33

33

преди 3 години

Ти никога няма да видиш толкова пари, съответно.. няма да водка и женички :)

32

Хахахаха

преди 3 години

Джо Байдън: Путин не стои зад хакерската атака на нефтопровода... но пък е убиец.... и аз не си спомням точно какво говоря. Черното момиче ще стане Президент. Светът е хубав.

31

Отговоранчев

преди 3 години

За драматизъм! Мисля ,че е било необходимо ,за да не стане по-лошо!

30

Анонимен

преди 3 години

Грантаджиите сега ще почнат да пишат че Путин е поставил Байдън

29

Хак отпред,Хак отзад

преди 3 години

Какво толкова искате ? Хакерите са се извинили ... след като са прибрали парите .Хайде да им простим, както са им простили от правителството на най-технологичната , най-демократичната и най-могъщата нация на света .НЯМА да ги търсят .... щото ако ги намерят ще трябва да ги покажат по медиите ... а като ги покажат може да се окаже че великите хакери оставили половината САЩ без гориво СА НЯКАКВИ ТИНЕЙДЖЪРИ БЕЗ ЗАВЪРШЕН 9 КЛАС ....Някак си унизително ще изглежда ... хаха

28

Питанчев

преди 3 години

В отговор на хака, засегнал IT мрежата на компанията, компанията затвори целия тръбопровод, спирайки разпределението на газ по цялото Източно крайбрежие на САЩ. Няма доказателства, че хакерите са успели да проникнат в оперативната мрежа (OT) на тръбопровода.Кратко и ясно е обяснено ,кой какво хаква, къде успява да проникне и кой спира газта за цялото Източно крайбрежие. След като хакнатата офис мрежа НЯМА връзка с Оперативната мрежа на тръбопровода, ЗАЩО ТОЙ Е СПРЯН?ЗА ПОВЕЧЕ ДРАМАТИЗЪМ ?

27

Анонимен

преди 3 години

Напредъкът при технологиите си има и минуси . Имаш повечко акъл , престъпни наклонности , седиш си нейде кротичко и си хакваш тук , хакваш си там . И парички си събираш . Ако те хванат , може и затвора да отървеш .Предложат ти да работиш за някоя агенцийка и се съгласяваш .

26

Анонимен

преди 3 години

Путин няма как да влезне в САЩ, но сина на Байган хакна руската тръба през Украйна и го затапи.

25

Анонимен

преди 3 години

Дребнави? Направиха сащ смешни ,мислех ,че САЩ не преговаря с терористи? А 4млн.$ си е много пара.А сащ по колко милиона губиха на час?

24

Ангел

преди 3 години

Хакерите получиха откуп от 10 000 единици от крипто валутата монеро ,което се равнява на малко над 4 млн долара . Това са дребнави тинейджъри които блокираха бензиностанциите в 10тина щата и получиха парички за водка и женички .

23

Анонимен

преди 3 години

Кой управлява САЩ? Защото няма вариант този дядко да управлява адекватно!

22

Анонимен

преди 3 години

Не ме занимавайте с откачалки.

21

Анонимен

преди 3 години

Дедо Байдън не помни имената на внуците си, ей сега ще повярвам, че знае нещо за някакви си хакери...

20

Anonimen

преди 3 години

Болшевишки истерици. Бензинът по бензиностанциите просто се качи леко с 10 цента на галон, което е около 3 цента на литър. Проливайте крокодилски сълзи на жлъч и умерзение

19

Анонимен

преди 3 години

Русия все повече започва да блести, но не заради военна мощ, а заради това че си опазиха народа. Там живеят хора от всички религии, но няма напрежение, няма гей паради. Има национално мислене.. Запада и Америка много взеха да западат като общества. САЩ са тотал щета.. там има 20-30% читав народ, всичко друго е ***

18

Анонимен

преди 3 години

И как разбра че хакерът е в Русия, но правителсвото не е замесено? Връзката между правителство и хакер може да се осъществи чрез пари и пистолет. Последното не може да се детектира с компютър.

17

пияница мистик

преди 3 години

"Хакерите, отговорни за атаката, публикуваха в понеделник съобщение за пресата на уебсайта си в dark net, като се дистанцираха от руското правителство и заявиха, че са напълно "аполитични" и се интересуват само от пари."Нашата цел е да печелим пари, а не да създаваме проблеми на обществото", се казва в изявлението на хакерите."===Ей това са пичове на място. Как да не ги харесваш :-D

16

ПорЦелан

преди 3 години

"Спирането на газопровода доведе до недостиг на газ в югоизточната част на Съединените щати, като много бензиностанции остават без бензин както поради недостиг на газ, така и, заради широко разпространено паническо купуване от страна на гражданите."Ще не 'земете да понаучите чужди езици? А? Знаете ли че това е невероятна глупост???

15

Сватбар

преди 3 години

А, ще станем сватове с Путин няма как. Онова досега беше кьор фишек.

14

Русия

преди 3 години

Жалка СМРАД, жалък Бидон.