133

Гергана

преди 2 години

Недопустимо е на държавни постове да работят пенсионери ! Това се отнася и за министри, депутати, президенти !!!

132

Анонимен

преди 2 години

Някой форумец беше задал въпрос.Та Каракачанов с какво образование е и какво е завършил?Калинките много навредиха на данъкоплатеца.

131

Анонимен

преди 2 години

Като си помисли човек самия Каракачанов с какъв професионализъм и какви качества стана министър и му е ясно за какви калинки иде реч.

130

до 152

преди 2 години

Калинките ми пляскат минуси. Чувствителни и засегнати.

129

.

преди 2 години

Сменяйте всички заемащи важни постове.Помислете за намалянето на броя на депутатите.На тази малка държава не са необходими толкова хрантутници да стоят в парламента да си човъркат телефона, да спят или да си бъркат в носа без да ги е грижа за нищо.

128

Анонимен

преди 2 години

Шкембе, ти си заличен.Няма те в схемата.Извън борда си.

127

СС

преди 2 години

Редукция на цялата администрация и дирекции,много калинки !!

126

Анонимен

преди 2 години

Честно, не очаквах, че калинките на Каракачанчо са толкова малко и безпомощни. С последни издихания плюскат плюсове и едва насмогват. Айде още се надупете дуп, че че пръц.

125

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, ти гледай да не прекаляваш с дамаджанката с гроздова ракия.

124

Иван под прикритие

преди 2 години

= на патриот !

123

Иване ако имаше лу--

преди 2 години

страция нямаше да се правиш на патриот . Аман от ДС / сътрудници ,доносници и прочие / патриоти . Как пък станахте демократи ,консерватори и патриоти , все се нагаждате .

122

Анонимен

преди 2 години

Тоя залага на някаква измислена джендърска карта и я размахва като бостанско плашило, че това щяло да заличи нашите ценности. Къде ги видя тия ***, бе каракачанов? Всеки ден правя крос по улиците на 2 квартала и един *** не видях? Ти да не ходиш по специални барове и оттам да са ти впечатленията?

121

Анонимен

преди 2 години

Палячоооо крадлив баш ти да даваш акъл

120

Анонимен

преди 2 години

Няма как ДС партизанин да се пише ВМРО.Каракачанов вие лъже-патриотите не ставате за нищо полезно.Българския данъкоплатец иска работа, спокоен и сигурен живот.Ти отивай в Македония и там се прави на умник!!!

119

?

преди 2 години

Нещо за имота в тревненския балкан да кажеш?????

118

-

преди 2 години

не се напъвайте - народа ви мрази безплатно! Ние бяхте ПРИЧИНАТА герберунгелите да лашкат нацията още 4 мъчителни години! Хората ПОМНЯТ! Сбогов и у лево!

117

Анонимен

преди 2 години

Чао, Краси. Дано повече никога си нямаме работа с тъпата ти националистическа персона.

116

Гъбаркане

преди 2 години

До Анонимен 95Баба Мика кога е супер, когато е с празен, или когато е с пълен пам'перс? Нямате кадри и насилвате старите хора да ви запълват експертизата! Щом опряхте до треторазрядната ветеранка е ясно, че сте кръгла нула! Видяла жабата, че..... Ама и Доган е виновен, защото ви спусна непосилна задача, та да се излагате, като киф'ладжии. Славчо е за никъде, ни напред, ни назад за'валията. Трябва да си плаща за порциите. Да го ожали човек, че нали бил болен! Е, стига сме се гъбар'кали с вас!

115

кръпел

преди 2 години

Каракачанов към служебното правителство: Да не прекаляват с чистките оти много наши хора съм наредил на държавна служба

114

Истукан

преди 2 години

Ако на Атака и Волен Сидеров викате патриоти, то много сте я закъсали. Това не са никакви патриоти. Нито ВМРО са някакви патриоти, нито Атака, нито НФСБ. Нагледахме се на панаирите на Волен Сидеров.