17

Хахаха

преди 4 месеца

Бг всезнайковци и неверници, това не мое да бъде, а. Холивуд, Боливуд, Чайнавуд, а. Направо е като чипиваксините, а.

16

Браво на китайците!

преди 4 месеца

Кефи ме как тази новина дойде от нищото, ей така - ами китайците кацнали на Марс и пуснали марсоход. Ако беше НАСА медиите щяха да пускат новини денонощно - преди изстрелването, по време на изстрелването, при достигане на планетата, при кацане, ден 1, ден 2 и т.н. А китайците скромно - между другото кацнахме на Марс и събираме проби. Светът продължава да проспива прогреса на азиатците и когато се събути ще бъде непоправимо късно!

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 13Я разкажи за нашите космически програми, че гледам се имаш за нещо повече от някои други. И ти си най-най-най нали така ?

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 13А ние кога ?

13

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 12Живейте си с тая фантасмагория и викайте че това са глупости и няма такова нещо. И ще родължаваме да се влачим най-отзад на света в пълна мозъчна тъмнина. Те така си мислят и нашите "държавници" та затова образованието и науката ни са на последно място а децата ни могат да станат сервитьори и танцьорки с "вишу". А и "плейтмейтките" ни са с по едно две "вишу". Дотам можем с такива като вас.

12

Анонимен

преди 4 месеца

А Великите руснаци кога ще кацнат? Или може би отдавна са там и дебнат от засада с някоя безаналогова ракета с претенции, че Марс е тяхна територия и марсианците са с руски паспорти.

11

Анонимен

преди 4 месеца

И в Китай имат нещо като Холувуд, яко започнаха правене на "космически" клипове?

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 10Че той Мъск да не би да е пратил сонда на Марс ? Кога това ? Освен това "частника" Мъск не е някой гаражен бизнесмен произвеждащ столове и маси. До там ли ви стига въображението по ъпроса за "частниците" ?

9

Анонимен

преди 4 месеца

До3.Сила ама цел Китай срещу частника Мъск. Ъа такава ли е сила.

8

маке

преди 4 месеца

Я па тия още мако и ке ни стигнат ние откога внасяме компире от марсо ехеееееееее

7

У

преди 4 месеца

Браво за това постижение! Това е голям успех на определена група хора-учени, инженери, военни, математици и др Обаче престанете с тези тъпизми за първа, втора и 100на икономика. Количествата произведени ментаци не значат нищо за хората. Целта на хората е държавата да им осигури някакъв ред и възможност за учене, за мед помощ, за работа и да има структури да ги брани....това са важните неща. Аз се сещам за поне 15-20държави, където тези неща ги има, а не са номер 1 по количеството

6

Анонимен

преди 4 месеца

То оставаше пилотиран да кацне!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Учете китайски ще ви трябва, Китай са светлинни години напред пред прехваления краварник. Оня Мъск като тръгне да коонизира Марс и може да намери там китайска колония вече колонизирала Космоса.

4

полковник Колев

преди 4 месеца

Преди години,Китай беше в незадоволително икономическо положение,а БГ беше прилично развита аграрна държава. И от тогава откакто Мао извършваше културна революция и разгони бюрокрацията имаше заблудени да правят демонстрации пред Китайското посолство в София. Такааа....а сега Китай е сред великите сили а ние обедняхме още повече. Причините са пред очите ви!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Китай е номер едно икономика в света а вече и космическа сила. Имат и дигитален Юан.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Браво!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на китайците..