174

Анонимен

преди 2 месеца

Прав е Каракачанов, не прекалявайте с чистката, че и вие ще бъдете сменени рано или късно. И после "с вашите камъни, по вашите глави"

173

Анонимен

преди 2 месеца

До СловянинДа!Избирателите оцениха Сидеров-0,4%.

172

До Словянин

преди 2 месеца

Благодарение на Сидеров,нито един"патриот" не влезе в Парламента.И по-добре,че и в следващият пак няма да влязат!Благодарение на Бялата Златка Атака има 0,4%.Толкова за Сидеров.

171

Словянин до 180

преди 2 месеца

Благодарение на Сидеров вдигнаха пенсиите до 300 лв, спряха Истанбулската конвенция и беше разкрита връзката Бойко - Доган. Но прозападните медии облъчват с лъжи електората, който гласува като 80 % сив мат,рял. Докато сме в НАТО и ЕС, ще сме най-бедната и корумпирата страна в Европа.

170

Словянин

преди 2 месеца

Не обичам особено Красимир, защото предаде Волен, но в случая е около 33 % прав.

169

Анонимен

преди 2 месеца

Тези пишман патриоти, дано някой не се излъже да гласува за тях! При тяхното управление на еко министерството в България бяха изгорени тонове италиански ***, заровени стотици акумулатори, цял областен град беше без вода месеци наред! Абсолютни некадърници!Те са за затвора, не за нови кресла по министерствата!

168

9525

преди 2 месеца

Тиквоний и Каскета събират стройни, платени редици, фашистите-патриоти и те.

167

Анонимен

преди 2 месеца

омерзен съм, че само стари комунисти са останали в България.всичко нормално се изнася към по-нормални държави.

166

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се върнат окрадените пари през последните 20г. и се поставят в служба на народа много положителни работи биха се реализирали. Както и да се приложи правосъдието с цялата строгост на закона към онези предатели, които са били до кости корумпирани. Такъв един хубав пример трябва да се даде, тъй щото да се обезкуражи такова поведение в бъдещето. Това аз бих нарекъл едно добро начало.

165

Просто и логично

преди 2 месеца

През последните 12 години, на всички нива в управлението на страната, са назначавани хора лично предани на Бойко Борисов. Ако останат на постовете си, те ще провеждат политика в интерес на назначилия ги експремиер, т.е целта им ще бъде да убедят българите колко зле е тогава, когато държавното кормило не е в сигурните ръце на Борисов. Разбираемо е, както и това, че отговорността за търсени от Борисов провали в държавното управление ще носи не той, а служебното правителство и президентът Радев.

164

Анонимен

преди 2 месеца

Шкембе ,нямаш думата.Извън строя си.

163

венци

преди 2 месеца

Не само чистки.Съд и затвор за такива гербаджийски *** като Каракачанов.

162

Роман Узунов

преди 2 месеца

Не е вярно, мен и още 5-6 колеги ни уволниха по политически причини/не слушаме/ от МП :)

161

Журасик Планина

преди 2 месеца

Кракачанов, оди цалувай ръка на Сидероглу, че парламент няма иначе.

160

Pig

преди 2 месеца

Този се взема за с..ня от "Фермата на животните": "Всички животни във фермата са равни, но някои са по-равни.", наври си отзад един еФ.

159

1

преди 2 месеца

До Анонимен-159,сега реват герберите -комунисти.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Защо триете коментарите срещу Шкембе Войвода ?

157

Анонимен

преди 2 месеца

защо трябва да има чистки?Помня когато ГЕРБ спечели изборите и сменяха някой друг в администрацията как ревяха БСП, ДПС и другите некадърници

156

Гошо

преди 2 месеца

Както е тръгнало ще се стигне до ггражданска ввойна...сами ще се затрием от злоба !!

155

,,

преди 2 месеца

Аидуцитте от частния сектор не искат контрол...по_малко контролни органи по _голям келепир !!Финансова ревизия нс всички милионери до девето коляно и отнемане на имущество!