488

Анонимен

преди 3 години

Кумуниста може само да руши, затова са тези чистки. Фигуранта сигурно го е яд, щото в сегашната ситуация не може физически да ликвидира опонентите си...както Сталин.

487

Иван

преди 3 години

До Анонимен Що не ме светнеш как и от къде всички знаят. Аз си спомням бая "***" тичащи с ибрици след всякакви "протестиращи", "отровници" , йончевци, обикновенни злобни плювковци. Бая изкараха и не се оплакват от неудобен ***.

486

ненужен

преди 3 години

А как ли ще се оправдава когато настъпи глад и озверелите чалгари които го подкрепят сега започнат да го замерват с камъни. Може би тогава ще трябва Бойко да излезе и да го защити. Дакаже: "Простете му, и вие бяхте заблудени. Но сега прогледнахте."Все пак и той се нарича Българин въпреки предателствата.

485

ненужен

преди 3 години

Странно е разбирането за държава на този индивид.За съжаление той очевидно има много ниска куртура.Увлича се по чалга, объркан е и не знае какво да прави.Четри години не му стигнаха да осъзнае своето място в политическия живот.Готов е да затрие държавността само и само за да устоява на ината си.

484

Анонимен

преди 3 години

Министър председател ще стане световнатата шампионка Антоанета Стефанова. Тя е вика: Шах и мат, шах и мат, шах и мат! В цуг цванг си, виж си часовника, кьорчо, че ти е минало времето. Мат в три хода, къде си тръгнал шах да играеш като ни виждаш играта поне три хода напред. Жертва на царицата, шах и мат!

483

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Дегенератът Радев всяка изминала година все повече заприличва на биологичният си баща - Тодор Живков.

482

Така е

преди 3 години

Време е. Хайде, г-н Президен, сдавайте поста по-бързо в такъв случай.

481

Анонимен

преди 3 години

"Слави се скри тотално, отказа да сформира правителство, излъга феновете си, а имаше мнозинство."Навярно Слави не очакваше подобен изборен фурор.Шоуто на Слави продължи на политическата арена, но неговият лидер надали си е представял, че шоуто ще стане реалити.Все пак прави чест на Слави. Оттегли се от позицията Мин.Пред, която му бяха подготвили, защото не беше лъжица за неговата уста, но горчивият вкус в устата на неговите избиратели остана.

480

Solar Power

преди 3 години

Ти си един от тях също :)

479

Комунист антисоциал

преди 3 години

Комунисти спите ли?Спете спете.Знаете ли колко *** не спят заради вас?

478

Герберунгелски трол

преди 3 години

"герберунгелските *** - миишок до мишшок - сите в шок. Натириха ги от властта -нема вече копани, лочници, грухтене, бонуси, плеймейтки, кюлчета и други благинки - иде глад и миши църкот"---пРезидентът ще ви изведе от ситуацията с настоящите освирепяли от глад и гъдел новоназначени кервени ибрици, а управлението на правителството на Бойко Борисов ще ви се стори като правителство от Рая.

477

Анонимен

преди 3 години

Преврата на мафията стана борба с " корупцията",а фигуранта народен пре.дате.л.За утре е подготвен транша към Райчев голфъра от началниците да вдига рейтинга на тю.ф.ле.ка резилдент.Хорицата пак ще "подкрепят" мафията!

476

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

"не е "слободия"на словото, а начин на изразяване на по-обикновени хора, които нямат време, в кръчмата как се изразяват и тях ли да спрем, а жаргон?...."------Да, имаше такъв форум - "форумът на Атака". Там можеше да се пцова на воля, да се теглят свирепи майни и дори да се правят магии за енволтуване (смърт). :)Специално този форум не е кръчма, в която никой не ни слуша какво си говорим, а официоз, чиито коментари се чете в целия свят.Не изключвам явлението субективизъм.

475

До 556

преди 3 години

Ти на слободията ли казваш цензура,бе олиго?Общата нв слиза от телевизора,тая дето ревизира с ония про.с.таци земевладелци с криминални досиета!И всички останали от " новите" от протеста на Черепа вечния Бос на прехода.Така е,като се продават и лъжат обикновените хора че са други.Народа се остави на една банда която се нагуши и сега си плаща да я поддържат.

474

Анонимен

преди 3 години

герберунгелските *** - миишок до мишшок - сите в шок. Натириха ги от властта -нема вече копани, лочници, грухтене, бонуси, плеймейтки, кюлчета и други благинки - иде глад и миши църкот Му- ха - ха - ха - ха!

473

Анонимен

преди 3 години

Всички знаят как герб преследват медии и журналисти, които дават думата на "неудобни" политически хора.Не смеят да канят кого да е, затова само слушаме разни герберски "светила." Дано Радев промени това най-после.

472

Съветски самальот

преди 3 години

"Време е да освободим България от усещането, че има незаменими".......................................................................................................................Тази гениална мисъл от подкаст "Прозрения" е хвърлила допълнителна светлина върху човекът с амбиции Р. Радев, който явно счита себе си за уникум.Подобно психично отклонение е характерно за овенните.За повече инфо, виж мутрата и прочети лъжите на Путин.

471

Анонимен

преди 3 години

не е "слободия"на словото, а начин на изразяване на по-обикновени хора, които нямат време, в кръчмата как се изразяват и тях ли да спрем, а жаргон? Освен това си има съд към който всеки да се обърне ако се чувства засегнат ясно ли е!Никой не може да е над съда, такава се явява цензурата! И пак, говорим за нормални коментари като всички тук, защо са пуснали, а моя не?Щоот е неудобен!

470

Анонимен

преди 3 години

548 Слави се скри тотално, отказа да сформира правителство, излъга финовете си, а имаше мнозинство.

469

некадърен шапкар

преди 3 години

Експериментът пенсиониран зелен чорап да работи като президент се оказа изключително безсмислен и неуспешен. Време е Фигуранта да се преквалифицира като пазач на паркинг или охрана на пазар. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.