38

Анонимен

преди 2 години

в египет има една телевизия МЕМРИ, онлайн, понеже правителството не им се кефи много. публикуват всичко, което се казва с половин уста или въобще не се казва в арабските страни; изцяло на арабски е, но с превод. пуснете си да видите шефа на хамаз как обяснява за иранските ракети с името на касим сюлеймани, които трябва да убият всички немюсюлмани. правят ракети от газови бутилки в газа, ама друг път. пуснете си и арабски журналисти, които казват 'ние за 1000 години само убийства носим на света'

37

Анонимен

преди 2 години

Тоя път фашистите бяха неподготвени- мислеха ще им се размине без убити израелци, ама не .

36

опетков

преди 2 години

До Анонимен Неверно твърдение. Израел пази собствената си земя, отвоювана с кръв и пот. Направи от пустинята райска земя. Успя да победи десетократно превъзхождащ го по численост и въоръжение противник-арабелите, които бяха сигурни, че ще го изличат от лицето на земята. Победи във всичките 5 ли 6 ли войни и естествено заграби някои територии, които бяха заделени за арабската държава. Израел направи стотици отстъпки на палестинците, които обичат да се представят за жертви и да живеят на аванта.

35

опетков

преди 2 години

До У Нямаш елементарни познания по въпроса. "Арабите помагат на евреите"! Учи и чети бе, момче! Евреите тайно и "полека" изкупуват земи от арабите в Палестина, които на практика са били пустиня и не струват нищо. Палестина по това време се управлява от Великобритания. Във ООН се взема решение за създаване на ДВЕ държави: арабска и еврейска. Арабите тогава не желаят създаването на еврейска държава и досега "символ веруюто" им е унищожаването на еврейската държава. Не създават и арабска.

34

АнонимеН

преди 2 години

До Ужас ЧЕ ИВИЦАТА ГАЗА ДА НЕ Е НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ЛАГЕР!!ИСРАЕЛ СПИРА ВСЯКАКВА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ЗА ТАЗИ ОБЛАСТ , НИТО ГОРИВО НИТО ХРАНА !----------------НЯМА ДА БИЯ НИТО ЗА ПАЛЕСТИНА ,НИТО ЗА ИСРАЕЛ И СЕ РАДВАМ, ЧЕ НЕ СА В НАТО И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ!

33

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Всъщност стола на Нетаняху се клати силно и той организира тези военни действия, за да застане народа зад него.Двойна полза за него, хем остава на поста си хем изтребва още палестинци.Това си е геноцид.Все едно някой да ти вземе тристайния апартамент, да те навре в студеното и тъмно мазе, и през ден да идва да те пребива, а като му отвърнеш да те обвинява в антисемитизъм.Долно племе са тия.Фашисти.

32

Анонимен

преди 2 години

Евреите много си повярваха, особено след еваларките, които им направи еврейския слуга тръмп.Като го попитаха защо се слага така на евреите той отговори, че признаването на Йерусалим за еврейска столица било подарък за еврейските му внуци..

31

Христо Христов

преди 2 години

До 18"Никога в историята на човечеството не е съществувал по-голям концлагер -концентриран контрационен лагер Газа." - имало е. Американските концлагери на Айзенхауер (1945г) по Рейн.

30

Христо Христов

преди 2 години

До 29"а какво правят 200 крилати ракети от иран" - господине, добре ли сте или ви плащат да тролите лъжи?Да припомня, че 1990та, когато хората се надяваха да махнат бкп, соломон паси и леа коен бяха сред тези, които спасиха бкп от разпад и лустрация.

29

Анонимен

преди 2 години

На Хамас му подпомагат путлеристите от Москва. Това е планирано нападение. Като наказание при отстъпването им от Украйна.

28

Ужас

преди 2 години

Израел върви по пътя на Хитлер и действа с неговите методи, скоро може да очакваме и лагери за араби....

27

Срам и позор

преди 2 години

Израел започна всичко с изселването на Араби от техните домове и забрана да празнуват техният празник! Да ви е познато това от историята и фашизма, Израел върши същото което фашистите с тях?!

26

У

преди 2 години

Конфликта е след втората световно когато еврейте бягат от европа арабите там им помагат а накрая еврейте ги изселват които не иска да се маха го убиват и си правят държава.Учете не бъдете *** овце

25

АнонимеН

преди 2 години

ИСРАЕЛ НЕ САМО ЗАВЗЕМА ЙЕРУСАЛИМ ОТ ПАЛЕСТИНА НО И ИСКА ДА БЪДЕ ПРИЗНАТ ЗА ТЯХНА СТОЛИЦА!ТОВА Е БЛАГОДАРНОСТТА НА ИСРАЕЛ КЪМ ПАЛЕСТИНА, ЧЕ ИМ ДАВА ДА СЕ НАСТАНЯТ НА ЗЕМЯТА ИМ БЕЗ ВОЙНА!

24

Хитлер

преди 2 години

Когато рвзбереш че хитлер е шял да направи услуга на света с изстребването на еврейското племе

23

И

преди 2 години

Значи така изстреляни 2000 ракети и дамо деяет убити а израелците са убили само 31 ДЕЦА и поне 100 още възрастни ранените са хиляди палестинците ги замерят с камъни защото нямат оръжия и не стрелят с ракети а газови бутилки израелците си търсят причина да избият и изселят всички араби но реват от холокоста

22

Анонимен

преди 2 години

Шефовете винаги остават живи,а умират обикновенните хора.При конфликтите винаги целта е да се прикрие голяма далавера.

21

Анонимен

преди 2 години

Ще платят обикновените палестинци и израелци ,за сметка на престъпното управление от двете страни.Тези подържат конфликта в нечий интерес не на гражданите.Това винаги е така.Самом,че хората все още им се вързват.Винаги е било така и така ще си остане.С конфликтите винаги се прикриват големи измами.

20

I

преди 2 години

Казах ти образовай се виж как се е създане тази държава после говори шот кат сме били под турско робство е било подобно ако беше сега *** хайдутите щяха да им викат терористи

19

АнонимеН

преди 2 години

ДО 11"БОГОИЗБАНИЯ НАРОД" Е ИЗБРАН ЗА ДА СТРАДА :D