Плътен кордон от полицаи от цялото Южно Черноморие, жандармерия от Варна, водно оръдие и кучета следяха да не се стигне до физически сблъсък между участниците в първия "Бурас прайд" и шествието на хетеросексуалните.

Не липсваше обаче вербална агресия, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Хората от контра прайда приеха като провокация, че той се провежда в Международния ден на семейството.

До напрежението се стигна, след като те успяха да пробият кордона от полицаи и стигнаха до огражденията, където бяха охранявани хората с различна сексуална ориентация.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева


 

Коментари Напиши коментар

136

Анонимен

преди 4 месеца

Както е тръгнало, скоро на умните ще им забранят да мислят, защото оскърбяват чувствата на тъпите... - Какъв е този шум, Джон?- (Г)ей парад-протест, сър.- Защо, някой потъпква ли ги? - Не, сър.- Защо протестират тогава, Джон?- Пе.ераси, сър!

135

Обективно

преди 4 месеца

Затова го правят и затова винаги и навсякъде трябва да срещат здрав, прав и корав отпор!Българският народ неслучайно е казал Бяга като бит п...ст!

134

Обективно

преди 4 месеца

До Не мога да рязбера обаче защо ттябва да афишират че си различни от другите? Защото е модерно, защото са потъпкани, защото нямат права или какво? Целите нтия шествия са:1. Да се опитат да представят своето извpaщение за норма, за да им позволяват да осиновяват и отглеждат деца2. Ако намерят някой неориентиран и неуверен в себе си младеж с комплекди, на който не му върви с жените, да го убедят че и той е от тях и да го завлекат в тяхната тиняЗатова го правят и затова винаги и навсякъде