18

Анонимен

преди 2 години

и трите абрахамови религии - юдаизъм, християнство и ислям, имат едно общо - на някой 'Бог' му говори и чува гласове. Съвременната медицина има цял клон за това явление. Там търсете проблемите.

17

Анонимен

преди 2 години

'концлагерът газа' обаче се пази от египет:). палестинци живеят и на западния бряг, и в йордания, и 2 милиона са в израел. границата с йордания е отворена, минават всеки ден, там защо няма атентати? какво стана с религиозните и етнически малцинства в газа, защо избиха християните? защо всички немюсюлмани от сирия, ливан избягаха точно в ..израел? че някои станаха депутати и зам. министри, има и араби министри? преди време и аз се връзвах на тази ислямистка пропаганда, ама дотук.

16

До 9

преди 2 години

Малко си неграмотен!

15

Анонимен

преди 2 години

Времената с камъни май е свършил. Тоя еврейския Садам само за да не влезе в затвара разбуни война.

14

Анонимен

преди 2 години

срутили жилищен блок? а какво правят 200 крилати ракети от иран в този блок и защо се изстрелват не по израелската армия, а по училища и домове на израелци (където живеят и араби)? ще прощавате, ама това си е обичайната долна ислямистка тактика - преди години в беслан беше същото, борци за свобода, ама атакуваха училище и се криха зад 100 руски деца. може да са всякакви евреите, ама не горят живи хора в клетка на площада, както правят арабите.

13

Анонимен

преди 2 години

До IНикога в историята на човечеството не е съществувал по-голям концлагер - концентриран контрационен лагер Газа.

12

Прасе с каска

преди 2 години

През 2008 г Хизбула плащаше "скъпо" по същият начин.Резултата беше много убити еврейски войници, унищожени към 40-60 меркава и 10-12 апачи.После имаше писъци, колко лоши са "терористите" от Хизбула, които защитаваха Ливан от Израел.ДА ГО ДУАТ всички квивоноси расисти и техните фенчета.

11

бфг

преди 2 години

не трябва да се оставя никакъв шанс на ислямския фанатизъм

10

Анонимен

преди 2 години

Не. Скъпо ще платят обикновенните хорица, които ще бъдат избити от евреите. Видях как се борите срещу хамас. Срутихте цял блок на цивилни хора. Къде ще живеят сега?

9

Анонимен

преди 2 години

Какво се случи с уж стартиралата наземна сухопътна операция?Глътна водичка и умря ли? Страх ви е да влезете ли?Останаха само жидотрадиционните закани "плащат и ще продължат да плащат скъпо".

8

Future

преди 2 години

БОГОИЗБРАНИТЕ СИНОВЕ НА ИЗРАИЛЯ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ДО СВЪРШЕКА НА СВЕТА. БЛАГОДЕТЕЛИТЕ НА АРАБИТЕ ЩЕ СПОДЕЛЯТ ТЯХНАТА СЪДБАТА И ЩЕ ЗАГУБЯТ БИТКАТА ПРИ АРМАГЕДОН.

7

Анонимен

преди 2 години

Израелската система за противоракетна отбрана "Железен купол" е прехванала близо 1000 от изстреляните ракети, но 1000 ракети бяха изстреляни за по-малко от 40 часа в началото на седмицата. Колко общо ракети са изстреляни до днес? Колко ракети не са прихванати? Колко ракети са прихванати, но не са унищожени? Колко ракети са достигнали целите си?Железен ли е "Железният купол"?

6

Анонимен

преди 2 години

Бой по чалмoсаните!

5

Срещу едно куче,

преди 2 години

всеки може да излезе, но срещу глутница не може. Това е Израел, стои срещу глутница арабски страни и накрая ще погине!

4

Анонимен

преди 2 години

До 1Да, нека се раздели на Христова част, на Аллахова част и на Луциферова част

3

в Газа

преди 2 години

Ако отидат американците, а после и руснаците да побомбардират малко, като в Сирия, кой ще плаща после?

2

Анонимен

преди 2 години

Не са хубави такива неща между братя!

1

Анонимен

преди 2 години

Юдаците си инцинирака причина да заграбят още сребърници от човечеството