27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНа територия от 110 хи.кв.км според теб колко хора могат да живеят с оглед на прилежащите водни ресурси и способността за изхранване на населението

26

реалнафантазия

преди 2 години

Струнна теория*

25

реалнафантазия

преди 2 години

До 31,А според недоказаната стръмна теория мехурите също безброй много... Дано да доживеем тези интересни времена, когато пътуване в космоса ще е детска игра... но как да стане без технологии от съвсем нов тип? Дано разсекретяването на всички документи за НЛО, което ще стане през Юни или Юли да отприщи някакъв бум... да не забравяме, че САЩ обявиха за космически сили... така че се нещо засекретено имат под ръкава си... :)

24

кк

преди 2 години

Хайде вече и на марс коронавирус.

23

Хейтър Петър

преди 2 години

В Илиянци има ли от тези апарати?

22

Щерю

преди 2 години

- Ако група осъдени на смърт китайци ги изстрелят на Марс, с необходимите провизии, ако могат да оцелеят, да го сторят - дали ще ни кажат?

21

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Апарата не е...безпилотен.Упрвлява се от 2-***(двама) хималайски...шерпи,тренирани,без въздух да издържат поне 2...седмици на планетата.На връщане ще се...сменят да дишат в ракетата през час.

20

Св. Сатанаил

преди 2 години

И какво се установяа, че няма ни извънземни ни живот на другите планети даже за растения... Ако имаше нещо подобно, отдавна щеше да се влезе в контакт с другите живи същества на другите планети...

19

Анонимен

преди 2 години

Този успех нека да даде повод за размисли на нашите управници. Най-големият капитал на държавата са хората: мозъци, работна ръка, пазар. Избягат ли хората, край на държавата.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13Ъъъъъ.... Русия изпраща първия кацнал на Марс Марсоход "Марс-3" още през 1971г. - преди половин век, благодарение на който човечеството получава първото изображение от повърхността на планетата.

17

Не е сигурно

преди 2 години

че са пратили безпилотен апарат. Може да са пъхнали двама да се жертват в името на успеха и сега да чакат края като герой.

16

Анонимен

преди 2 години

Че те американците вече нищо не произвеждат.А и нямат капацитета да произведат след като почнаха да си подменят популацията с латино и афро.

15

Анонимен

преди 2 години

Дано това да накара американците да се събудят и да разберат, че без производство няма да стане. Така както мислят да я карат - китайците да работят, а те да събират такси от рекет, както нашите мутри - няма да им се получи. Китай ще ги мине като малка спирка и ще замине.

14

Анонимен

преди 2 години

Хвалите Китай ама много бързо забравихте от къде тръгна коронавируса и колко милиона души умряха по света от него.Май забравяте че още носите маски на закрито и че този вирус както е тръгнало няма намерение да си ходи.И пак "благодарение" на Китай производителите на ваксини срещу Ковид направиха милиарди.Целта беше света да застане на колене пред Китай с пускането на вируса когато всички държави затвориха.Китай е най-големия световен икономически агресор.

13

Хахаха

преди 2 години

Бг всезнайковци и неверници, това не мое да бъде, а. Холивуд, Боливуд, Чайнавуд, а. Направо е като чипиваксините, а.

12

Браво на китайците!

преди 2 години

Кефи ме как тази новина дойде от нищото, ей така - ами китайците кацнали на Марс и пуснали марсоход. Ако беше НАСА медиите щяха да пускат новини денонощно - преди изстрелването, по време на изстрелването, при достигане на планетата, при кацане, ден 1, ден 2 и т.н. А китайците скромно - между другото кацнахме на Марс и събираме проби. Светът продължава да проспива прогреса на азиатците и когато се събути ще бъде непоправимо късно!

11

Анонимен

преди 2 години

А Великите руснаци кога ще кацнат? Или може би отдавна са там и дебнат от засада с някоя безаналогова ракета с претенции, че Марс е тяхна територия и марсианците са с руски паспорти.

10

Анонимен

преди 2 години

И в Китай имат нещо като Холувуд, яко започнаха правене на "космически" клипове?

9

Анонимен

преди 2 години

До3.Сила ама цел Китай срещу частника Мъск. Ъа такава ли е сила.

8

маке

преди 2 години

Я па тия още мако и ке ни стигнат ние откога внасяме компире от марсо ехеееееееее