110

Анонимен

преди 2 години

"Жалка картинка, човек! Само като му видиш детето и стареца дето се пробва да го гледа и ти се иска да помелиш от бой скапаните му родители. Парите не заместват семейството!"А ти си психопат! Шароте ХРАНЯТ семейството, загубеняко!!

109

Анонимен

преди 2 години

Дп 125Оооо такааа лии! Ами ... помогни бе! Дай ин пари! Или направи така, че същите работи в България да плащат добре!!!

108

Анонимен

преди 2 години

В нашия клас има момиченце, чиито родители са перманентни гастербайтери! Работят в селското стопанство лятото, в заводите зимата. Детето го гледат баба и дядо, защото било малко и няма на кого да го оставят преди и след училище. Толкова е тъжно това дете. Очичките му са като на стар човек, пропити с болка!Изпитвам истински гняв към родителите му! Може и да не е правилно, но ми иде да ги нашамаросам здраво.

107

До 122

преди 2 години

Пишеш все за хора които са временно в чужбина. За по няколко месеца.

106

Анонимен

преди 2 години

До 118Къде живееш бе човек?! Масово децата на берачките, чистачките и гледачките на старците са в България! Родителите им живеят по общежития и са зарязали децата си при баби и дядовци, като натирени кученца са! Жалка картинка, човек! Само като му видиш детето и стареца дето се пробва да го гледа и ти се иска да помелиш от бой скапаните му родители. Парите не заместват семейството!

105

119

преди 2 години

Недей да пишеш от името на всички. Бъди жив и здрав. Злобата не е добър другар.

104

+++

преди 2 години

Хайде стига с тия простотии,че без вас емигрантите сме умряли.Какво плащате и пращате не знам.Не е патриот този който облече носията,хване знамето и се снима до някоя камила и крещи ***.Ние сме тези малкото останали в държавата, които плащат данъците за да има пенсии и за празниците посещаваме самотните ви родитили,да ги изслушаме и ободрим с блага дума.Да им занесем едно яйчице за великден,да им"отворим портите"както те самите казват.Това ли пращате самотата на родителите ви.Не всичко е пари

103

Анонимен

преди 2 години

Гении, гений, гениталии и всякакви други такива все важни неща. Важното е че вие умните в чужбина сте по- по- че и най! Обещавам ви, ние простите и смотаните никога повече да не купуваме хляб на майките ви когато са болни, ще им кажем да звъннат на някой помощен персонал и да му платят с вашите пари. А когато децата ви биват тормози в училище от ония, които им казват че дори собствените им родители не ги обичат, нашите про*сти и смо*тани деца няма да ги успокояват и няма да им бъдат приятели.

102

Анонимен

преди 2 години

Всеки си избира къде да живее в Европа. Аз не познавам такива, които децата им да не са с тях. Това беше преди години. Може би майките и бащите на коментиращите.

101

До 144

преди 2 години

Гении е мн.число. Пише се гений. Поздрави на учителката ти по родна реч.

100

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали в България сме вай-умните, но със сигурност не сме изоставили болните си майки сами, мислейки си че като им пратим пари за лекар и сме показали обич! Още по-гадно е с децата, оставени да ги гледат баба и дядо! Като е толкова хубаво на вън, защо не си взимате децата? Българското образование се признава на вън, а пък и вие сте умни, т.е. гените на децата ви са добри!

99

До 116

преди 2 години

От 100 емигранти в чужбина надали и 5 се занимават с интелектуален труд. Останалите са бачкатори.Успехът в живота не се измерва само в пари,ами в това и какво работиш и при какви условия живееш. Емигрантите са бачкатори,които мизерстват, за да спестят пари и с тях купуват жилища в България .Е това ли е успех в живота?

98

Анонимен

преди 2 години

До 113Гении, по твоята логика всеки който е дошъл на Витошка да пазарува от чужбина, понеже плаща ДДС трябва да има право да гласува у нас ли бе? Ми то по тая логика целия български народ трябва да има право да гласува в Турция, понеже всички ползваме стоките на Капала чарши!Да дадем права на испанците дето миткат по улиците, на руснаците и румънците лятото, плащат данъци, купувайте си стоки, наемайки коли, пълнят резервоара с бензин!

97

Анонимен

преди 2 години

Тук много"Кой е по,по,най". Не бойте се деца! В България сте най-успешните и умните.

96

Анонимен

преди 2 години

До 109Нали си българин! Би трябвало да знаеш, че това е типична черта! Между другото къде живееш, защото аз сам живяла в 3 държави и никъде нямаше нормална българска общност. Ако съм видяла проблеми в чужбина, то зад всички са стояли българи. Всеки нормален и истински интелигентен българин в чужбина знае колко съм права!

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111Гений, в България огромната част от данъците се плащат в магазина, под формата на ДДС и акцизи. Отделно сме световни рекордьори по скрити данъци. Само си направи една сметка, колко задължителни плащания имаш за да си позволиш да караш автомобил, като започнеш от шофьорските курсове минеш през ДДС и акциз на бензина и стигнеш до "Гражданската отговорност", която също е скрит данък.

94

Анонимен

преди 2 години

До 106Какви данъци и такси плащаш в България?Плащаш данък имот ако имаш такъв, но това го пращат и англичаните и руснаците с имоти тук! Плащаш такси за тия имоти, това обаче не те прави българин! То по тая логика сумати руснаци са повече българи и от вас, и да им дадем избирателни права, че си плащат данъците за имотите ли или може би сметките за ток?

93

До 103

преди 2 години

Вече и учителите в България вземат добри пари.Жена ми е учителка и взема 1500 лв на месец,плюс бонуси за 24-и май и Коледа по още една заплата.Та ако се разделят чисто взема 1700 лв месечно. Ама си живее в собствен дом и не мие задниците на старци като емигрантките.

92

Анонимен

преди 2 години

Никой от нас не го е яд на нашите сънародници! И това че някой е отишъл в чужбина не го прави по-умен---------------------------------------------------Това е безспорно, но аз като гледам българите в чужбина не претендират да са по-умни или по-успели. А виждам една банда от т.ролове по сайтовете, като този тук, който псува и се мъчи да настройва хората в България срещу нашите сънародници в чужбина"Разделяй и владей", класика в жанра, но в случая е прекалено очевидна

91

Анонимен

преди 2 години

Е от къде пара като работят само общаци и чистачки. Сега съвсем лъсна масата какво правят по чужбината. Ако работеха по банки и големи корпорации, щяха да продължават да пращат пари, тия сектори не бяха засегнати. Също така се разби и мита че ако не били тия по чужбина тука ще фалираме, а то кво се оказа, никой и не разбра че тия свършили парите. Пращаха на бабите, ама то сега като дадоха добавки и бабите не го усетиха.