296

Анонимен

преди 2 години

Новите, не само, че няма да си мръднат пръста изборите да са честни, ами ще направят всичко възможно да ги опорочат тотално и да има много недоволни, да излязат несъответствия между преброените от машините и реалните резултати. Ще обвинят за това ЦИК, а те самите ще си останат във властта до президентските или следващите парламентарни избори.

295

Анонимен

преди 2 години

Божков беше най-криещият се бизнесмен, имаше няколко интервюта през 10-15 години.Днес е най-постващият и най-голямата звезда в интернет, фейсбук, дава мнение за всеки, заема геройски пози пред огледалото.Смешници.

294

Bond

преди 2 години

Голям вой, че са разкарали няколко калинки. А като почнат да щракат белезниците, какво трябва да очакеаме?

293

Отровна гад

преди 2 години

Всички уволнения от служебното правителство на Радев са незаконни!Всички, без изключение!И тези през 2017-та, и сегашните!Съдът отмени всички уволнения от 2017-та,.лесно може да се провери!

292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 322 Шефа на митниците е чао - от ОЛАФ викат, трябва да внесете едни 55 млн. Евро в бюджета на ЕС и българските митници не отговарят на критериите на ЕС. Та така.

291

Анонимен

преди 2 години

Културист назначен от Божков управлява НАП докъде го докарахме

290

Вихър

преди 2 години

До Отровна гадПо сегашното законодателство да уволниш някого без проблем си трябва ум и достатъчно време!!! Те явно нямат нито едното, нито другото!!! Според мен дори не им пука, че след 3-4 месеца съда ще върне на работа всички уволнени, защото за това време новоназначените ще са им свършили задачите за които са ги сложили на тези позиции!!!

289

Зоолог

преди 2 години

За пръв път виждам калинка-културист.

288

Анонимен

преди 2 години

Всички движения издават намеренията на новата власт да останат по-дълго от очакваното, т.е. да играят активно за това изборите да се провалят.

287

Е, па...

преди 2 години

Харен си е човекът, даже много харен. Какво не му харесвате? Изчакайте да видим как работи, ясно е, че образование и стаж по специалността си има. Дайте му шанс. Бившата шефка да не беше много хубава?

286

Анонимен

преди 2 години

Е то и аз съм бил в Дубай,ама какво от това?А Ананиев лъже като дърта ц...ка.Как ли пък не президента го натискал да уволнява.Еййй,тия нямат ни срам,ни очи.И защо не го каза до сега?Нали цялата власт беше в тях?

285

Анонимен

преди 2 години

До Отровна гадИ кое в уволнението е незаконно бе, сподели,нали ги разбираш нещата?

284

Отровна гад

преди 2 години

До учудениятЩото в България все още има закони и там си пише кой как се назначава и уволнява!И съд има, пред който да обжалваш незаконни заповеди!

283

А бе

преди 2 години

От медиите зная, че Васил Божков е лош, разследван, обвинен, избягал в ... къде беше ... Мисля си, обаче, че ако някой е абсолютно наясно с "механизмите" и фактологията на далаверите на едрата риба - особено от и около ГЕРБ, този някой е лошият, играл тази игра, разследван, обвинен и избягал ВАСИЛ БОЖКОВ. "Смъртно опасният" Васил Божков ... А който е в контакт с него ... е проводник на опасността.

282

Анонимен

преди 2 години

Шефа на митниците - чао, контрабандистите викат да Радев - Благодарим ти бате!

281

Анонимен

преди 2 години

До учуденЗащото така им се иска на герберските тролеи, само Тиквоний т ъ пия има право да уволнява и назначава в тази държава според тях.

280

до МИСИРКЕНПРЕС

преди 2 години

Уважаеми ''гулю, гулю, гулю'', в списние SPIEGEL /с най-голям тираж в Германия/ има една интересна статия. Добре би било някой да ви я преведе и да ви спомене, че там не е като тук и някои неща не се прощават. Ако сте чели ''Майсторът и Маргарита'' ще разберете''Анушка уже масло подляла''П.П. И снимката към немската статия е много красноречива

279

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно, че президентът- фигурант и неговото правителство са лакеи на истинските мутри и мафията- черепа, цветан василев, прокопиев, бобокови и още много други. Дано нашего брата българинът осъзнае най-после кои са истинските престъпници в тази изстрадала България!

278

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да дрънкат оръжие новите, има си показатели за управлението и за икономиката, които не могат да се скрият. След месец, след два, ще ги видим къде са стигнали.

277

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПатриотите нямат никаква вина, не те крадоха или заплашваха, ако така ще се отнасяте към герберските патерици, то тогава и към ДБ и АБВ трябва да се отнасяте по същия начин, които също бяха патерици на ГЕРБ, макар,че се отказаха от коалицията и за наказание всички от АБВ бяха уволнени от работа и тероризирани.