57

до 50

преди 2 месеца

Номер едно е ама отзад напред! Всичко което е китайско се поврежда точно една минута след като му изтече гаранцията или преди това!Защо ли мислиш,че чехският президент наскоро каза"Аз съм един тайванец".Знаеш ли защо?Поне от 10години избягвам да купувам неща произведени в Китай.Единственото здраво китайско нещо което имам са едни клещи.Е,да правени са преди 40 години!

56

туриста

преди 2 месеца

Е,сега вече и на Марс има КОВИД!Да си знаете и да не се чудите има ли няма ли.Преди да тръгнете за Марс- първо отрицателен PCR и после Phizer или Moderna за из път!Да няма после изненадани!Ние се чудехме да ходим ли или да не ходим,ама след като и там КНР са доставили КОВИД значи нещата са ясни. Ще зачакаме да стане ясно какъв е щамът и ефективни ли са срещу него ваксините!

55

Анонимен

преди 3 месеца

Съветчани винаги са имали проблеми с пальотите до МарКс и досега нито една успешна мисия - вси са окончили с провал.

54

Solar Power

преди 4 месеца

До М,ДА: 1 Милиард спокойно могат да ги махнат от китайците и готово :) Ще намалее населението

53

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на китайците! Накоро нова космическа станция, сега марсоход. Утре - Сибир. Стъпка по стъпка, както учи древната китайска философия и Дън Сяо Пин.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 51Каква руска апаратура, бе байко? По времето на Брежнев на руснаците не им трябваше китайска индустрия, пращаха апарати по всички краища на слънчевата система. От 20 години обаче са построени 30 хиляди църкви и един космодрум е готов на 20%. Гагарин гледа отгоре и плаче.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Така става. С руска апаратура и китайска индустрия - всичко е постижимо! А илон маск от яд се съдира сега като истинските учени и инженери правят чудеса.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Китай е номер едно в света.

49

Анонимен

преди 4 месеца

*** *** - ***.***

48

Iordan ivanov geolog

преди 4 месеца

Warnings about VENUS /ВенераСлед кацането на МАрс на апарата на САЩ се включиха няколко наши древни следящи станции от океана над Планетата Венера. Преди няколко часа работна станция засече къде точно се намира град Пекин..Подава сеизмичната активност на Земята вижте EMSC

47

Анонимен

преди 4 месеца

до 44- КОГА СЕСЕСЕРЕЙСКИ АПАРАТИ БЕХА ТАМ ТИ СИ БИЛ НА БАЩА СИ ВЪВ МЪ ДУ РИ ТЕ

46

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, нема да са чайнизите, хамерикантците ще са - за всеобщ ужас на пролетариата.Единственият шанс на чатар-конспираторите е да декларира, че това е фейк нюз, и толкова.

45

ПроСоТо

преди 4 месеца

тия тарикати-китайците,ше земат да пратат ПЪРВИ и човек на Марс....И тогава Илончо Мъскчо ше си отхапе опашката от яд.....Или ще му я отхапят тия,които той е лъгал толкова време....Иначе,новината е добра..Дано най-после започнем да получаваме снимки и инфо и от алтернативен източник,не само от потъналата в догадки и подозрения НАСА..

44

Анонимен

преди 4 месеца

УСАняците кацнаа отдавна на Марс, сега и чайнизите.От всички СеСеСеРейски мисии ни една за илач, успешна.Ми ся, ко ке прайм? Loool

43

Анонимен

преди 4 месеца

До до 38До 1000 г. слънцето ще глътне Меркури и ще тръгне към Венера. Не е сигурно накъде ще тръгне Земята след това дали към слънцето и ще изгори или ще напусне слънчевата система и без слънце ще стане на тъмна и умряла пустиня докато не се разбие в черна дупка. Дори и ако остане, слънцето ще изгори всичко на течен ***.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До реалнафантазияВояжерите ще изгорят в черни дупки. Китайският мърсихот само ще замърси и накрая ще се скапе и угасне от студа при минус 200 на Марс.

41

М,ДА

преди 4 месеца

НА МАРС НЕМА НИЩО.НЕМА ТЕЧНА ВОДА, НЕМА АТМОСФЕРА С КИСЛОРОД, ИМА САМО КАМЕНИСТИ И ПЯСЪЧНИ ПУСТИНИА НА ДРУГИТЕ ПЛАНЕТИ В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА Е ОЩЕ ПО-СТРАШНОТРЯБВА ДА ПАЗИМ ЗЕМЯТА. НАСЕЛЕНИЕТО НЕ ТРЯБВА ДА НАДВИШАВА 1 МЛРД.ДАЖЕ И ТОЛКОВА СА МНОГОВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ МАЙЧИНСТВАТА, ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ СЛЕД 3-то ДЕТЕ ОТ ЕДНА МАЙКАВЕДНАГА !

40

до 38

преди 4 месеца

Отновно какво виждат войаджърите - същото, което виждаш и ти. Единствено няколкото видими планети са на различни места.

39

до 38

преди 4 месеца

Всяко тяло летящо с трета космическа скорост ще напусне пределите на слънчевата система. Но наистина с тези скорости, които се постигат с реактивните двигатели, не може да постигнем много. Ограничени сме от прекалено много фактори. Най-вече продължителността на живота ни.Истината е, че едва ли в близките 1000 години ще имаме възможност като човечество да живеем другаде. А за това време не знам дали ние самите няма да се самоунищожим.

38

реалнафантазия

преди 4 месеца

До 36Да не забравяме, че войаджърите напуснаха слънчевата система... де да можехме да видим какво виждат те... :)