126

възмутен гражданин

преди 2 години

защо цензорирате хората чакам СЕМ да ви потърси отговорност за вашите действия подкрепяки болшевиките наело с про руският ни президент не се крийте демокрацията не е комунизъм вие сте срам

125

искам истината

преди 2 години

тези комунистически другари говорят за справедливост нека тази справедливост започне от преврата 1944г когато всичко беше подменено в полза на другарите болшевики . неграмотни партизани и техните отроета ни станаха началници за тези комунистически отрочета бяха похарчени милиони за да се образоват бези неграмотници сметка беше платена от милиони българи нека да ги върнат без бой и да не ни поучават престъпници които живечт само за личните си облаги

124

Ивомир

преди 2 години

Най сетне си имаме истински генерал който да води държавата а не ментак израсал като лакей на мутрите

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен144 Това направиха дебилитеот чужбина, слрушащите чалга, фенове на Путин.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен138 Ужас, вървим към диктатура от рода на путинската. Кой е гласувал за ченгетата от ДС и пропадналата БСП, чалгаря ги набута във властта. Всички на избори, да изметем червените блоклуци и чалгаларията, платена от червената мутра Божков.

121

Анонимен

преди 2 години

Бла,бла, къде бе прозрачността, когато Янев лично пробута Грипен-ите на първо място, в нарушение на процедулите и сътвори огромен скандал?

120

Анонимен

преди 2 години

Правителство в което 95% са пенсионери с големи пенсии заедно с фигуранта които взимат по 2000лв пенсия,които цял живот са били на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно и още колко има в системата на МВР И МО със заплата и пенсия и още не ги махат,а има толкова млади без работа!НО КАКВО ОТ ТОВА!НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ТАКИВА ПЕНСИОНЕРИ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА,ДОКОГА?ЗАТОВА ЗА НАЩИТЕ ДЕЦА НЯМА РАБОТА...ха честито ВИ

119

izh

преди 2 години

Потомствен комунист и почтенност Асан от Селяметя на курсове ще се запише при вас, даже и таксата ще си плаща

118

Анонимен

преди 2 години

Отношението към правителството ще се оформи след решението му за фермата за норки до с. Маджерито. Тези животинчета пренасят ковид, а се разхождат и из града.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129Хаха! Нема такъв народ! Или по-готина интерпретация. Нема такава Наглост. Има пандемия и още как! Сега да видите кой, какъв "държавник"е! И кой е алчен и безотговорен, готов да докара народа към пропастта само и само да се докопа до кокала. И пандемия има. И бюджета няма нужда да се пипа. Последното бе потвърдено и от Георги Ангелов от ДБългария от трибуната на НС. Но Чорапа пак си върти плочата "Опоскано". Нали ГЕРБ ни мачкаха с извънредната епидемична обстановка? Какво стана?

116

Гост

преди 2 години

Този е възпитаник и добър ученик на Костов. Тогава всичко беше прозрачно и резултата е налице.Прозрачна приватизация, прозрачно управление, прозрачни мащабни обири и кражби. Честито! комунизмът никога няма да си отдиде от тази държава.

115

САМО ФИГУРАНТА ЛИ!

преди 2 години

Вината не е само на Фигуранта, но и на ония , за които авантата е нещо много повече от Европейска България. Причината за това е липсата на християнски морал, а и комунистическото робство, установено у нас от крепостните при.мати е увредило доста мозъци. Въпреки всичка Европейска България ще остане в общността на християнските народи в Европа и никога няма да бъде част от мюсюлманска Евразия. И могъща Америка иска това...

114

Анонимен

преди 2 години

Елена Павлова Фичерова-Караиванова, учредител в партията на Черепа, от днес е началник на кабинета на вътрешния министър Бойко Рашков

113

Ще устоим

преди 2 години

До ХотелиерНе надценявайте това правителство, то е само една времянка, която ще поразбишка държавата, ама за толкова кратко време 2 месеца, да се разчекнат пак не могат много да навредят. Без униние и паника, по-скоро мислете кое копче да натиснете, за да стане военна хунта мисия невъзможна! Тяхното оръжие е лъжата, внушения та и манипулациите. Ще бъдем жертви само ако им се подадем. Спокойно, с ум и разум и повече интелект ще им устроим!

112

Дивак

преди 2 години

Що за правителство е това? Някакво копи пейст на военна хунта от Аржентина или Чили. Докарахме се дотам да ни управляват "шапкари". Мирно! На ляяво! Марш! Като си помисли човек и за предишното правителство, му иде да си каже" От трънка на глог".

111

За това

преди 2 години

Янев, не се прави на умряла лисица! Ще ми говориш за ППП, чунким не знаем кой е кукловода и, че ти си една марионетка сложена да свърши мръсната работа на своя началник. Научен си да козируваш. Така, че давайте през просото, както сте инструктирани и не ни балалайкайте!Всичко е ясно, шефа ви отдавна чака този момент да натика Борисов в пъкъла. Правете чистки, но не и разстрели, както е присъщо на всяка военна хунта, и ако ви останат сили и време направете и изборите! Уж затова ви плащаме.

110

Хотелиер

преди 2 години

Май цялото ново правителство мирише на нафталин - всички са с пагони и костюмчета ,които са стояли в нафталина на Интендантското. Освен на нафталин , всички миришат на зелени чорапи ( рядко прани). Еееех, съдба българска ! Пак ще стягаме коланите и.......на опашки за визи за Европа.

109

Пенсионер

преди 2 години

Помня Бойко Рашков от 1983 година. Шеф на Следствието. Толкова. За останалото сами се досещайте.

108

Анонимен

преди 2 години

Ако това правителство не отмени мерките срещу изфабрикуваната пандемия, президентът ще обере негативите на изборите наесен.

107

Чистка!

преди 2 години

Рашков вече уволни секретаря на МВР работил по разкриване далаверите на радевия съветник Узунов за джиповете. Утре ще уволнят всички работили по разкриването на агентите на Русия и предавали тайните на НАТО в Масква! До седмица от държавната администрация ще си отидат всички, които нямат на ревера си значка с лика на РРадев! Хунтата действа! Помните ли препоръката ва Решетников за разчистване на тез които не с Русия!