528

Анонимен

преди 2 години

Най-заменимия е Радев

527

Българин

преди 2 години

До АнонименНе подменя темата, става въпрос за паметниците на окупационна та червена армия, петоколоннико!

526

Още пояснения

преди 2 години

Паметникът е на загиналите руски лекари, така че няма да имате угризения, гербавите. Виж, ако беше на турските такива е друго нещо!Защото сте национални предатели, хранещи любов към Анадола!

525

Истината

преди 2 години

До Анонимен..... Радев е голям българин и патриот и за ужас на тролажа ще бъде преизбран..... Радев е същество с посредствен интелект, тежък морален дефицит и силни руски зависимости. Злобен, заядлив и отмъстителен човечец с неадекватна самооценка за значимостта си в българският обществено-политически живот. Вреден и опасен за България и българите.

524

Анонимен

преди 2 години

Ако искате, гербавите престъпници, съборете паметника на стотиците лекари, убити в Руско-турската война на наша територия. Намира се в докторската градинка, която е в центъра на София. Пояснявам, защото знам, че сте от селата.

523

Анонимен

преди 2 години

БКП БСП пречат в развитието на България

522

Русенец

преди 2 години

Съжалявам, че гласувах за теб. Но човек се учи от грешките си докато е жив. Повече няма да я повтаря. Както мисля и хиляди други хора.

521

Анонимен

преди 2 години

Радев е голям българин и патриот и за ужас на тролажа ще бъде преизбран отново и то с голямо мнозинство!

520

Анонимен

преди 2 години

На 11 Юли ще има рутинна подмяна на сега сложените хора на Радев

519

Знаещ!

преди 2 години

До АнонименВреме е да изчегъртаме Радев!

518

Анонимен

преди 2 години

Да радев е президент на всички БългариДа ама НЕ каза Бочаров

517

Анонимен

преди 2 години

Наистена се сраснахте с тази БКП и се роди БСПНинова Радев Мая се сраснаха с патрията време е за нови хоравреме е за промяна в БСП

516

до 617

преди 2 години

До Анонимен: Ти висиш по цяла нощ и следиш кой ти пиеше коментар ли? Хаха - комплек-ан тро-л

515

Българин до 616

преди 2 години

Да се сравнява един зелен чорап с човека бил най-дълго под пагон в човешката история е лудост!

514

do 107

преди 2 години

,,НЕ СЕ ИЗБИРА ВОЕНЕН НА ЦИВИЛНА ВЛАСТ!"Хаха - що бе?Пиночет добре се справи с корупцията на стадиона за броени часове

513

Наблюдател

преди 2 години

Почнаха да стават интересни неща! Парламента премахна специализирания съд, който се занимаваше с делата срещу олигарсите. Вчера някакви съдии преценили, че обвиненията срещу Бобоков били скалъпени и бил задържан неправомерно. С тия темпове може да очакваме да бъдат оневинени чичо Васко от Дубай и Цветан Василев и до изборите да се завърнат в България.

512

Септември ще бъде Ма

преди 2 години

Много калпав човек. Как можахме да се подведем по пагоните.За да има за военните, някой трябва да работи. Този никога не е работил и живее в някакъв измислен свят.Мерило за работата на една партия и в частност Министър Председател е дали може да създаде условия народа да работи и произвежда. Какво е построено и т.н. Не дали се харесва на бандитите.Принудителния труд който се опитват да ни устроят бандитите е нископроизводителен, неефективен и затова държави като Русия например изостават.

511

Майора

преди 2 години

И ти Радев се мислиш за незаменим и правиш всичко възможно да останеш на поста си и затова назначи НЩ си за премиер! А колкото до назначенията, едно нещо се променя и то за дълъг перид от време , а не за 2-3 месца!Видя се какви са специалистите в кабинета!

510

Анонимен

преди 2 години

До долнияДлъжен си да уважаваш президентската институция независимо дали ти допада президента или не, но той е избран с огромно мнозинство. Не ти е равен че да му говориш на ти. Мери си приказките. ***

509

Анонимен

преди 2 години

Тука пък един говори от името на народа. Народът подкрепя различни партии, според дереджето си. След изборите ще има възможност да се създаде правителство от Славчо, Христо Иванов и Мая с подкрепата на ДПС. Друг вариант не виждам.