316

Анонимен

преди 2 години

А Б Борисов ходил ли е в Дубай? А Ананиев ?

315

някой спомена,

преди 2 години

областните управители.на секундата чистка.да почват с мурволяка данито каназирева.вътря, ***, протестира, представления колко е критична и независима и седна на доко на мура накрая.

314

Анонимен

преди 2 години

Усмивки от старите ленти:За скандален обир от митнически склад на летище София съобщи вчера БНТ. Миналата нощ са били задигнати над 340 кг злато, сребро и платина, конфискувани при операция "Леярите". Ценните метали са съхранявани в склад на Терминал 1 на столичното летище. Вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че по неизяснени причини СОТ охраната на склада е била изключена. 2010г

313

Анонимен

преди 2 години

Довчерашната шефка на дирекцията по инвестиции Десислава Трифонова се оказа сестра на Марио Трифонов. Нейният брат е виден шеф в ДАНС и МВР, близък на Пеевски. При пребиваването си в агенцията по инвестиции, Десислава Трифонова призна днес по БТВ, че не е привлякла нито един чужди инвеститор. Eхххх тези калинки

312

Анонимен

преди 2 години

Ананиев го е хванала старческа деменция.Единствения,който го е натискал е Боко.Няма начин Радев да е правил това.Дори направо е смешно.Ама вече торбата с лъжите взе да се изпразва и се чудят каква глупост за президента да подхвърлят на мисирките и мат'ряла.

311

Анонимен

преди 2 години

ae кво ни занимавате с тез още ? до кога ? минало са вече тези амеби

310

Просто е

преди 2 години

Разпитайте вътрешния одит във всички ведомства. Това са хората които са си затваряли очите за далаверите години наред. От там ще разплетете кълбето.

309

Анонимен

преди 2 години

Интересно.... КОЙ предложи Спецов?

308

СИН ФАР..

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ...... ПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА МУТРИСТАН..!!РУМЕН РАДЕВ..... МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА МУТРИСТАН..!...........ЧЕРВЕНИБОКЛУЦИ.......В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ...

307

Mopcku_

преди 2 години

ненаядени герберасти. Вижте ги хубаво как са се наредили и им запомнете крадливите и измамни физиономии

306

Анонимен

преди 2 години

Преди хакерите откраднаха стари и случайни данни от НАП, но сега, с помощта на новия шеф, ще изтекат ВСИЧКИ данни.

305

Жестока чистка

преди 2 години

И уволнение на кадърни хора от комунистическото правителство на Резидента Радев, по заповед на водещия го офицер, Решетников, комунистическа реставрация в най уродливия и вид.

304

Анонимен

преди 2 години

Всички гербави калинки трябва да бъдат уволнени.Години наред се нагледахме на простотиите им,на кражбите и далаверите.Стига вече.Рестарт на държавата и никога повече недоучили да ни управляват.

303

Анонимен

преди 2 години

Не знам много за Ананиев.Може и да е добър финансист,нямам представа.Но всеки който се е съгласил да работи за ГЕРБ и под командването на Тиквата автоматично се превръща в оцапан и компрометиран човек.Да работиш за него означава голям вътрешен компромис и общо взето все едно си сключил сделка с дявола.После си плащаш цената.Защото дори и да не си учавствал,си станал параван зад който са извършвани огромни злоупотреби .С нашите пари

302

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа. Преди хакерите атакуваха НАП отвън, а сега си слагат свой човек, да им снесе всички данни без да си цапат ръцете.

301

Анонимен

преди 2 години

Излиза един нов министър, за който казват, че два дни не е спал, а е работил и казва - началничката на НАП системно не работи от години, за началника на митниците има сигнал от Олаф, в бюджета има притеснителни несъответствия, тези, само тези три неща са ощетили сериозно държавата. Жалко, че "про *** атурата" е изпозлвана за сплашване на ненаши кметове, а в полицията бият деца по митингите, иначе знам с кой трябваше новият министър да изнася пресконференция - с главния прокурор.

300

Активист на БСП

преди 2 години

Вся власть БСП !

299

342,

преди 2 години

най- добре е да отидеш на лекар.

298

Анонимен

преди 2 години

Ако си мислите че "митичния" бай Ставри ги чака у пандизо, значи сте големи наивници :)) Все едно да вкараш целия български "бизнес" в затвора :)) Евреите дето притежават молове и жилищни кооперации нема ли да ги пратите при бай Ставри, или само нашите ще отидат при него :))

297

Анонимен

преди 2 години

Вижте им физиономиите.Тия още сега са напълнили гащите.Защото знаят какви са ги вършили и какво ги чака.