126

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, скоро на умните ще им забранят да мислят, защото оскърбяват чувствата на тъпите... - Какъв е този шум, Джон?- (Г)ей парад-протест, сър.- Защо, някой потъпква ли ги? - Не, сър.- Защо протестират тогава, Джон?- ***.ераси, сър!

125

Анонимен

преди 2 години

Самият прайд си е провокация, така ще ДА имало е гнусна долнопробна провокация!

124

Дф

преди 2 години

Не мога да рязбера обаче защо ттябва да афишират че си различни от другите? Защото е модерно, защото са потъпкани, защото нямат права или какво? Всеки има интимен живот и разбирания за секса разбираемо е, ама защо трябва нормалните да толерират това? Утре ще излезат тия където го правят с животни, педофилите, изврате.няците, после садистите и робите??? И това ли трябва да приемем? Аре стига, вече май идва в повече

123

Анонимен

преди 2 години

Познавам двама с хомосексуални наклонности - винаги са любезни, интелигентни хора, непречещи и несъздаващи проблеми.Познавам и такива ходещи по хомофобски акции - зли, агресивни типове, полудебили.

122

Анонимен

преди 2 години

До 127Да празнуваш извращение ли е?Май ти си извратеният?

121

Анонимен

преди 2 години

Що сте изтрили всички коментари, които не одобряват тази сбирщина и показност???Нали сте толерантни били, страх ви е от това повече хора да прочетат, че българина не харесва тези извращения?????

120

1010

преди 2 години

От цялата работа се разбра, че писателя на статията е с обратни наклонности. Изтрити са всички коментари в защита на нормалното семейство и това , че гей двойките нямат право да имат деца и да развращават такива!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Да си празнуват.Не ми пречат.Винаги ще има различни хора и с различно мнение.Да ги бием ли?Велики ли сме ако бием различните или си избиваме комплексите?

118

В началото

преди 2 години

До УченикаДаа.Потвърждавам.Така беше.И аз го помня.

117

Ученика

преди 2 години

Всъщност преди много, много години Човечеството е създадено изкуствено и разбира се като всеки експеримент има и грешки...

116

1

преди 2 години

До Анонимен 131"длъжни" СТЕ?От теб никой не иска нищо. Нещо си се объркал, ти не говориш от името на хетеросексуалните. Аз съм хетеросексуален и не се припознавам с такива като теб, които разчитат на това да подтискат другите, за да се чувствате по-добре. Работил съм с хетеросексуални и хомосексуални: и в двете групи има и качествени и некачествени хора. Аз казах,че некачествените сред хетеросексуалните са против това те да имат пълни граждански права. Смо гледай клипа и ще ти стане ясно

115

Анонимен

преди 2 години

Е, да, те пeдepacтитe са най-работливите хора и с най-високи морални ценности, а ние хетеросексуалните, които харесваме жени сме им длъжни с всичко.А за омразата, едно е кой мрази.

114

Анонимен

преди 2 години

До Ботев"Вие сте хора, които цял живот мразят. Пропити с омраза сте. Заради това сте последни навсякъде. Хора без бъдеще. Жал ми е за вас."Те мразят себе си, и затова и мразят всички останали. Мразят се за това, че нямат воля, че са мързеливи, че са елементарни интересчии, че нямат друг начин за себереализация, освен да натискат останалите надолу ....Това важи на индивидуално ниво и като граждани.

113

Анонимен

преди 2 години

Пише се ss, а говори за морални категории и ценности.Опитва се да внуши, че е българин, но пише бг, вместо български.Много си прозрачен в лъжите и миришеш лошо на нечистоплътие. Скривай се в дупката си.

112

Ботев

преди 2 години

Вие сте хора, които цял живот мразят. Пропити с омраза сте. Заради това сте последни навсякъде. Хора без бъдеще. Жал ми е за вас.

111

SS

преди 2 години

Пак питам ! Защото предишния ми коментар беше изтрит.Защо се позволява такова меропреятие когато се знае че ще станат ексцесии ,а и може да възникнат безредици ? Обратните пропагандират любов но всъщност се хранят от омразата.Те ясно си дават сметка че ще има ответна реакция за да могат после да се изкарат жертви.А ченгетата пазят тези които искат да подменят традиц.бг ценности хранени с парите от нашите данъци.Срам и Позор.

110

педерастки истории

преди 2 години

Естествено, че е нарочно.Искат цял свят да знае, че тесапедерасти и да накарат нормалните хора да се почувстват виновни, че те не са.

109

1

преди 2 години

До мислете 133"Нарочно е на деня на семейството, съвпадения няма за такива неща."Естествено, че е нарочно. Тези хора също правят семейства.

108

Анонимен

преди 2 години

Организаторите на такива събирачки трябва да бъдат публично оповестени и да се знае кой извращава децата. Прокуратурата да свърши останалото.

107

мислете

преди 2 години

В София педалския парад се пълни с гейове от чужбина, в Бургас се пълни с гейове от София. Нарочно е на деня на семейството, съвпадения няма за такива неща.