17

Анонимен

преди 3 години

Много било хубаво във великата Русия, ама гнусните русофили си пратили децата в Америка.Що така?А бе колхозник?Що така?

16

Анонимен

преди 3 години

Защо да е неочакван? Китай и Русия са съюзници.

15

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа и САЩ нямат пазарна икономика и не харесват пазарната конкуренция.Те обичат субсидии, санкции и унищожаване на конкурента

14

Анонимен

преди 3 години

САЩ произвеждат около 20% от световния БВП, а потребляват над 40%. Някой трябва да покрива разликата.

13

Бай гошо

преди 3 години

Имало било дългогодишен хлад между Сталин и Мао, тия направо нова история да вземат да напишат :)

12

Анонимен

преди 3 години

Прозира гузната западна съвест. Очевидно за запада е по-добре хората да измират без ваксини, отколкото да има ваксинационна геополитика и дипломация на Китай и РФ.

11

Анонимен

преди 3 години

Русия задмина Германия по БВП и я измести от мястото и на пета световна икономика.

10

Анонимен

преди 3 години

Москва осъди липсата на демокрация и нарушаването на човешките права в ЕС. Сергей Лавров заяви че ковид-паспортите (зелен сертификат) приети от ЕК означават принудителна ваксинация, което противоречи на основите на демокрацията - "Тази идея противоречи на правилата на демокрацията, защото в ЕС има решение, че ваксинирането е доброволно. КОВИД-паспорт ще противоречи на принципа на доброволност, хората ще бъдат принудени насила ако искат да се придвижват. А в Европа, без местене между страните - членки на Европейския съюз, населението трудно може да си представи живота".

9

Анонимен

преди 3 години

За 2020та година на САЩ се падат 25% от световния индустриялен продукт.На Русия се падат 1,68%Много са богати та се врат да помагат.Путин вече обяви на кои руски области трябва да се помага, понеже нямат пари за зърно и захар.

8

Анонимен

преди 3 години

"Все още се чудим защо Русия предлага теоретично милиони и милиони дози, като същевременно не напредва достатъчно във ваксинирането на собствения си народ", заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенВ Русия няма ковид сертификати и ваксините не са задължителни както в ЕС. В Русия никой не упражнява натиск за ваксини. Русия има много по-добри показатели от ЕС по отношение на заразени и смъртни случаи от вируса. Руснаците пътуват свободно във всички 22 държави на Русия докато в ЕС са затворени в къщи и полицията арестува и бие на улицата ако си без маска.

7

Румен

преди 3 години

Много е добре , че се разбират.Уредиха се руснацитеТака Русия да стой по далеч от България.

6

Анонимен

преди 3 години

"Все още се чудим защо Русия предлага теоретично милиони и милиони дози, като същевременно не напредва достатъчно във ваксинирането на собствения си народ", заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Що?При социализма как живеят?

4

Анонимен

преди 3 години

1,блъскай чужд труд и плащай данъцитака живеем робите в демокрацията

3

Анонимен

преди 3 години

Времето за доброволна ваксинация изтича.От тук насетне бой и насилствена ваксинация.

2

Анонимен

преди 3 години

Русия пък къде се бута между "богатите страни"? БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ.Тя да си имунизира нийното население.и да не занимава света със себе си.и да си прибере шпионите дето ги е разпръснала по целия свят.

1

Моля ви хора ...

преди 3 години

Извинте, моля ви помогнете ми да живея по добре, да имам приятелка и да имам като цяло хубав живот ! ?