508

ФИГУРАНТ

преди 2 години

време Е да освободим България от руския фигурант и МЕТЕЖНИК

507

Анонимен

преди 2 години

"Време е да освободим България от усещането, че има хора незаменими"- каза Радев.Тези хора, Радев, бяха най-добрите управленци за последните 30 години.Това е логичния извод.Дали ти ще стигнеш това ниво, ще можем да кажем след твоите 10 години.С по-малко злоба и отмъстителност ще е по-добре.

506

Анонимен

преди 2 години

Антипрезидентските *** млъкнете че се излагате и досаждате. Това вашето говорене не е свобода на словото а слободия която отвращава и работи срещу националните интереси.Да бъдат забранени троловете по медиите. Обаждат се дори и по радиото и тролят и там. Троленето не е свобода на словото точно обратното е.

505

Анонимен

преди 2 години

до !!!! Сложих ти минус не че не си прав а защото само пишеш но не четеш....

504

Анонимен

преди 2 години

Тоя рески шпионин да вземе да млъкне най- накрая.Срам и позорДоказани престъпници назначи в Мвр.Лицемер.Сега разбирам защо Гешев му пречи.

503

естествено

преди 2 години

След изборите трябва да се направи ревизия и тези които са действали неправомерно трябва да се накажат.

502

човек от народа

преди 2 години

Дай личен пример! Колко години вече ти казват хората че си негоден, че не си вършиш работата. че се занимаваш с конспирации и т.н. Народа вижда и се възмущава.Рибата се вмирисва откъм главата.

501

Анонимен

преди 2 години

Заместник министри и областните управители и тяхните заместници защо по принцип не си тръгват заедно с правителството когато то подава оставка.Как така закона за държавния служител позволява хитрите лисици от администрацията да си замразяват работните места и да се връщат на тях след като са ги напуснали. Това е недопустимо и предателски.

500

!!!!

преди 2 години

Не само освобождаване от длъжност....................след това ревизия на имущество и затвор!!

499

Анонимен

преди 2 години

Настъпани управляващи слагат минуси. Защо правителството като подава оставка заедно с министрите не си тръгват и заместник министрите ами се налага да бъдат освобождавани от следващото правителство по принцип защо е допуснато това по начало и как е възможно да се пазят техните места като директори на дирекции в държавната администрация. Закона за държавния служител да се премахне немедлено и чиновниците да се назначават по трудов договор без привилегии.

498

Тост

преди 2 години

Недопустимо е на държавни постове да работят пенсионери ! Това се отнася и за министри, депутати, президенти !!!

497

Анонимен

преди 2 години

Долу предателите и предателките.Ревизия на всички предателски номера.Как са допускани най нечестни неща в държавната администрация. Какъв е този закон за държавния служител дето всеки управник си влиза и излиза както си иска за свое лично благоденствие.

496

Анонимен

преди 2 години

Няма незаменими хора.Потресаващо е че освободени заместник министърки с някакъв хитър трик са се върнали на началническите си места в държавната администрация и то като Директорски на дирекции. Как изобщо е възможно да бъдат замразени техните работни места. Как Герб и дпс като управляващи са допуснали това падение. Закона за държавния служител е предателски.

495

Последни новини.

преди 2 години

Научихте ли, че тази нощ Бойко Борисов е бил арестуван?Защо не пишете за тази новина тук?

494

Анонимен

преди 2 години

до колегата Сайта който визираш от нормален до някаква степен се превърна в отвратителен но това е много меко казано. И на двете места се действа и цензурира срещу интересите на нашата страна което ме навежда на мисълта че се управляват от етнически организации с неясни капитали. Дирниците четат написаното на компютъра и не го допускат изобщо на екран. Не знам каква технология имат но са все едно зад гърба ми. Те работят за друга страна и Бг предполагам ще пострада. Предателски медии са.

493

Анонимен

преди 2 години

Шах и мат.

492

Рачко Пръдлето

преди 2 години

Радев се качи на лоста и понечи да направи коремно,но...тръц. "Как хубаво ухае" - извикаха шепа платени позитански трика и чалгарите се просълзиха от умиление.

491

Анонимен

преди 2 години

герберите много тежко преживяват че не можаха с никой да се съюзят да направят правителство, ами кат мачкаха опозицията на сега са сами и отхвърлени, никой не им е виновен.

490

Анонимен

преди 2 години

щом си пишете на воля и не ви цензурират значи сте ***. Койй скоро е писал в дира да ми каже дали са го пуснали, не мога и буква да напиша а нищо не ми казва, просто замръзва и не пуска.Този същия коментар там не минава. Някой може ли да обясни. Ама без такива че било заради псувни или прочие

489

Анонимен

преди 2 години

Ай сифон!5 години руши държавността и то през най добрите от началото на прехода за хората,когато БГ почна да се възражда, хората придобива самочувствие,този ***.зен ,зло.бен,поръч.ков интригант на задкулисието мачкаше хората на всеки празник с грозни речи,та когато взе властта чрез тези от подземието,му назначиха и министрии,а той само съска.Та какво си възстановил,когато нищо не си създал и няма никога да съдадеш нищо не зависи от тебе ,пионката.Можеш само надолу,защото нямаш качества за друго