58

Bili

преди 2 години

Натаняху инициира ескалация като му стана притеснено от разследване и съд...вижте кой е баща му на Натаняху. Трерорист взривявал хотели.Набута полиция с гранати в джамиите у сред рамадан...какво може да стане???Това е края на Палестина...какъвто бе края на местните жители на Северна Америка при идването на европейците...

57

адвокат Тенев

преди 2 години

Семити е едно, ционисти друго...

56

ПЕНКО

преди 2 години

ЩЕ ИМА ЛИ НОВ " САЛАДИН " ??? АМИ ПРИ ИЗСТРЕВАНИ ПО ТРИ РАКЕТИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА -В КОЛОНА ---КАКВО ЩЕ СПРЯТ СЕМИТИТЕ ЦИОНИСТИ ???? АМИ ЕДНОВРЕМЕННО 5000 РАКЕТИ -ОТ ЛИВАН И СИРИЯ И ПАЛЕСТИНА И "НАБИТИЯТ " ПРЕДИ ВРЕМЕ ЕГИПЕТ !!!ДОЛАРЪТ ВЪРВИ КЪМ КОЛАПС , А ИЗТОКЪТ НАРАСТВА И ГЛЕДА ЗАПАДА "ОТГОРЕ " !!!

55

Анонимен

преди 2 години

До н 59 / пълни глупости говориш, трете храм няма никога да Бъде разрушен това е святи място за ислама. Аллах щего пази.Антихриста също И мусулманите го очакват. Които ще Бъде издигнат от Евреите. А дати напомня, Че исляма пази 1500 години свещеният храм за християни те в Ерусалим.

54

Анонимен

преди 2 години

Евреите са с най голями те ТЕРОРИСТИ в света, теса с много страно разбиране. Тяхната вяра се основава тероризам.те нпризнават, Изпратен обог ПРАТЕНИК нито Исус Нито Мухамед. Те небяха ли общо ста която тхе преследваше Исус. Преди дасе пияве Мухаммед.

53

Анонимен

преди 2 години

да ви кажа само че скоро случайна ракета или но друго ще разруши ал акса джамията от там нататака почва мерзоста на запущението и третия храм на антихриста или новия месия световния лидер!

52

Анонимен

преди 2 години

А защо на всички ключови места в българската администрация са еврви !!!???Защо никой не пише какви ги вършат тук ???

51

Оооох

преди 2 години

Както винаги САЩ ще оправят нещата. На определена цена, разбира се.

50

Анонимен

преди 2 години

и арабите, и евреите казват: ние имаме право да се защитим. за каква 'защита' говорят обаче като едните изстрелват ракети от жилищни блокове срещу цивилни, а другите стрелят в цивилни зони? баш си се изтрепват помежду си и грам никаква 'защита' не ги вълнува.

49

Анонимен

преди 2 години

ултра десните евреи и ултра десните араби са един дол дренки, все пак са първи братовчеди. това, че не харесвам израелската политика и номерата им обаче не означава, че трябва да заобичам арабските главорези. не съм расист, но не съм и далтонист и не виждам само в черно-бяло. скъпите ви онеправдани брадати 'жени и деца-бежанци' избиха над 1000 души в Европа последните 5 години вкл. в държави като швеция, германия, които никога не са били колониални. не знам слепи ли сте?

48

АКHIRАJ SINGН

преди 2 години

Китай пълнят Иранската гуша а те палестинската.Без изрязване и заличаване на китайският тумор няма да се мине към едно мирно човечество.

47

Анонимен

преди 2 години

в случая, насилието започна, защото израелците спряха безконтролно струпване на хора пред джамията ал-акса. а го спряха,, защото..и сами може да видите какво казват брадатите им талибани шейкове и как насъскват тълпата 'вярващи' вески да си купи нож за 4 шекела и да избие всички неверници. всичко това стана след 9.30 вечерта, при последната молитва. какви изселвания, какви пет лева? кой съд работи до 9.30 вечерта и решава тогава? вие ако сте недволни от съд, купувате нож и избивате всички ли?

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61А преди мюсюлманските празници ти сляп ли бе да не видиш как се събираха ултра-ортодоксдалните евреи с призиви и молитвени клетви към Яхве да освободят Храмовия хълм? Та чак се и изпотъпкаха едни други от религиозния си фанатизъм.

45

Анонимен

преди 2 години

стига глупости! преди месец 1 милион араби и други християни в израел и палестина празнуваха великден и се прегръщаха с всички. нямаше никакви кръвопролития. как точно на рамадана уж случайно нещо са се скарали? я вижте в нета какви са точно проповедите/инструкциите на ислямистите ходжи и защо тълпата хукна от джамията да коли немюсюлмани? всяка година по същото време винаги, ама винаги 'аллах' някак си говори на ходжите им обещава да завладеят света, ако си върнат йерусалим?

44

Анонимен

преди 2 години

Израелските терористи е нужно да бъдат наказвани ,колко много държави ги не искат ,включително и тук ,лъжлива политика е за тия ненормалници които скоро се изтъпкаха един друг заради някой си поп )

43

Станимир

преди 2 години

Не се заблуждавайте, че евреите не мразят и християните. Та те искат да поставят свой лъже-месия над целия свят, защото продължават да считат Господ Исус Христос за мошеник!!! Християните не трябва да отстъпват от Исус Христос за да приемат новия еврейски месия - Антихриста.

42

Анонимен

преди 2 години

египет е вдигнал 3 метрова двойна телена ограда с ток и тежка техника на границата си с газа и стрелят на месо, ако някой се опита да премине. и колкото и да е странно за незапознатите, египет и израел сключиха мирен договор отдавна и пътуват помежду си. йорданският крал също е в чудесни отношения с израел и там границата също е отворена. в южна сирия,под дамаск, живеят маронити-християни, които бяха готови да бягат към израел, ако идил победи асад и влезе в дамаск.

41

Щерю

преди 2 години

Израел иска храмовото място в град Йерусалим, но арабите-мюсюлмани не го дават. Религиозните разбирания на двете страни - Палестина и Израел, са диаметрално противоположни. В случая евреите причиниха ескалацията на напрежение с опита си насилствено да изселят араби от квартала в близост до Свещения хълм. Израел е този, който в разрез с всички мирни споразумения, постоянно и нагло посяга към заветното място. Тези подли действия на Израел предизвикват гнева на мюсюлманите...

40

Анонимен

преди 2 години

до 1947г., 'палестина' се наричат половин сирия, израел и днешна йордания; евреите я наричат 'нашата палестина'. след решение на оон, за да се разделят араби и евреи, които и тогава се колят от 30 години, палестина става точно ивицата газа и западния бряг, а другата половина - израел; сирия и йордан получават независимост и собствени държави. до 1967г., египет, сирия, ливан и йордан искат тази земя за себе си, а самите араби в палестина искат ислямски халифат. за какви съюзници говорите?

39

Анонимен

преди 2 години

кои са тези съюзници на палестина, дето няма такава държава? египет, дето им затвори границата и пази газа с командоси? йордан, дето не може да влезеш, ако си от ислямистите от газа? дори и саудитците и катарците смятат хамаз за ислямисти и радикали. повече от ясно е, че не всички араби в газа са убийци и талибани, но въпросът е кой контролира? кой тъпче оръжия в жилищни блокове с деца и се крие зад жени? защо палестински араби са в израелската армия и уж стрелят срещу 'своите'?