106

Военния преврат ...

преди 3 години

... си върви.

105

Анонимен

преди 3 години

Тепърва ще гледаме още от магариите на Фигуранта.

104

Анонимен

преди 3 години

Да бе! Вече започнаха масовите уволнения! Като не може по легален начин да спечелят изборите така ще действат.

103

моч

преди 3 години

Янев и компания - марионетки на марионетката добила известност с прозвището си фигурант , чиито конци се дърпат от група кукловоди разположени на различни географски ширини но , въпреки "старанието" им единствената фигура , която се изпълнява е нескопосан , ретрограден , антиевропейски и катастрофален ляв завой.

102

АНОНИМЕН

преди 3 години

Започва смяна на караула

101

Избирател

преди 3 години

......и замириса на партенки в Министерския съвет ! Под мазна фуражка никога не е ималопрозрачност и професионализъм !!! Фрашкано е с генерали, които никога не са иамли или командвали армии ( и слава Богу! )

100

Анонимен

преди 3 години

Чакаме да МАХНАТ АРАБСКИТЕ маски . И да изгонят арабите, не.гр.ите и китайците , които Бооклук Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с корона-вируси, СПИН, Ебола и Африканска Чума, и да ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.Като НЯМА араби и н.ег.ри, НЯМА и вируси !!!

99

Анонимен

преди 3 години

ха, да, едва тогава ще прочета свестни коментари на нормални хора :))

98

@@@

преди 3 години

До карачанаков 113:И какво,като ги уволняват?Най-вероятно има защо или за какво?Съвсем наскоро пътувах командировка в провинцията.На тръгване обратно за София,реших да си взема кафе от автомата на входа на сградата,за из път.И не разбрах защо,една женица с метла и лопата в ръка /най-вероятно чистачката/,реши да ме предупреди,че кафеавтомата бил на кварталния полицай?!?!?!Кафето беше от 60 стотинки,не става дума за цената,а за "бизнеса" на кварталните по-селата?!?!?!

97

Анонимен

преди 3 години

Пак започваме с големите приказки за почтеност, прозрачност и професионализъм и накрая няма нищо изпълнено от тържествено декларираните намерения.

96

Керенски

преди 3 години

До Новото правителствоВременното правителство на Русия!

95

Радев Наш !

преди 3 години

Най-накрая РУСКО ПРАВИТЕЛСТВО !

94

Военна Хунта?!

преди 3 години

Радев - Фигурант Диктатор Президент - военен!Янев - Фигурант Послушко Премиер - военен !

93

Палячовшини,

преди 3 години

безмислено харчене на пари

92

Празнодумец

преди 3 години

И този е от групата на Радев с празните приказки и кухи фрази !

91

Georgi

преди 3 години

Охх , поредният военен...

90

emigrant

преди 3 години

Много откачалки ве?!*** немате свършване тва крадците на ДДС,чалгаджиите,комун делите,червените и сякакви други бо клу ци!!Извирате като минерална вода?!Ако Герб са сатанисти и не знам какви още налудничави неща с които се мъчите да ги клепете,то какво да кажем за гуруто ви,татуираният Мар куч?!А що за светъл лъч ще бъде културния ви министър Мине тов,дето довчера се гняфаше с домати,яйца, ла ***,марули и какво ли не,влачеше ковчези кат някой им бе цил,пубертет,а сега топ културтрегер?!

89

Българин

преди 3 години

Най-накрая БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО а не правителство на п-рост-аци с-еляци извра-те-няци джен-дъри псевдо-мутри поклонници на сатанинска музика (Караянчева) корупционери русофоби продажници и всякаква друга *** събрани в герб

88

Ангел

преди 3 години

Вкарай тиквата в затвора .Друго не искаме от теб. Съсредоточи се най-вече в това.Държавата и да искаш няма да я оправиш.

87

Ели

преди 3 години

Вижте Слави как се изцепи https://youtu.be/Xk3wkJk_46g