33

Анонимен

преди 2 години

Напротив, и два месеца чистки ще са малко,до като разберем коя калинка на колко места е сложена и колко служби си ги пази като бащиния. Дано ген. Мутафчийски сега изгони всички протежета на Каракачанов от ВМА, и без това едвам ги траеше. Каракаюанов разполага с подарен държавен бизнес, който също трябва да му бъде отнет възмовно най скоро

32

Анонимен

преди 2 години

До ПиюоИ на турци са давали български паспорти,сега ако упреквате Каракачанов, анулирайте тези паспорти на турците,никак не са малко! Македонците са българи по произход,те имат право на български паспорти

31

Анонимен

преди 2 години

Този пък *** кво се обажда ,марш на сметището лоено изчадие.

30

Тази лоена

преди 2 години

Торба никога повече не трябва да помирише власт! Агент Иван е демагг, доносник, крадец и лъжец. 30 години помиярства около силните на деня - СДС, ОДС, Ковачки, Бареков и кой ли още не. Погледнете яката му рода се е впила като кърлежи в държавните служби! А проблемите които ще ни остави с РСМ ще плащаме дълго и скъпо!

29

Анонимен

преди 2 години

Патерици на ГЕРБ - Атака, ДСБ, ДБ, АБВ, ВМРО, НФСББащицата командваше и не мисля,че тези хора имат вина,някои дори пострадаха заради ГЕРБ, когато АБВ се отказаха от коалицията с ГЕРБ,хората им бяха уволнени от работа и мачкани,а един бе самоубит,други разболяни!ГЕРБ не трябваше изобщо да идва на власт,сега вече е късно,нещата са други и няма как да се върнат нещата назад и да се поправят трагедиите.

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя май много си е повярвал.Мисли,че като събере б...ците от предишния състав ще се докопа пак до копанката.

27

ТРЯБВА

преди 2 години

Каракачанов е за ДАНС и Главен Прокурор - този човек издаде БГ Паспори на всички Лидери на ИДИЛ и на всички Политици от Северна Македония - Зоран Заев има БГ Паспорт и Сръбски Паспорт - ВМРО са Терористична Организация като Хамас .България трябва да изчисти тези Паспорти и да забрани тази Организация - ВМРО изкара История че Гоце Делчев се е бил против България за свобода на Северна Македония ???

26

Анонимен

преди 2 години

Какви чистки бе?Те ги връщат просто на старите им постове!

25

Анонимен

преди 2 години

До ПрофесорКаракачанов е бил с псевдонима "Иван", мейби ДС не са знаели какъв "демократ и патриот" ще се пръкне от него :)) Нема да има место и в следващия парламент, то само като му гледаш глу*авата физиономия ти се връща храната :))

24

Анонимен

преди 2 години

Карачуканов,язък изтърва кокала!

23

Учени алармират:

преди 2 години

Популацията на агнешките стада по света няма да се възтанови и ще остане застрашена, докато ламята Каракачанов не стане от масата!

22

До 20

преди 2 години

В ролята си на бивш зам мин председател и на бивш мин. на отбраната и най-вероятно на бъдещ такъв! Разбра ли бе тюфлеk?!

21

Пиюо

преди 2 години

МЛЪКНИ ВИДЯХМЕ ТЕ КАВО МОЖЕШ ОСВЕН ДА РАЗДАВАШ ПАСПОРТИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА НИЩО ДРУГО НЕ ТЕ БИВА АХА ЗАБРАВИХ ЧЕ СИ РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА БИЛА И ПОДМОКРЕНИ Г.....?

20

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовТрудно ще минеш за "Христо Христов",*** нещастен!

19

Анонимен

преди 2 години

Демек... тук таме имам мои хора назначени и ми се отчитат. Особено в сектора за издаване на български паспорти. Ай гиди калпазанино пишман патриотино

18

Само питам

преди 2 години

Имението в Тетевенския балкан от кои комисионни е -от тези за самолетите на хартия или от продадените за стотинки военни имоти?

17

Ако Вазов беше жив

преди 2 години

- Да не прекаляват с чистките! - каза Шкембе войвода, отпи литър вино на един гълток от дамаджаната до стола и впи разкривеното си чене в крехкото агънце!

16

Анонимен

преди 2 години

"Едно следващо правителство трябва да бъде излъчено на базата на един национален консенсус" - подкрепям,но олигарсите са толкова алчни,че се съмнявам да го направят,а точно от това имаме най-голяма необходимост в момента. И също съм против чистките на патериците на ГЕРБ,от които не зависеше почти нищо,защото бащицата командваше.И твоята сестра стана жертва на тази вийна,Бог да я прости и да дава здраве и сили на децата и,за да се справят с болката и трагедията ,която ги сполетя!

15

Професор

преди 2 години

Сега комунистите ги плюят но ще дойде ден портрети на Генерал Борисов, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов ще бъдат редом до портрети на Левски и Ботев.

14

Анонимен

преди 2 години

11 Това правителство има правомощията, да организира честни избори и Чао. Кви са тези чистки, кой ги е избирал тези руски слуги?