276

Само така

преди 2 години

И шефа на митниците е чао, гербавите газ п каят.

275

учуден

преди 2 години

До Отровна гад 311 защо да са незаконни ?

274

Ей разбирачи !?!?

преди 2 години

Ананиев е номер едно финансист и бюджетар в България.Прави бюджета на всички правителства вече 25 години ,още от 90те до днес!!!Повечето ,,разбирачи" от вас не са били родени ,юнаци невръстни!.......Ако ще и 100 ревизии да направят,не могат на краставичар,краставици да продават!

273

Анонимен

преди 2 години

Оооо на Баце чакалчетата, Баце че Ви повози на жипката с 200, само да се върне на власт;)

272

Нищо ново

преди 2 години

Едно време при Орешарски беше подобно положението. Изкараха около година и малко - колкото да стопят приходите, да фалират една банка и като видяха, че парите свършват, се ометоха с кой каквото намазал. Сега сме в началото на същия процес. Дано хората по-навреме този път да усетят какво става и да им затворят кранчето на 11 юли.

271

:)

преди 2 години

Тома ПростоBaтия е чут да си говори сам:- Бacи, пак си купих фабрика на 8-ми септември! Толкова време да му цукам задните части на тъпuя мутрафон Боко и никакъв келепир!

270

Отровна гад

преди 2 години

Големият проблем на Радев и служебното му правителство е, че всички уволнения и назначения са незаконни!След 3-4 месеца съдът ще отмени заповедите като незаконосъобразни и ще възстанови на същите постове всички уволнени!

269

Уефа

преди 2 години

Даже и да отидете в Дубай, ако не сте Бербатов или Бойко Борисов никой няма да Ви пусне, там където се движат хора като Черепа. Нали помните как изгониха "прокурорите" на Гешев като разбойници щом ги видяли в квартала на богатите. И кой е казал, че Черепа е в Дубай? Може да е в Оман, ако дава показания за американците или в Абу Даби, ако му е скучно, вече 5 месеца е в Дубай все пак. Кирил Ананиев не е упражнил контрол и е завлякъл държавата според фактите

268

Хахахаха

преди 2 години

Тези полуолигофрени пак пускат внушения. Милиционерските гейзери в ГЕРБ работят по учебника на КГБ от 65-та година, по който е учил Тиквун Тъпuя в Симеоново!

267

Резизия до дупка

преди 2 години

Герберастливите съвсем са напълнили памперса. Страх мори добитъка в ГЕЙб!

266

Анонимен

преди 2 години

Баси и страшния пост дето го написах, че да го изтрият на 3-тата минута!

265

Анонимен

преди 2 години

почна се с партизанския реваншизъм за два месеца ще си направят тяхна съветска държава после няма оправия и що сме последна дупка на евросъюза

264

Анонимен

преди 2 години

Хаха, какво като някой е бил в Дубай? Преди седмица едни приятели се върнаха и какво?

263

Анонимен

преди 2 години

хахаха,ревът на герберскште калинки е музика за моите уши

262

Анонимен

преди 2 години

Министърът да вземе и държавната хранилка на ВМРО с имотите и паспортите веднага. Както закриха безмитните магазини, така ще закрият и далаверите на Каракачанов

261

Анонимен

преди 2 години

Марешки, Цеките, Домусчиев и подобни спонсори са изпаднали в амок след това назначение! Браво!

260

Анонимен

преди 2 години

Тези уолнения са по нареждане на Радев. После ще започнат уволния в медии и закриеане на бизнеси на хорста. Всеки, който не иска да си даде бизнеса ще бъде обвинен във връзки с ГЕРБ и ще му го отнемат.Така е било и след 09.09.1944 г

259

Анонимен

преди 2 години

До Отровна гад 297 Да не вземе ти да се събидуш

258

Дръндер

преди 2 години

До До 276Нещо глупости да спреш да говориш, а?

257

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че целта е да се превземе бързо държавата на всички нива. Това обикновено води до понижени приходи в бюджета. Новите ще побързат да се погрижат за себе си, без да свършат нищо друго. Това са алчни хора, които умеят да печелят от ситуацията бързо и безочливо, но нищо градивно няма в тях. Показателен пример е "експертката" с много престижното образование - експертно лично усвоени 200 хиляди евро от програми.