459

Марко

преди 2 години

И аз само да вметна.Днес Божков поздравил Радев за чистките които прави служебният му кабинет.Това е защото ценностите на Радев не се пресичат с тези на престъпника Божков негов почитател,Бобокови ...Браво,браво !!

458

Анонимен

преди 2 години

Руменовците са с руски идеали

457

Бутафорко

преди 2 години

Радка,две успоредни линии-ценности никога не се пресичат.Те живеят заедно.

456

Диана

преди 2 години

До Анонимен535Така е-здраво ни закотви преходът с усилията на хората да оцелеем..Според мен, сега можем да се опитаме да отстраним БСП от Парламента на следващите избори и тогава да потърсим истинските наши политически таланти, които да ни управляват..БСП спират участието на всеки истински талант у нас, знаещ че тя ще го схруска преди да си е отворил устата!..Трябва всички да гласуваме за Герб, за да не се случи пак нещо такова като последния път...Аз друг път не виждам..Може би ти имаш идея?

455

хаха

преди 2 години

До само да вметнакомунде първо се научи да пишеш а после давай акъл който ти липсва,всички видяхме *** руска партенка какво направи

454

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кое от казаното от президента е лъжа! Жалко има много некомпетентни българи, не запознати какво се случва в администрацията и какви хора ги управляват. Нужна е голяма торба и лопата, после съд, но това няма как да се случи, защото само си драскахме по сайтовете, докато ни крадяха и племе днес един, после друг, ей така, колкото да има с кого да се заяждаме

453

Диана

преди 2 години

До Володя уляновНе мисля, че Беряну е коректен българин - много пъти съм го хващала в уклон към Румъния и дори се чудя, че още се подвизава тук...Въпросът не е какво евидял, а какво е направил сам за да не е така - нищо, сам се е спуснал по пързалката на БСП и сега се жалва как другите го изпреварили...

452

Анонимен

преди 2 години

Не се оправдавай, Радев! Васил Божков те хвали: Поздравления за решителните действия

451

Володя улянов

преди 2 години

Добре знаеш кой създаде олигархията, като освободи през 90те, като освободи 6то управление и спортистите около Тодор Живков на улицата. Който не знае, да прочете За кого звъни телефона на Владимир Береану. Ти много добре знаеш кой.

450

Диана

преди 2 години

До само да вметна528Когато знаеш, че някой е лъжец, че иска да компроментира мъжът ти, никога няма да повярваш на неговите "компромати"...Истината е тази, която работи и на лъжата краката са къси, особено ако си предупреден и внимателен...Нищо не печелят БСП в политиката - създават само проблеми пред развитието на страната и колкото повече проблеми създават, толкова по-лошо за тях - ще си отидат не с добри пожелания, а с ритник...Те сами си избират!...

449

Диана

преди 2 години

До само да вметнаВсичко ще направят тези га.до.ве, което могат, до каквото се докоснат, каквото им попадне - те са злобни към целия народ, мразят всички и всичко...Може би всяко зло за добро - ще минат някъде границата и сами ще се насадят на закона...Ще видим!..Но...не ни рушат за първи път!...Дано да не се срутим, Бойко да ни е избутал до някое плато, от където да не е много лесно да се стигне до пропастта...Както и да е - аз не очаквам нищо хубаво от БСП и не биха ме изненадали с нищо лошо!

448

само да вметна

преди 2 години

Коментар 526 НЕ Е МОЙ!

447

само да вметна

преди 2 години

до "Диана" ! Дианче,казваш "доказателства"? Ами те ще излизат тепърва от Служебният кабинет! А дали ще им вярваш,си е твой проблем! -:) Нщо като ,да ти кажат че мъжа ти ти изневрява! -:) Тиии какво? На калъп ли трябва да ги видиш и свариш,та да повярваш? -:) Или той ще ти каже ,не не жена.Това НЕ Е КОЕТО СИ МИСЛИШ? -:) Май нямаш житейски опит " Дианче"! -:))Не ми пиши повече! С теб приключих!-:) Нищо лично! Просто житейски усет! -:)

446

Честито!

преди 2 години

До ЧЕСТИТО НА РУНДЬО! - А ДПС ВЕЧЕ ОБУЧАВА ЕЛЕКТОРАТА СИ ЗА ИЗБОРИТЕ С МАШИНИТЕ!Този, Карадайъ дали се усеща как показа машинацията на машинното гласуване.Трябва само да излезе номера на партията и толкова! Ще показват на електората реда на работа: 1. натисни това; 2. натисни онова; 3. натисни тук за дпс! Точка! Фасулска работа, какво повече!Предполага се, че и други ще подемат почина - "Научи правилния електорат да гласува машинно!"

445

само да вметна

преди 2 години

Ти ако се замислиш беше като сценарий сутринта Радев да отправи послание към гешефта и надвечер министъра да му донесе истински гешефт. Още тази вечер ще влезе да разследва, кои са тези 9 и какви са тези стотици милиони. Може да влезе да унищожи документи, по твоята логика, вероятно е. Да купят акциите на БРР и направят одит до кадо заблуждават Бойко с някакви уволнения на калинки е голям номер! Очаквам самоубийства

444

Диана

преди 2 години

До мдааАз се съмнявам този смеш.ко да знае дори значението на думата "ценности"...Радев и ценности! - две несъвместими понятия...

443

Диана

преди 2 години

До само да вметнаВиждам те много добре колко не си БСП! Точно когато БСП водят битка за власт - ти си седнал да ми говориш врели-некипели за Бойко! За кого работиш, за БОжков ли, че и той се залепи за БСП сега...Никой не се съмнява, че БСП ще излезе с подобни факти срещу Герб - това се видя от самолет още от миналата година с протестите им и натиска за служебно правителство! Само че, вече никой не вярва на лъжливото овчарче БСП! Каквото и да направят тези по.сер.ков.ци - ВЪН! БСП ВЪН!

442

мдаа

преди 2 години

твоите ценности се пресичат с тези на генерал Решетников или Рушветников

441

само да вметна

преди 2 години

до 517 Бъди сигурен,че Гешефта с червената вратовръзка,няма и пръста си да мръдне,ако излязат ,А ТЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ГАРАНЦИЯ,При служебното правителство! ФАКТИ ОЛИЧАВАЩИ ГЕРБ В ИНТЕРЕСИ И КОРУПЦИЯ! Той завалията И за това точно беше" избран" под масата!Ако помниш и си бил буден българин!Тези които протестираха ,срещу "избора" на Гешев тогава,за Глав Прокурор,при НЕ ИЗТКЪЛ НА ЖИВ ТАКЪВ ПРЕДНИЯ.Знаеха защо ПРОТЕСТИРАТ! Та Гешев ЩЕ ПАЗИ БОРИСОВ от "проблми" със законите,докато е на ВЛАСТ!ЗАгря ли врече?

440

ЧЕСТИТО НА РУНДЬО!

преди 2 години

ДПС -ПРАВИ 160-ИЗБОРНИ КОМИСИИ В ТУРЦИЯ , А ДПС ВЕЧЕ ОБУЧАВА ЕЛЕКТОРАТА СИ ЗА ИЗБОРИТЕ С МАШИНИТЕ!НОВИНАТА , ОФИЦИАЛНО Е СЪОБЩЕНО ОТ КАРАДАЙЬ !РУНДЬО , ВЗЕМИ СИ ПАСПОРТ ЗА ДУБАЙ!!!!!!