548

Радева калинка

преди 2 години

Да, другарю Радев, изпратих копия на папките с класифицирана информация в Москва.

547

Анонимен

преди 2 години

Да Радев, за пръв път съм съгласен с тебе! Да освободим България най-вече от твоето ВРЕДНО присъствие и влияние, а след това ще прочистим и болшевишката хунта, която ТИ с твоето ВРЕДНО присъствие и влияние вкара в парламента! Няма да позволим на Кремълските пеликани под твое командване, да унищожат и малкото останала държавност в тази държава!

546

Анонимен

преди 2 години

В момента режима в Москва е същия като хитлеристкия отпреди войната. Тогава хитлеристите също залагаха на самодостатъчна икономика и се бориха срещу световната конспирация. Но се оказа, че не става и единствения шанс е заграбване на територии. Хитлер се въоръжава, Путин се въоръжава. Хитлер прави самодостатъчна икономика, Путин прави същото. Хитлер грабеше малки парчета около Германия, Путин граби Крим и Донбас. Скоро Путин ще предяви изисквания към България. Само гледайте.

545

Анонимен

преди 2 години

Бяс ви хваща , а. И дамла да ви хване, муха-ха-ха

544

anonymous

преди 2 години

До АнонименДо 657Но само едноклетъчните мозъци или безгръбначните могат да твърдят обратното.Кой тогава го направи?Да не би Рузвелт и Чърчил?Колкото и да се мразят руснаците историята не може да се пренапише.Това че те допринесоха и в много отвратителни неща-ленинизъм и сталинизъм,изтребване на собственната си интелигенция,разкулачване и др.-няма как да се отрече.Но все пак трябва да сме обективни.

543

ДА, ВРЕМЕ Е!

преди 2 години

Време е Джозеф Байдан да ни освободи от кремълските шпиони!

542

Да де ...

преди 2 години

Ето един незаменим ....Ей Симеончоооо- ама недей пиле да изкарваш тоя имидж на добрия цар - малкия Муньос с българска шевица, внучката на Симеон 2 - недей бе изчадие нацистко и аз и ти знаем, че вече си сготвен слънце ... Садистично си игра на дедо боже 60 години у цялата държава .... недей недей ... щото тоя дето те пази жив ще падне и тогавааа....

541

Анонимен

преди 2 години

Радев напълни министерствата с калинки-руски агенти. В момента информацията по посока Кремъл не спира да тече.

540

Анонимен

преди 2 години

Само двуклетъчни мозъци могат да твърдят, че Русия спасила света от хитлеризма. Напротив.

539

Жоро

преди 2 години

На тоя грозник само като му гледам гнусна та физиономия и ме хваща бяс, а съм сигурен че е така и голяма част от хората. Излиза тряска някаква епична глупост и заминава без да отговаря на въпроси. Тази наглост говори за солидни спонсори и покровители.Играта на Борисов е да го остави да се ос*ере тотално и да го под кара с 200.

538

Браво Радев,

преди 2 години

Кефи ме новия началник на НАП. Въпреки че Митьо Пищова беше по-дпбро решение. Ама има време

537

Анонимен

преди 2 години

Даже разни надписи от съветски войници по стените на райхстага отвътре са запазени прилежно от немците за туристите. В България трябва да разберете че и всички паметвици да бутнете няма как да изтриете историята. Само ще демонстрирате, че сте фашaги и света ще ви се смее.

536

Анонимен

преди 2 години

Подмолната дейност на Радев и МАЯ няма да помогнат на Нинова БСП третиБойко Борисов ще Бие триглавата Ламя

535

Анонимен

преди 2 години

Овехтели Червени СтарчетаМЕЧТАЕТ ЗА 1944 ГОДИНА

534

Анонимен

преди 2 години

Русия спаси света от хиглеризма, в Берлин на 100 метра от Райхстага се извисява величествен паметник на ЧА с два танка. Поддържан да блести. Само във варварските неонацистки кoчини се рушат паметници.

533

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от арести на гербавите престъпници. Губи се време и ресурс. Трябва да се създадат тричленки от двама войници и офицер. Офицерът чете присъдата, войниците я изпълняват на място.

532

Анонимен

преди 2 години

До 621 Напоследък в Америка и Великобритания имаше проблеми с паметниците, но това е друга тема. Що се отнася до паметниците - те са паметници на незнайните съветски войници, унищожили хитлеризма в Европа и затова да се говори за "руска окупация" е пълен нонсенс. По съветско време най-строго се е преследвал "великоруския шовинизъм" - за такова нещо са давали по 15 години лагер. Съветския съюз не е руска държава. Изобщо пълни сбърканяци сте. 2-3 % неонацистки сбърканяци няма да решавате кое как да е в България

531

Анонимен

преди 2 години

Събаряйте каквото искате!Важното е къщата на дебеличкия еднокнижен бидон от ромски произход от село Банкя, оня крадливият, алчен пpocтaк, дето звъни на султана да урежда пилета, да бъде съхранена!

530

Анонимен

преди 2 години

Няма голямо значение какъв е Радев.Така или иначе гербавата напаст отива зад решетките!

529

Анонимен

преди 2 години

Мечта на БКП БСП - време е да бъдат арестувани всички гербави престъпници, заедно с троловете имтова го правихте от 09.09.44г. до 1990 година - горката България тези пак искат властначело с Нинова Радев Мая