354

1

преди 1 година

кой беше плевнелиев,мъжът на деси синоптичката ли.

353

kiko

преди 1 година

крайната цел на комуниста Радев, агент от ДС : да ни изкара от ЕС, да станем президентска република като беларус и съответно послушковци на русия. От *** народ какво да очакваш....

352

Анонимен

преди 1 година

Росен Банов беше пребит на гей парада в Бургас

351

Психолог

преди 1 година

Червените тролове тъгуват по чурвеното магаре плевнелиев.

350

Христо Христов

преди 1 година

Бкп членът и комсомолски активист, арогантното ниШТожество и антибългарско магаре плевнелиев, доказано провален като баща, политик, професионалист и човек, да не дава акъл.

349

Румен

преди 1 година

Вече стана срамно в България да се назовеш българин. За всички възлови места се поставят лица извадени от сенчести служби, отдели. А някои и на синекурни длъжности.

348

Пешо

преди 1 година

Със чупка в китката ли ,трябваше да бъде ръката? Изкукуригал Хондурас!

347

Румен

преди 1 година

Без да ми каже Плевнелиев. Аз открих един който русофила Радев си сложи за Министър друг русофил на МВнР. А той ще се обгради с други. Та такива са промените за който се дигна такъв шум.

346

ЦЕНТУРИОН РАДЕВ

преди 1 година

В ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджи

345

Сахар

преди 1 година

Плевналиев пак е скъсал синджира и е избягал от синоптичката!

344

Тео

преди 1 година

... та ... шизофрения ли усещам. Бивш консомолец, плюещ по Русия. Та нали ако утре Байдън и Путин седнат на маса, вземат една салфетка и кажат, че България отива в сферата на влияние на Русия, ти ще си първия, който да целува краката на Путин. Президент, достоен за презрение!

343

Тео

преди 1 година

Плебселиев, приятелю. "Русофилът" Радев състави правителство, което се хареса дори и на посланника на САЩ Херо Мустафа. А нека си спомним от кога ГЕРБ тръгнаха назад? Не е ли след една официална позиция на САЩ преди около година? "постоянна корупция, влошаване на медийната среда, политизиране на правосъдието и други заплахи за върховенството на закона" ... ето това казаха нашите партньори, черно на бяло. После от ГЕРБ излъгаха, че позицията на двама сенатори на САЩ не е официална позиция на САЩ.

342

Kreti

преди 1 година

Рошана Банкова пак се провикна на микрофона и си подруса главата *** 🤣🤣🤣

341

Анонимен

преди 1 година

366 Много ви бърка в здравето Плевнелиев, на вас, руските слуги. Щом си изпускате нервите, значи сме на прав път.

340

Анонимен

преди 1 година

365 Плевнелиев никога не чете, когато говори пред публика. Винаги се държи естествено, канят го в най-големите вузове по света, да изнася лекции, където руския човек Радев, никога няма да бъде.Фигурантът Радев си учи речите наизуст и прави заучени жестове, като робот, или зубрач пред класна. Славчо чалгаря пък, неможе да се изкаже, ако няма слушалки, или аутокю, по написан сценарий.

339

Отвратен

преди 1 година

Най-противното мекотело в БГ политиката. Прочетете за връзките му с Комсомола и Ема Кошницата.

338

Анонимен

преди 1 година

нарочно говори така, играят си с обществените нагласи , а те и двамата играят за един отбор радев нали ни натика да сме острието на Б9, това ако е белег за русофилство хах.. евтини медийни трикове

337

Анонимен

преди 1 година

Ще се върна . На бял кон . Или пък на розов.

336

Пуделчо жендърчо

преди 1 година

Плевнелиев демократично джавка, жена му не го е извела до кучешката градинка да си свърши работата там. Пуделчо трябва някак си да напомни за смешното си съществувание. Да вярваме ГЕРБ може всичко дори и такива калинки и пуделчата да назначава като Плевнелиев като се върне на бяп кон могат метеорожката господарката на пудела да я положат като президент така че остава само да ги изберат ГЕРБ, за да сътворят още чудеса.

335

Много ви пречи

преди 1 година

Целия народ му се радва как ви го натика. Само Радев долу Боко и Плюнко. Сик, Герб, Гешев със Шиши и Доган.