73

ББ

преди 2 години

цинизмите на руските *** са поредното доказателство за правилната политика на г-нБайдън,просто ви липсват аргументи...обиди...е за ваша сметка са,САЩ имат грях...греха им е въоражаването на израелците и позволението да убиват палестински деца...отвратително е...престъпление е...спрете израелците...убиват жени и деца...за земя и природни,Справедлив Свят...за да оцелеем...грях е да убиваш деца и жени,САЩ и ЕС го позволяват и насърчават...позор,фашизъм в 21 век!!!Спрете убийствата в Газа!!!

72

Байдън

преди 2 години

Ти мен уважаваш ли ***?Кой бех аз чакай малко а се сетя

71

Ехаа

преди 2 години

Бай Бидон: Путин стои зад това че напълних памперите.

70

Адолфо Хит

преди 2 години

Щом не е Путин, значи е...байДън!

69

Анонимен

преди 2 години

Слава богу!

68

Kuku

преди 2 години

Kuku

67

Анонимен

преди 2 години

Правилно, Путин не стои зад кибератаката а ГРУ.

66

Докараха я до отбой

преди 2 години

Явно в САЩ са прочели изявлението на председателя на Държавната дума в Русия Вячеслав Володин от 27.IV. 2021 г. Тогава той е заявил, че мълчанието на Запада по въпроса за причината за пандемията "Ковид-19" го изпълва с убеждение, че тя е резултат от изтичането на материал от американска био-лаборатория. Нещо повече, Володин уточнява, че такава лаборатория има и в Ухан. Остава да се добави и неговата критика към руското правителство, че не повдига тези въпрос. Май има и по-важни теми от Навални.

65

az

преди 2 години

До СуперХакната е частна фирма! Не правителството на САЩ! Правителството не контролира системите за сигурност на частните фирми. Но може би е време да се въведат и минимални изисквания за сигурност на фирми, като тази - от ключово значение за сигурността! БулгарТрансГаз? В предвид времето, което мина от хакването - може и да са платили веднага (и да са им трябвали няколко дни за декриптиране и тестване). А може и просто да са преинсталирали необходимия софтуер от резервни копия.

64

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън пак забрави, че мразеше руснаците, тц тц тц

63

Супер

преди 2 години

Едни хакери направиха сащ с всичките им тайни служби и огромна армия с милиарди бюджет за смях,браво момчета и момичета продължавайте.

62

Пирати

преди 2 години

"Великата свръх сила" остана без бензин и плати пет милиона на хакери?! 30год.граби нефта и пие кръвта на Ирак, Либия сега и на Сирия и какво?!

61

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ БЕ ДЕДО ТИ СИ ЗАБРАВИЛ

60

Иво

преди 2 години

Доживях да чуя че Путин в първо лище той лично НЕ спрял тръбата. Светъ върви към добро. Победихме

59

Тираджията

преди 2 години

Няма лошо да караме Тесла,ама продуктите до магазините не можеш докара с Тесла.

58

Анонимен

преди 2 години

Редно е да се сложи ред в използването на крипто валути. Пределно ясно е това, че освен за спекулации основно служат за плащане в престъпления - откупи, оръжия, наркотици и ред подобни... Ако не се вземат мерки ситуацията може да излезе извън контрол и потърпевши може да бъдат и САЩ, Китай, Русия и която и да е държа и континент, както и обикновен човек..

57

Карайте

преди 2 години

Тесла и си свиркайте! Бензинът е отживелица!

56

Анонимен

преди 2 години

След прочита на горното, за мен остана тайна какво точно транспортира 5500 милният Colonial Pipeline."най-големият нефтопровод в САЩ""затвори целия тръбопровод, спирайки разпределението на газ по цялото Източно крайбрежие на САЩ""Спирането на газопровода доведе до недостиг на Газ в югоизточната част на САЩ, като много бензиностанции остават без Бензин""предприеме действия срещу всякакви бензиностанции, които целят измама"

55

Анонимен

преди 2 години

Бидона иска и децата да ваксинира, а отвори мексиканската граница и мексиканската престъпност се пренесе в САШ, заедно с хиляди нелегално. Освен това плаче, че няма кой да работи, а Раздава пари като луд. Кой ще иска да работи за същиге пари като могат да си седят на дивана пред телевизора и да гледат бейзбол? На този не му трябва Путин, лично се е заел с ликвидирането на Америка.

54

Анонимен

преди 2 години

В южните щати има дефицит на петрол.В Масква има дефицит на шампанско.