50

Анонимен

преди 2 години

Абе гласуването може да се реши в миг!Гласува се закон,който има двойно гражданство няма право да гласува и готово!Ама никой не иска да го предложи нали?!!!А защо?!А????

49

От чужбина

преди 2 години

Айде стига сте ревали с това гласуване. Ако и вие бяхте гласували вота в чужбина щеше да бъде под масата както всеки път. Ама българина най-много го бива в това да плюе и да се оплаква. Аз например не можах да гласувам защото секцията беше в друг по-голям град. А и не само аз ами и много други българи в чужбина не успяха да гласуват по тази причина. Все някой друг му е крив на ***.

48

кръпел

преди 2 години

каква наглост само , да си прогониш населението да си вади хляба в чужбина и да чакаш да изпращат пари в бг ......

47

ЦК на БКП

преди 2 години

4 април-Ден на освобождаване от ГЕРБерско робство ;!!!

46

анонимен

преди 2 години

До до 62 - значи според вас ще ходят само там, дето ставало за живеене и ще чакат тук някой да свърши това? И в същото време да плюят какви сме ние останалите бавнооооразвиващи се и тук е коооочина? Това мислене е нагло, и тези заслужават никога да не се завърнат тук, да вегетират някъде, защото повечето съвсем не са успешни като Канев и други милионери навън. На страната нито парите на подобни тарикати им трябват, нито пък такива ......

45

Евала

преди 2 години

Изпращат, не изпращат, по 50 кинта на месец си капят на ВСИЧКИ пенсионери, вкл. и на тези, чиито деца са чужбина и нищо не внасят в бюджета на НОИ. Аз им плащам пенсиите, а гастарбайтерите имат претенциии да ме управляват от чужбина. ДА СЕ ВЪВЕДЕ УСЕДНАЛОСТ ЗА ГЛАСУВАНЕ!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо, не се впрягайте за парите! Важно е, че се повиши избирателната активност на емигрантите!

43

Анонимен

преди 2 години

До Дърт емигрантОстави го ве, не виждаш ли че е комплексиран :) Емигрантите искат да се върнат ама шуробаджанащината им идва в повече, иначе си искат да живеят в родината :))

42

Анонимен

преди 2 години

"Нали си в Англия, що купуваш имоти в България"Жилища има в България, там имат няколко замъка, а останалите живеят в килери колкото кибритена кутийка

41

до 62 анонимен

преди 2 години

Ама ти какво си мислиш,че емигрантите тънат в охолство ли?Дефакто те не живеят а съществуват там.Всяка изкарана стотинка я отделят за да я харчат тук в България някой ден.Живот ли е да живееш без приятели,роднини и свои хора сред чужди,в чужда страна?Дават си здравето и времето там с надежда като се върнат някой ден и в България да става за живеене.

40

Дърт емигрант

преди 2 години

До мнение 51:"Нали си в Англия, що купуваш имоти в България"Ще ти отговоря простичко:Закупих жилище във Великобритания(Лондон), което вече почти изплатих и вследствие на това наличието на свободен кеш, който инфлацията изяжда, ако не бъде инвестиран, мисълта за осигуряване на пенсионните ми старини-смятам да ги прекарам в България и не на последно място - ваканционен апартамент, който посещавам по няколко пъти в годината за релакс. Пък и нещо трябва да оставим на децата, не е ли така?!

39

xaxsasб

преди 2 години

Баничка с боза всеки ден - 120лв/м Кола с дюнер всеки ден - 150лв, ток вода и парно - 120лв, телефон 50лв, мултиспорт карта - 50 лв. Туба препарат за пране 4лв. Общо 500 лв на месец. Да научиш чужд език или да се научиш да кодираш - 4 години. Да живееш в собствена панелка, родителите ти да са на 5 минути от теб, да работиш дистанционно за над 1500лв, да смърдиш на коколино и да познаваш целият квартал - Priceless. Нема лабаво, който си го може, си го може. От София до Каспичан решавам сам.

38

анонимен

преди 2 години

Не ние, дето сме тук, мрънкаме. Нещо доста сте се объркал. Вие отвън и тези, дето ще ходите навън, сте тези, дето грачите срещу страната и се радвате каква мизерия било. Да, ама вече не чак такава мизерия, и вие се връщате при първия зор и очевидно чакате да дойдете на метеното, както се завлякохте в на готово уредено място, без и грам заслуга да имате за това. Така, че по-кротко и си гледайте мизерния животец.

37

Анонимен

преди 2 години

Боко се пипа на такива снимки като горната!

36

Стоичков

преди 2 години

Не е заради пандемията, а заради протестите на червените ***.

35

От чужбина

преди 2 години

Внасят и още как. Иначе семействата им да са измрели от глад.

34

анонимен

преди 2 години

Парите им вдигат потреблението според икономисти, дето слушах, но незначително и незначително повишават БВП, което на практика няма значение. Даже един доста раздразнено каза да спрат да ги наричат инвестиции, защото инвестиция е съвсем друго нещо. Според мен това повишава самочувствието на тези отвън, как ни били хранели. Истината е съвсем друга и по-скоро длъжниците са точно те.

33

Анонимен

преди 2 години

Парите не миришат!Който иска намира начин и ги изкарва!Който е мързелив,само критикува и търси причини да откаже работа!Стойте си в мизерията и мрънкайте щом това ви харесва!Аз ако емигрирам една стотинка няма да върна в България!!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Ами то отговора е в заглавиетоТаксите са от най-високитеБанките се уливат в последно време.

31

До дъртия емигрант

преди 2 години

Нали си в Англия, що купуваш имоти в България?