242

Анонимен

преди 2 години

Радев все повече заприлича на Тодор Живков, плешив, с рровиснали уши, дълъг нос, безизразни, малки очи, сгиснати устни, концентрира цялата власт в себе си, няма разлика.

241

Майна

преди 2 години

Руската гмеж ще откраднат БГ от НАТО - стой, та гледай... не знам какво още трябва да стане, за да реагира демократичната минимална общност в БГ?!

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 270 дано ви махнат визите за САЩ , че да може да избягаш натам . Едва ли ще ти се стои тук с управляващи от рода на Божков и Василев - двамата ще си поделят един мандат . Или 4 години единия , 4 години другия , ще се редуват , за да няма сърдити

239

Анонимен

преди 2 години

269 Ако говориш за Росен Плевтелиев, той е желан лектор в Харвард, Йел и други известни университети, докато фигурантът Радев никой никъде не кани. Жалка фуражка, да назначи метресата си в подчиненото му ведомство, държавата да й плаща наема, да изостави жена с две малолетни деца, заради нея. Къде му е моралът?

238

хахахаха

преди 2 години

До Анонименима разлика между Генерал и пожарникар мечтаещ да стане генерал и докопала се до власт МУтра, която се провъзгласи за генерал, мъж на тодина, мис българия, художник на годината, гол майстор и тн. Генерал да...псевдо пожарникар, второразрядна мутра с нарзисизъм и безобразование - НЕ!

237

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с този ***, дори плюнката не си струва да изхрачим по него :))

236

Гиб Мелсън

преди 2 години

Този човек е пародия на президент. Не заслужава дори да лъска обувките на Радев. Помните ли как Плевнята се хвалеше, че в САЩ го сложили да яде на съседна маса до масата на Обама. Това му е най-голямата гордост и постижение като президент, че са го сложили да яде на съседна маса до американския президент. Не пропуска случай да плюе по сегашния Президент. Какво падение на човешкия дух и морал. Каква ниска летва.

235

протестъри

преди 2 години

плевнелиев е доста добър президент, в сравнение с радев, който просто е служител на мафията.. радев ще ни върне на власт червената комунистическа буржоазия, оплетена с парите на новите олигарси..

234

Анонимен

преди 2 години

Руският слуга Радев и старият, плешив чалгар Слави, извършиха този преврат, за да оневинят криминалната червена олигархия и да попречат на България, да приеме еврото. Влизането в Еврозоната ще направи невъзможно, прането на мръсните руски пари и тези крадени от държавата, с които оперират Божков, Василев и останалатачервена гмеж.

233

Анонимен

преди 2 години

Мишката напусна първа потъващия кораб. Бойко го направи от осъде престъпник - регионален министър с евро финансиране за милиарди и после президент! Заради тази жена сега ходи да се излага, да чете лекции да я изържа

232

О хо хо

преди 2 години

Радев е толкова натовец, колкото аз - Илон Мъск!!! ХЕРО МУСТАФА ЯВНО НЕ ЧЕТЕ И ОБИЧА ДА Я ЗАЛЪГВАТ РУСКИТЕ ***.

231

Анонимен

преди 2 години

Честит ви военен преврат!Моля, престанете да избирате генерали на цивилни ръководни длъжности!

230

Анонимен

преди 2 години

259 Това не е вярно, Борисов не го подкрепи за втори Мандат, за да угоди на Русия и на червенатасволач у нас. Сега му се връща.

229

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Малко са двама държавници /Плевнелиев и Борисов / за тая държава... - а политици - дал Бог...

228

Анонимен

преди 2 години

261 Плевнелиев участва в световното правителство, където са всички лидери на най-развитите страни в света, където фигурантът и руски слуга Радев, никога няма да бъде.

227

Анонимен

преди 2 години

Роско Банов лaйнoмет

226

ЦЕНТУРИОН РАДЕВ

преди 2 години

В ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджи

225

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Славуцата докара кyMанизите... - това ли искаха неговите "умници"...

224

Чичо

преди 2 години

Този Бойко го шляпаше по врата.

223

Анонимен

преди 2 години

мръсни ***,мръсен Радеф,ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ОТИДАТ НА ИЗБОРИ И ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ ГНУСНИ КОМУНИСТОМУТРИ ОТ ВЛАСТТА!