90

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам, защо трябва да ни наричате *** само защото виждаме истинските ви лица?Вие сте изоставили близките си! Майките ви живеят сами в селските си къщи и заключват с 5 резета да не ги оберат през нощта! Децата ви са като животинки, които няма кой да ги погали. Ние помагаме на старците ви в ежедневието, ние и нашите деца са приятелите на вашите, замествайки ви със съвет и добро! А вие ни плюете! Съжалявам ви, не ви завиждам! Толкова сте заблудени...

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 Плащаме данъци и такси , и в България.Ти ли ни плащаш къщите ,апартаментите и парчетата земя? Престанете да изкривявате нещата по болшевишки.

88

Анонимен

преди 2 години

Няма по-проклето нещо от предател.. Предателите наричат себе си политкоректно емигранти..----------------------------------------------Няма по-проклето и по-жалко нещо от герберски или комунистически т.рол, който за стотинки е готов да лиже всякакви части на господарите си, които са истинските национални предатели, заради които нашата толкова хубава родина е в такова тежко състояние! Но откъде един т.рол ще мисли за такива неща, той е злобно и завистливо човече,което и майка си ще продаде

87

Анонимен

преди 2 години

До 91Никой от нас не го е яд на нашите сънародници! И това че някой е отишъл в чужбина не го прави по-умен. Да, със сигурност гледачката на старци в Австрия дето я гръмнаха в метрото е взимала по-голява заплата от учителка по български и литература, но хайде да не разсъждава на темата коя от двете е по-умна! Ако се дразня на нещо е че някои хора си мислят, че като имат пари с бране на ягоди са по-умни от тия дето се грижат за децата си и старците си тук. Моралът не се измерва с пари!

86

Анонимен

преди 2 години

А, знаете ли, колко тона консерви и колко литри ракия се изпращат годишно на емигрантите?

85

До 91

преди 2 години

Неудачници са мизерниците в чужбина. Преди години ходих на гости на един приятел в Лондон.Живееше в една малка стая заедно с още един мъж.Ползваха обща баня,тоалетна и кухня с още 10 човека.Никъде не излизаха по заведенията, а в магазина купуваха само стоки на промоция. Това ли ви е удачата в живота?

84

Анонимен

преди 2 години

През х-я ми е че са влезли по малкокървави пари на хора принудени да слогуват по чожбина.

83

Анонимен

преди 2 години

Не говоря за тези дето само се трудят в чужбина.Те са си само българи отишли на работа и могат да гласуват,няма проблем.Обаче тези които имат чужд паспорт и се водят граждани и на друга държава не трябва да имат право да гласуват,докато не се откажат от чуждото гражданство.

82

Анонимен

преди 2 години

Абе видяхме колко ви е мозъка онзи ден с оная зрелищна стрелба в метрото! Гастербайтер стреля по гастербайтерка и после се гърми! Драми та чудо! Май само помията можете да вземете от чужбина!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85Ние в БГ също наричаме така тези които оприличаваме на литературния герой на Алеко, недей да се пениш толкова :))

80

Анонимен

преди 2 години

Айде да спрете да се псувате, защото сте еднакви! Без значение от коя страна на границата сте! Проблемът на гастербайтерите е че си мислят, че се грижат за нас, а това е долна лъжа! Изоставили сте децата си да ги гледат баби и дядовци, а те не могат. Децата ви са като сирачета. Старците ви живеят сами и умират от страх като им пратите пари да не ги бият ***! Ние се грижим за вашите старци, ние съжаляваме осиротелите ви деца, така че не ми говорете какво пращате!

79

до Анонимен преди 1

преди 2 години

изкара ли парички за бучка евтено сирене от коментара които даде

78

Анонимен

преди 2 години

До българите в чужбина: Хора, не обръщайте внимание на разни неудачници, дето вместо да се хванат на нормална работа, спамят и тролят за жълти стотинки из сайтовете. Много ги е яд, че нашите сънародници зад граница са като цяло по-умни и способни от тях и гласуваха масово против господарите им на последните избори. Сега просто са им пуснали опорки да ви плюят колкото могат, изобщо не им обръщайте внимание, жалки хора са това

77

Анонимен

преди 2 години

С други думи доста малка е сумичката 23,88 млрд. долара за 14 години, т.е. почти нищо. При това има и обратния поток - от България към чужбина

76

Анонимен

преди 2 години

Щом искаш да гласуваш в България се отказваш от чуждото гражданствво и заповядай да гласуваш.Така трябва да бъде.Няма уседнал,стоял тук,ходил там!Само Българите трябва да гласуват!Тия с чуждите паспорти си гласувайте там!

75

Анонимен

преди 2 години

Ако предателите работеха в България БВП щеше да бъде двойно по-голям и пенсиите двойно по големи.. Проклети бъдете предатели вие и майките дето възпитаха предатели..-------------------------------------------------------------------Ц.ървул нещастен, 100 еднотипни коментара си наблъскал, малко срам нямаш ли да плюеш така нашите сънародници зад граница, дето са отишли там не от хубаво,а заради господарите ти? Или викаш вие герберските т.ролове срам не знаете, само да ви плашат стотинките на пост

74

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите на българите от чужбина, които наричат българина *** и се чудя, ако всички българи са ***, това би означавало че вие също сте такива, т.е. обиждате сами себе си. Ако ли не, то вие не се смятате за българи, но имайки български паспорт имате претенции да гласувате! Та кое е вярното твърдение, мразите себе си че сте българи или сте лъже българи?

73

ДонПери 500евро шише

преди 2 години

Банкнотите от 500 евро се използват от мафиоти и престъпници.Не знам какво общо има снимката с трудолюбивите, честни съграждани, живеещи в чужбина.

72

Анонимен

преди 2 години

За да имаш равни права с нас другите дето нямаме чуждо гражданство трябва да си като нас!Точка!Хахахаха ... пич, ако стана като теб се хвърлям от моста.

71

Анонимен

преди 2 години

До Евро ДикофКой се е завърнал бе умник, идват си за малко и бегат :)) Аз нали съм тук, какво се оплакваш :))