136

Анонимен

преди 4 месеца

Както е тръгнало, скоро на умните ще им забранят да мислят, защото оскърбяват чувствата на тъпите... - Какъв е този шум, Джон?- (Г)ей парад-протест, сър.- Защо, някой потъпква ли ги? - Не, сър.- Защо протестират тогава, Джон?- Пе.ераси, сър!

135

Обективно

преди 4 месеца

Затова го правят и затова винаги и навсякъде трябва да срещат здрав, прав и корав отпор!Българският народ неслучайно е казал Бяга като бит п...ст!

134

Обективно

преди 4 месеца

До Не мога да рязбера обаче защо ттябва да афишират че си различни от другите? Защото е модерно, защото са потъпкани, защото нямат права или какво? Целите нтия шествия са:1. Да се опитат да представят своето извpaщение за норма, за да им позволяват да осиновяват и отглеждат деца2. Ако намерят някой неориентиран и неуверен в себе си младеж с комплекди, на който не му върви с жените, да го убедят че и той е от тях и да го завлекат в тяхната тиняЗатова го правят и затова винаги и навсякъде

133

Обективно

преди 4 месеца

Това е единственият начин да прокарат либералните джендърски ценности в България, като съберат полицията от няколко града и докарат водно оръдие!Но само на 1 място за 1 ден.Българският народ буден и нормален и не търпи извpaщенията на Гейропа

132

Анонимен

преди 4 месеца

Самият прайд си е провокация, така ще ДА имало е гнусна долнопробна провокация!

131

Дф

преди 4 месеца

Не мога да рязбера обаче защо ттябва да афишират че си различни от другите? Защото е модерно, защото са потъпкани, защото нямат права или какво? Всеки има интимен живот и разбирания за секса разбираемо е, ама защо трябва нормалните да толерират това? Утре ще излезат тия където го правят с животни, педофилите, изврате.няците, после садистите и робите??? И това ли трябва да приемем? Аре стига, вече май идва в повече

130

Хаха

преди 4 месеца

Защо англичаните почитат хомосексуалиста Алън Тюринг като национален герой, а българите ги е срам от Левски?

129

Анонимен

преди 4 месеца

Познавам двама с хомосексуални наклонности - винаги са любезни, интелигентни хора, непречещи и несъздаващи проблеми.Познавам и такива ходещи по хомофобски акции - зли, агресивни типове, полудебили.

128

Анонимен

преди 4 месеца

До 127Да празнуваш извращение ли е?Май ти си извратеният?

127

Анонимен

преди 4 месеца

Що сте изтрили всички коментари, които не одобряват тази сбирщина и показност???Нали сте толерантни били, страх ви е от това повече хора да прочетат, че българина не харесва тези извращения?????

126

1010

преди 4 месеца

От цялата работа се разбра, че писателя на статията е с обратни наклонности. Изтрити са всички коментари в защита на нормалното семейство и това , че гей двойките нямат право да имат деца и да развращават такива!!!

125

Анонимен

преди 4 месеца

Да си празнуват.Не ми пречат.Винаги ще има различни хора и с различно мнение.Да ги бием ли?Велики ли сме ако бием различните или си избиваме комплексите?

124

В началото

преди 4 месеца

До УченикаДаа.Потвърждавам.Така беше.И аз го помня.

123

Ученика

преди 4 месеца

Всъщност преди много, много години Човечеството е създадено изкуствено и разбира се като всеки експеримент има и грешки...

122

1

преди 4 месеца

До Анонимен 131"длъжни" СТЕ?От теб никой не иска нищо. Нещо си се объркал, ти не говориш от името на хетеросексуалните. Аз съм хетеросексуален и не се припознавам с такива като теб, които разчитат на това да подтискат другите, за да се чувствате по-добре. Работил съм с хетеросексуални и хомосексуални: и в двете групи има и качествени и некачествени хора. Аз казах,че некачествените сред хетеросексуалните са против това те да имат пълни граждански права. Смо гледай клипа и ще ти стане ясно

121

Анонимен

преди 4 месеца

Е, да, те пeдepacтитe са най-работливите хора и с най-високи морални ценности, а ние хетеросексуалните, които харесваме жени сме им длъжни с всичко.А за омразата, едно е кой мрази.

120

Анонимен

преди 4 месеца

До Ботев"Вие сте хора, които цял живот мразят. Пропити с омраза сте. Заради това сте последни навсякъде. Хора без бъдеще. Жал ми е за вас."Те мразят себе си, и затова и мразят всички останали. Мразят се за това, че нямат воля, че са мързеливи, че са елементарни интересчии, че нямат друг начин за себереализация, освен да натискат останалите надолу ....Това важи на индивидуално ниво и като граждани.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Пише се ss, а говори за морални категории и ценности.Опитва се да внуши, че е българин, но пише бг, вместо български.Много си прозрачен в лъжите и миришеш лошо на нечистоплътие. Скривай се в дупката си.

118

Ботев

преди 4 месеца

Вие сте хора, които цял живот мразят. Пропити с омраза сте. Заради това сте последни навсякъде. Хора без бъдеще. Жал ми е за вас.

117

SS

преди 4 месеца

Пак питам ! Защото предишния ми коментар беше изтрит.Защо се позволява такова меропреятие когато се знае че ще станат ексцесии ,а и може да възникнат безредици ? Обратните пропагандират любов но всъщност се хранят от омразата.Те ясно си дават сметка че ще има ответна реакция за да могат после да се изкарат жертви.А ченгетата пазят тези които искат да подменят традиц.бг ценности хранени с парите от нашите данъци.Срам и Позор.