86

Гневен

преди 2 години

Толкова е тъжно,че живеем в подивял и ненормален свят! Една шепа извратеняци вдигнаха на крак полицията от цялото южно черноморие за да ги пази! В същото време едни други ненормалници обират,изнасилват и убиват беззащитни възрастни хора,които полициятя не иска да ги пази! Страшно и бездънно е пропадането на РОДИНАТА ни!!! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!!

85

Reptile

преди 2 години

Разбира се, че нямате право на семейство, нито юридически, нито морално, какво толкова сложно има и страшно да им се каже!

84

заплес

преди 2 години

Да им направим една зоологическа градина, там да си щъкат на воля.Ще ходим да ги гледаме, щом толкова искат да се показват, храна ще им подхвърляме и най-важното - ще учим децата каква е разликата:(

83

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам що полицаите е трябвало да охраняват. Надявам се не им плащат за това от парите на данъкоплатеца!Който иска да си прайдва ама без да меси държавата

82

Тони Бонбони

преди 2 години

Времето на хомофобията и нетолерантноста СВЪРШИ!!!

81

Анонимен

преди 2 години

До БургазлияТе за това правят прайдове, щото им отвръщаш с обида :)) Кажи им спокойно, без агресия, да не се показват пред хетеросексуалните и ще разберат :)) Аз немам проблем с тех, държа се възпитано, те ми отвръщат със същото :) Иначе ако искам мога да ги направя на нищо, ама осъзнавам че са в неравнопоставено положение :)) Имат права ама до некаде :)) Май Бургас и Софето са единствени с такива шествия :))

80

Анонимен

преди 2 години

то тоя с мегафона да беше само латентния ама батките бая имаше и от тях де са опитвали ама нали ся мъже с приятелки трябва се направят няма как

79

Анонимен

преди 2 години

До Православеннай-досадното на пердеурунгелите е как си фантазират, че всички са дефектни като тях.

78

Анонимен

преди 2 години

Петдесет полицая, двадесет прайдера, тридесет контра. Пародия- максимално ниво.

77

Германец

преди 2 години

упадачен Берлин---Мдаааа... Още по соца беше почнал да гние капитализмът.Не си дава много зор нещо...

76

Православен

преди 2 години

Няма мъж в България, който да не е опитвал с друг. Факт!!!На мен ми хареса. Да се срамувам ли сега?

75

Бургазлия

преди 2 години

Да си живеят заедно както си искат, но да не опорочават свещенната дума СЕМЕЙСТВО !Ако искат да сключват брак помежду си, да ходят в разюздания, упадачен Берлин при Ляво-Зелените-Еко-***-Социалисти.

74

Анонимен

преди 2 години

Докато натрапват на мнозинството тия и подобни на тях групи,ще получат още повече омраза.Има една хубава българска поговорка."Ако си бе мирно седяло не би чудо видяло,,.Иначе си бъдете *** никой не ви пречи.

73

Анонимен

преди 2 години

Не може ли Прайда да минава на някоя полянка или горичка,защо трябва да дефилират пред нормалните хора и да дразнят.Никой не иска да ги гледа.

72

Хаха

преди 2 години

Веселинке, все някога ще ти свърши смяната и тогава ще кажа цялата истина за Левски и Ботев!!! Истината ще надделее!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за Прайда ако го води вече бившия премиер слънце Борисов.

70

Анонимен

преди 2 години

Бургаския кмет Николов-коня беше без очила, направи си операция с парите на Бургазлии.Същия беше отпред, пред паметника Альоша където има скулптура целувка уста в уста на партизаните.Комунистическия кмет на Бургас от ГЕРБ не смее да махне наглия кич Альоша защото Боко Тиквата е комунист и ще му набие чемберите.

69

Анонимен

преди 2 години

Какво точно не им е равно в правата не мога да разбера,някой гони ли ги,бие ли ги, като роби ли ги държат!Как точно са дискриминирани да обяснят!?

68

Аз

преди 2 години

Тия защо ни натрапват тяхните извращения , да правят каквото си искат в тях

67

Анонимен

преди 2 години

Утре ще бъде 23 преобладаващо купеста дъждовна облачност