53

Анонимен

преди 3 години

Между другото...кога Джо ще изскимти нещо по въпросът със Северен Поток 2?Вече няколко месеца нито вопъл,нито стон по тази тема.

52

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ,ЧЕ ТОЗИ ШУШЛЯК ПЛАТИ КАТО ПОП 5 МИЛИОНА НА ХАКЕРИТЕ ДА МУ ПУСНАТ ПЕТРОЛА?

51

Анонимен

преди 3 години

В Русия нищо не се случва без знанието на Вова.Още по-малко хакването на американски петролопровод.Странното е,че сенилния старец Джо лъже и оневинява Путин и е готов на всичко само срещу 10 процента.

50

Анонимен

преди 3 години

Приятелчето на Путин-Джо Байдън услужливо му дава да захлеби с новите цени на петрола!

49

Аз бях хакера

преди 3 години

Имам валчери за Emag освен това съм руски шпйонин. Гешев - Битовата Престъпност

48

Анонимен

преди 3 години

Имайки предвид, че по улиците на САЩ е анархия и се избиват всеки ден сякаш са в Ирак, кибератаките са им последния проблем. Това е упадъка на една нагла, зла и самозабравила се империя.

47

Анонимен

преди 3 години

кой вярва на дъртия престъпник,на всички е ясно че неговата банда ги хакна, защото веднага подписа готов указ,с който задължи всички и частни компании да му дават цялата си информация, уж за киберсигурност. И после разбира се ще казва, че са руснаците, кой друг да е. Демократлиберастите не му вярват, те просто така си действат, това са им методите, просто си искат властта, а 75 млн републиканци изобщо не му слушат измислиците, те просто искат да спре с гнусните си номерца. Но бандата е силна, това е факт.

46

Народна мъдрост

преди 3 години

Сърбай дедко попарка, да не си сърбаш сополя.

45

Anonski

преди 3 години

Не е въпросът кой е хакнал тръбопровода, защото въпреки всичкият шум, цената на бензиностанцията е все още под $3 за галон (около 75 цента на литър). Въпросът е как вас ви хакват вашите любими Хакъотзадски руски мекерета на бугърските бензиностанции

44

Анонимен

преди 3 години

"Ще не 'земете да понаучите чужди езици? А? Знаете ли че това е невероятна глупост???"------------------Охооо, ней съде тва, ами имаше превод и на 'business as usual' - "бизнес както обикновено", щото па тва е идиом и читающата публика хептен се погелпи и не можа да удене мисълта.Сигур нъ мислат за серсеми.Твай.

43

Анонимен

преди 3 години

Каква шапка ще им скрояват, Дийп Стейта и ККП са в интимни отношения от времето на Дън Сяопин. Кисинджър призна, че огромни суми са хвърчали към Пекин по време на " културната революция", а в САЩ Байдън го наричат " пекинския".

42

Анонимен

преди 3 години

Когато над Брюксел се мръкнеи Юнкер си легне пиян, отновопред бюста на Рейгън козяцитесини реват. Ний знаем, че вий малобройни сте; от утре сме ние на власт!И ваш' та платена агитка не може да спори с нас!Червен е вече площадът. Червено е всичко навред...България ражда бунтари,милиони, милиони, безчет...На стадион " Рунградо " в Пхенян козяците в клетки стоят;и пиле не може да хвръкне, щом червени наоколо бдят!

41

Анонимен

преди 3 години

Не бил Путин, но живеели в Русия хакерите.Не е дунда, а пyндa.Шyшлeк...Гледай си старините и не дърпай Мечката за опашката да не ти дойде на гости.

40

Джо

преди 3 години

защо си свалил Маската?! пази се бе човек!

39

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

38

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен .

37

Мда

преди 3 години

От жилищния блок зад неговоя, затова той не е бил зад атаката а пред нея.

36

Питанчев

преди 3 години

До ОтговоранчевМисля ,че е било необходимо ,за да не стане по-лошо!Какво да стане ? НЕ ЧЕТЕШ ЛИ ? хакерите НЕ са проникнали в оперативната мрежа (OT) на тръбопровода.Всяка една корпоративна мрежа е съставена от подмрежи на отделните офиси . СПИРАТ ДОСТЪПА НА ЗАРАЗЕНАТА ПОДМРЕЖА на атакувания офис от общата корпоративна мрежа и ПРОДЪЛЖАВАТ. Още повече че Оперативната мрежа НЯМА НИКАКЪВ достъп до интернет. Тя е затворена мрежа .САМО за нуждите на газопровода.Колко по ПРОСТО да ти обясня?

35

Анонимен

преди 3 години

Легнувайте

34

Българин

преди 3 години

Явно вече по подразбиране Путин стои зад всяка злина за САЩ. И изрично ще се обявява ако евентуално не е Путин виновен. Този Путин кога му остава време да спи. Явно 25 часа в денонощието и 8 дена в седмицата мисли как да прави лоши неща на беззащитните американчета.