117

Анонимен

преди 3 години

DO 155 Защо говориш тия работи, когато 60 млн души в Русия искат да се ваксинират - - това са достатъчно много хора засега. Всеки ден се ваксинират по 300-350 хиляди души. И даваш остарели данни - в момента в Русия първа доза са получили 14 млн души (9,7 % от населението), а две дози са получили 10 млн ( 7 %). Плюс това се вижда, че ваксината Спутник е безвредна и много хора като се уверят в това, ще поскат да се ваксинират. Плюс това много страни са дали заявки за Спутник, защото са оценили, че ваксината е хубава

116

Демократ

преди 3 години

Оххх, не е лесно да малко комплексирано джудже, което вижда във всяко едно нещо възможност за пропаганда. Хората направиха ваксини по най-модерна технология, продават ги вече от миналата година, джуджето все още прави гео-политика с безаналоговия Спутник V. Смешни, малки хора.

115

noFreeman

преди 3 години

единствената цел по света в момента е да изпълняват заповедта Отргоре всичко да бъде инжектирано с течността наречена (няма да я споменавам)... всичко друго, войни и тем подобни са за шоу... никога няма да премахнат намордниците и робските методи оттук нататък... и се пазете, вирусоносители на грипния щам са именно инжектираните...

114

Анонимен

преди 3 години

Китай е номер едно икономика в света и в технологиите на бъдещето. И плачат ЛиберастоДжендарите

113

Анонимен

преди 3 години

В Русия само 7% от населението имат 1-ва ваксина, 4% са с 2-ра. Около 55-60% от населението не иска да се ваксинира. При това положение амбиций да ваксинират света излгеждат смешни. До колкото съм чел изказвания на западни вирусолози, Спутник е наистина добра ваксина, но когато ниско интелигентното масово население на Русия не иска да се ваксинира, прави заслужена лоша реклама.

112

Анонимен

преди 3 години

"...сме на една планета и никакъв шанс да избягат..."=============Дали не могат да избягат? Дали рептилите от десетилетия или столетие не си подготвят отдалечени, изолирани и екологично девствени /Нова Зеландия/ кътчета?

111

Анонимен

преди 3 години

"... световният ред, ръководен от САЩ ...".............................Ръдиът Киплинг, Книга за джунглата, Ширхан, заобиколен от слугуващи му домократизирани чакали /Табаки/.Справка: речта на Путин от 21.04.2021 г.

110

Анонимен

преди 3 години

"Дори ако Русия и Китай могат да работят бързо за ваксиниране на развиващия се свят, някои експерти се съмняват, че усилията им ще имат желаното дългосрочно политическо изплащане."------------Проблемът не е в каузата на Русия и Китай, насочена към Мир, Добруване, Благоненствие и Взаимопомощ в целия свят, а в меркантилния, колониален, експлоататорски, хищнически манталитет на някои колективнозападни експерти.

109

Анонимен

преди 3 години

"... световният ред, ръководен от САЩ ..."А кой ги е избирал за ръководител? Не помня да е имало такива избори. Нали живеем в условията на демокрация?

108

Анонимен

преди 3 години

мистичен пияница, глупаво е да се тиражира пропагандистко заглавие, публикувано от чужд агент, прикрил се като руска социологическа агенция. Допускам, че 62% от руснаците не искат да се ваксинират с каквато и да е ваксина. Има ли проучване колко % от българските граждани не искат да се ваксинират? Да не излезе, че нашият процент е по-висок, но не го знаем, поради липса на гласност?

107

Анонимен

преди 3 години

В Русия всеки ден се ваксинират по 300 хиляди души, в момента са ваксинирани 14 млн души, а 10 млн са получили и втора доза. До края на юни ще се ваксинират общо 35 млн души в Русия

106

пияница мистик

преди 3 години

До 145Хвърли един дикел малко по-нагоре в сайта какво пише в статията "62% от руснаците не искат да се ваксинират със "Спутник V"

105

Анонимен

преди 3 години

Западняците казват, ако купуват нашите ваксини - това е добро, ако купуват руски и китайски ваксини - това е лошо (било нов тип война). Бетер като сахелският абориген, който казал - какво е добро и зло? Ако съседа ми открадне жената и камилите - това е лошо, ако аз му ги открадна - това е добро.

104

Анонимен

преди 3 години

През месец юни Русия ще произведе 40 млн дози от ваксината Спутник. Това означава, че през 2021 г. Русия ще произведе общо 400 млн дози. Освен това е договорено в Индия да се произведат 850 млн дози Спутник, в Китай - към 800 млн дози, в Южна Корея - към 200 млн дози. Произвежда се също в Белорусия, Казахстан, Сърбия. Ще има производство в още 20 страни.

103

Анонимен

преди 3 години

"Все още се чудим защо Русия предлага теоретично милиони и милиони дози, като същевременно не напредва достатъчно във ваксинирането на собствения си народ"-----------------------------Продължавайте да се чудите, а отговорът е на повърхността. При положение, че ваксинацията в Русия е доброволна, ковид-обстановката в РФ е спокойна и населението на Русия не се реди на опашки, за да се ваксинира, РФПИ продава произведените над личните нужди количества руска ваксина на желаещите. Какво по-логично?

102

Анонимен

преди 3 години

Употребявайки фразата "дългогодишен хлад между руския лидер Йосиф Сталин и китайския Мао Дзедун", проявявате неграмотност или откровено желание да ни дезинформирате. Отношенията между Йосиф Сталин и Мао Дзедун винаги са били прекрасни. Даже прекрасни е меко казано, тъй като Мао Дзедун се е отнасял към Сталин както към Учител.Охлаждане на отношенията настъпва след 1956 г, след като троцкистът-волунтарист Никита Хрушчов поругава всичко, градено от Йосиф Сталин и преданно следвано от Мао Дзедун.

101

Анонимен

преди 3 години

Неочакван за първосигналните либерасти съюз.Несъмнено, както Русия, така и Китай имат интерес да дискредитират световния колониален, а в редица случаи робовладелчески ред.Лидерите на държавите на колониалното статукво призовавали РФ и КНР да няма "ваксинална дипломация". Да разбираме ли, че Кремъл е длъжен да откаже достъпа на десетки хиляди европейски граждани до "Sputnik V", чрез станалия популярен и утвърдил се вече ваксинационен туризъм до Москва и обратно?

100

Анонимен

преди 3 години

Комунисти да правят добрини - това никога няма да стане ;)

99

Анонимен

преди 3 години

... развиващи се държави като Мексико, Индия и Аржентина...Развиващи се страниМексико с автомобилна промишленост колкото в ЕвропаИндия с атомна бомба и космическа индустрияАржентина с най големия в света телескоп за космически изследванияа България къде е - в недоразвиващите се страни!Между в прочем какво обозначава развиваща се държава - развива държавността си още или...?

98

Активист на БСП

преди 3 години

САЩ са си един концлагер със засилен режим на хранене! Прасетата папката ГМО продукти и грухтят доволно.