37

Анонимен

преди 4 месеца

С инвестиране във ферарита яхти и тн. а не в наука няма да стане.Те със запека трудно се справят съвременната медицина камо ли интергалактически полети.Просто нищо не се знае

36

Анонимен

преди 4 месеца

Със съществуващия принцип на ракетните двигатели - изгаряне на хиляди тонове химическо гориво едва се добира апарат колкото детска количка до Марс. Не се възбуждайте прекалено много. Още е рано. Много рано. Трябват още хиляда години с тоя темп и посока на развитие - използване на 100-годишни технологии и никакво развитие по разни политико-икономически причини. Частните предприемачи са същата бира.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНа територия от 110 хи.кв.км според теб колко хора могат да живеят с оглед на прилежащите водни ресурси и способността за изхранване на населението

34

Анонимен

преди 4 месеца

До реалнафантазияНяма как да доживеем тези интересни времена. Светът е тръгнал в обратна посока. Което е много жалко разбира се.

33

реалнафантазия

преди 4 месеца

Струнна теория*

32

реалнафантазия

преди 4 месеца

До 31,А според недоказаната стръмна теория мехурите също безброй много... Дано да доживеем тези интересни времена, когато пътуване в космоса ще е детска игра... но как да стане без технологии от съвсем нов тип? Дано разсекретяването на всички документи за НЛО, което ще стане през Юни или Юли да отприщи някакъв бум... да не забравяме, че САЩ обявиха за космически сили... така че се нещо засекретено имат под ръкава си... :)

31

кк

преди 4 месеца

Хайде вече и на марс коронавирус.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До Св. СатанаилВселената е бая доста по-огромна отколкото си представяте. Безкрайно много пъти по-огромна отколкото си я представяте. Тоест безкрайно безкрайна. Може и да срещнем а може и да не срещнем в близките милион години.

29

Хейтър Петър

преди 4 месеца

В Илиянци има ли от тези апарати?

28

Щерю

преди 4 месеца

- Ако група осъдени на смърт китайци ги изстрелят на Марс, с необходимите провизии, ако могат да оцелеят, да го сторят - дали ще ни кажат?

27

Гошо...Тъпото

преди 4 месеца

Апарата не е...безпилотен.Упрвлява се от 2-***(двама) хималайски...шерпи,тренирани,без въздух да издържат поне 2...седмици на планетата.На връщане ще се...сменят да дишат в ракетата през час.

26

Св. Сатанаил

преди 4 месеца

И какво се установяа, че няма ни извънземни ни живот на другите планети даже за растения... Ако имаше нещо подобно, отдавна щеше да се влезе в контакт с другите живи същества на другите планети...

25

Анонимен

преди 4 месеца

Този успех нека да даде повод за размисли на нашите управници. Най-големият капитал на държавата са хората: мозъци, работна ръка, пазар. Избягат ли хората, край на държавата.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 13Ъъъъъ.... Русия изпраща първия кацнал на Марс Марсоход "Марс-3" още през 1971г. - преди половин век, благодарение на който човечеството получава първото изображение от повърхността на планетата.

23

Не е сигурно

преди 4 месеца

че са пратили безпилотен апарат. Може да са пъхнали двама да се жертват в името на успеха и сега да чакат края като герой.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Че те американците вече нищо не произвеждат.А и нямат капацитета да произведат след като почнаха да си подменят популацията с латино и афро.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Дано това да накара американците да се събудят и да разберат, че без производство няма да стане. Така както мислят да я карат - китайците да работят, а те да събират такси от рекет, както нашите мутри - няма да им се получи. Китай ще ги мине като малка спирка и ще замине.

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 21Кво общо едното с другото ?

19

Анонимен

преди 4 месеца

Хвалите Китай ама много бързо забравихте от къде тръгна коронавируса и колко милиона души умряха по света от него.Май забравяте че още носите маски на закрито и че този вирус както е тръгнало няма намерение да си ходи.И пак "благодарение" на Китай производителите на ваксини срещу Ковид направиха милиарди.Целта беше света да застане на колене пред Китай с пускането на вируса когато всички държави затвориха.Китай е най-големия световен икономически агресор.

18

Анонимен

преди 4 месеца

До ХахахаИма още кемтрейлс, ХААРП, лоши русняци, ваксини променящи ни генетичния код, няма ковид и т.н. на умориха отвсякъде и само никва работа не щат да подхванат, че все някой им бил виновен.