96

Анонимен

преди 4 месеца

Всички анти-гейове според мене са латентни хомосексуалисти. Да твърдиш, че явната демонстрация на хомосексуални отношения могат да те "конвертират" в гей означава, че си получил или получавал някакви такива импулси, вследствие на наблюдаване на такива неща.

95

Време е

преди 4 месеца

Тази мерзост да бъде спряна !

94

Анонимен

преди 4 месеца

Ехх, бургаски вечери, рибарски мрежи... Няма да излезем да протестираме, че 4 град по големина е след 10 място по заплати, нито за обгазяването от нефтената компания, или че нямаме един качествен висш университет, никаква икономика, но ще излезем като истински българи и бургазлии срещу шепа хора, които плащат данъци като нас, а нямат същите права. Жалко.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Гейовете викали ,, - Като станем повече от вас ще видим кой е обратен ,, Май след време ние ще трябва да правим парад а не те :)))) Да си нормален ще стане ненормално

92

Анонимен

преди 4 месеца

мероприятие платено и поръчано от американското посолство

91

Кръстьо

преди 4 месеца

90% от участниците в гей-прайда бяха облечени като полицаи. Явно са чакали много високопоставени политици да се включат в шествието ...

90

Гневен

преди 4 месеца

Толкова е тъжно,че живеем в подивял и ненормален свят! Една шепа извратеняци вдигнаха на крак полицията от цялото южно черноморие за да ги пази! В същото време едни други ненормалници обират,изнасилват и убиват беззащитни възрастни хора,които полициятя не иска да ги пази! Страшно и бездънно е пропадането на РОДИНАТА ни!!! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ!!!

89

Мишо

преди 4 месеца

Самия така наречен "грандиозен" парад си е достатъчна провокация!Не разбирам какво искат тези хора нито са репресирани, имат същите права като всички останали, никой не ги мрази когато не се натрапват!Защо е тази фалшива показност? Защо е това празно стремление към признанието от обществото на нещо което е противоестествено и аморално за повече от 99% процента от населението?Не ме интересува техния живот, както и моя за тях!Искам тези хора просто да си живеят живота и да спрат да ни дразнят!

88

Reptile

преди 4 месеца

Разбира се, че нямате право на семейство, нито юридически, нито морално, какво толкова сложно има и страшно да им се каже!

87

заплес

преди 4 месеца

Да им направим една зоологическа градина, там да си щъкат на воля.Ще ходим да ги гледаме, щом толкова искат да се показват, храна ще им подхвърляме и най-важното - ще учим децата каква е разликата:(

86

Анонимен

преди 4 месеца

Само не разбирам що полицаите е трябвало да охраняват. Надявам се не им плащат за това от парите на данъкоплатеца!Който иска да си прайдва ама без да меси държавата

85

Тони Бонбони

преди 4 месеца

Времето на хомофобията и нетолерантноста СВЪРШИ!!!

84

Анонимен

преди 4 месеца

До БургазлияТе за това правят прайдове, щото им отвръщаш с обида :)) Кажи им спокойно, без агресия, да не се показват пред хетеросексуалните и ще разберат :)) Аз немам проблем с тех, държа се възпитано, те ми отвръщат със същото :) Иначе ако искам мога да ги направя на нищо, ама осъзнавам че са в неравнопоставено положение :)) Имат права ама до некаде :)) Май Бургас и Софето са единствени с такива шествия :))

83

Анонимен

преди 4 месеца

то тоя с мегафона да беше само латентния ама батките бая имаше и от тях де са опитвали ама нали ся мъже с приятелки трябва се направят няма как

82

Анонимен

преди 4 месеца

До Православеннай-досадното на пердеурунгелите е как си фантазират, че всички са дефектни като тях.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Петдесет полицая, двадесет прайдера, тридесет контра. Пародия- максимално ниво.

80

Германец

преди 4 месеца

упадачен Берлин---Мдаааа... Още по соца беше почнал да гние капитализмът.Не си дава много зор нещо...

79

Православен

преди 4 месеца

Няма мъж в България, който да не е опитвал с друг. Факт!!!На мен ми хареса. Да се срамувам ли сега?

78

Бургазлия

преди 4 месеца

Да си живеят заедно както си искат, но да не опорочават свещенната дума СЕМЕЙСТВО !Ако искат да сключват брак помежду си, да ходят в разюздания, упадачен Берлин при Ляво-Зелените-Еко-Джендър-Социалисти.

77

Анонимен

преди 4 месеца

Докато натрапват на мнозинството тия и подобни на тях групи,ще получат още повече омраза.Има една хубава българска поговорка."Ако си бе мирно седяло не би чудо видяло,,.Иначе си бъдете *** никой не ви пречи.