеше да провери дали се придвижва делото по някое от декларираните финансови, митнически и т.н. престъпления.Радев като висш военен, трябваше поне да знае, че като си отвори устата вече има последствия. Той тръгна да събаря държавата . . .

538

528 Hz

преди 2 години

То остана твоите ценности да вземат да се пресекат с тези на българските милиардери,и бозката към Партията да вземе да секне.

537

Щирлиц

преди 2 години

Пък твоите любимци сигурно не са взели комисиони от ф-16.Айде у лево.

536

хахо

преди 2 години

ти да видиш . та ти заради комисионните които загуби за грипените си готов на гражданска воина . педесет процента от твоите служители са корумпирани от главата до петите . ти си един обикновен злобар затова ще отидрп в историята . сравнение с теб плевнелиев е велик

535

Смях

преди 2 години

Зелен чорап и ценности? Смях! Сричкоговорещият отново доказа, че е жалък!

534

Е

преди 2 години

Две успоредни прави могат ли да се пресекат ? Единствено могат да се слеят в далечната перспектива !

533

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

532

Анонимен

преди 2 години

Не се пресичат защото се припокриват!

531

Учител

преди 2 години

Откак Б.Борисов е на държавното кормило ТРИ ПЪТИ ни увеличиха заплатите !!! Дори само това да е направил Борисов не виждам какъв е смисъла НИЩОПРАВЕЩИЯТ да кри тикува и непрекъснато да бълва само змии и гущери ?! А г,син президента за толкова годи ни какво ПОЛЕЗНО занарода и страната е направил ?! ?! ?!НИЩОООООО !

530

ГНУСЕН РЕЗИЛ

преди 2 години

10 ЮЛИ 2020Г РАДЕВ ИЗЛИЗА С ВДИГНАТ ЮМРУК И НАРИЧА БГ ПРОКУРАТУРА МАФИЯ- ТОВА КЪДЕ ГО ИМА....

529

Анонимен

преди 2 години

До ОмерзенТочно така е Бойко погна тия всички, дето окрадоха парите от приватизацията и прехода и се почнаха протести, викове, рев на ***. Преди Бойко субсидии за земеделие взимаха 3 души в тая държава, сега няма земевладелец да не взима. Оня дет рева пред Мая е репресиран с 15млн печалба. Егати репресията.

528

Аз

преди 2 години

Живо се надявам Слави да издигне негов кандидат за президент, защото докато тоя плешивия си мери с ББ нищо добро не ни чака. Дето вика Слави всички вън и съд и прокурор и ГЕРБ и БСП и ДПС.

527

Анонимен

преди 2 години

Когато БОГ раздавал акъл, военните били на учение и останали без

526

Омерзен

преди 2 години

До СПРАВЕДЛИВЗащо живееш във заблуда , сигурно искаш Божков да се върне с картончетата за милиарди печалби ,Банев , Бобоков , алкохолният бос Стайков и да знаеш това е само началото има поне още 145 на брой олигархи завлекли с милиарди държавата. Една голяма част от тях са фирми на ДПС , БСП , Зелените и всички НПО-та!

525

Омерзен

преди 2 години

Абе *** , две успоредни в пространството на подлостта и парите никога няма да се пресекат!!! Отвратен съм от факта че си голяма куха продажна лейка !

524

НЯМА ТАКЪВ РЕЗИЛ

преди 2 години

ТОВА Е НАИМЕНОВАНИЕТО НА ГАДЕВАТА ШАЙКА!

523

Анонимен

преди 2 години

ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ДОБРЕ МАНДРИТЕ, ПОДПИРАЙТЕ БАНКИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ СА ПАК ТУК- ПОМНЕТЕ ВИНАГИ КТБ И ОНИЯ 15 РАЗБИТИ ДЕТО ОБЪРКАХА ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ- ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЯ ХУНТА.

522

AZP

преди 2 години

Радев, след като един цял мандат се представяше като най-върл комунист, сега се опитваш да смекчиш своя имидж, но някак си не се получава.Правосъден министър-комунист.Говорител на твоя кабинет- комунист.Шеф на НАП - много съмнителен индивид.Шеф на митниците - от "превъзходния" кабинет на Орешарски и други подобни.Как с такива фигури ще се бориш срещу корупцията и мутрите, или голямата ти цел е цялата тази порочност да премине към червената олигархия, БСП и влюбените в Русия? Питам!

521

Анонимен

преди 2 години

Ама това е План за развитие каква секретна информация ?

520

ЧЕРВЕН ПРЕВРАТ

преди 2 години

ЦЕННОСТИ- АМА НАИСТИНА ЛИ- ГАДЕВАТА ШАЙКА РАЗБИ ЗА ТРИ ДНИ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ....