137

ББ

преди 2 години

не съм ***...луд...Свободен...Божии син съм...ще ви стана фен,защитник,и каквото искате..ще защитава каузите ви докато съм жив...а моля ви създайте руско-китайска база със модерни оръжия ...в Газа...спасете палестинските деца от израелските убийства...опълчете им се...можете го...натриите носа на САЩ и ЕС въоражаващи израелците...и Ердоган поканете...създайте Нов Справедлив Световен Ред моля,милиарди по Света очакваме да спрете у,бийствата на деца и жени в Газа!!!

136

ББ

преди 2 години

уверявам ви,не съм *** или каквито там използвате,ограбен,нещастен,не съгласен и децата ми да живеят в подобен лицемерен и несправедлив свят....раждате чудовища...не ви дължим нищо...даваме ви всичко и не ви е достатъчно...играете опасни игри...опасни за вас,децата ви,вниците ви...офшорните ви...Свободни Божии Деца сме!!!убивате ни за пари...живеем зле от векове,убивате Света ни...няма да ви го позволим!!!Справка Историята!!!

135

ББ

преди 2 години

До Анонименпред руските посолсва "опашки" от желаещи...хора...ако сте...вървите против Народите си...не им давате право на избор освен те да тръгнат срещу вас...и няма ядрени ракети с които да ги спрете...четете Историята за Бога!Бог ни е създал като Свободни...и ще умрем като Свободни Човешки Същества!!!

134

Няма готовност

преди 2 години

До" Няма доказателства !": Данни за изследванията са предоставени, но на опонентите те им изглеждат съмнителни или недостатъчни. Когато някой не иска да признае нещо, ще намери причина. Ваксината Спутник V е одобрена за използване в повече от 60 държави. В малката европейска държавица Сан Марино например (33 хиляди жители) след ваксинация със Спутник V смъртността от Ковид е сведена до нула.

133

Striker

преди 2 години

Чудесно е това. Светът има два полюса - Белия свят, ЕС, НАТО и от друга страна Жълтурленд, Мужикистан, Иран, Сев. Корея Корея и подобните маймунландии. Радвам се, че България е сред първия.

132

Няма доказателства !

преди 2 години

Проучване, публикувано в авторитетното британско медицинско списание "Лансет" през февруари, установи, че ваксината Спутник V има 91,6% ефективност.Именно ! Проучването е на руснаците и само е публикувано в Лансет , но когато от руснаците поискаха доказателства на базата на които твърдят 91,6% ефективност се оказа, че не могат да ги предоставят - само твърдят !!!Къде са доказателствата ?! Публикация на твърдение не е доказателство !

131

Просто, но за кого?

преди 2 години

До Много е просто!: "Руснаците не показват доказателства за ЕФЕКТИВНОСТ"?Проучване, публикувано в авторитетното британско медицинско списание "Лансет" през февруари, установи, че ваксината Спутник V има 91,6% ефективност.Много е просто: Причините и досега СЗО да не одобри руската ваксина са чисто политически.

130

ДДРОнег

преди 2 години

Държавите от "западната" цивилизация действат против Русия и Китай, а пък последните действат против първите, к'во има тук чудно, всичко е "просто и логично", защото "борбата е безмилостно жестока" ...Нищо старо - два съюза от държави се борят кой да управлява света ... и двата имат добри и лоши характеристики !!!

129

Много е просто!

преди 2 години

На нас ни налагат Файзър, Астра и Модерна. Защо няма и Спутник?Руснаците не показват доказателства за ЕФЕКТИВНОСТ на ваксината и за БЕЗОПАСНО производство ! Просто твърдят нещо без доказателства !

128

Анонимен

преди 2 години

До Демон, кой ?И не се крият за това. Хората просто трябва да свикнат с тази мисъл, че ще има планирана пандемия и че ще умрат много хора и другия път да е "нещо нормално" като войните в миналото.След това лека-полека ще налагат мисълта за масово чипиране уж за "сигурност" и накрая хората да не се дърпат много, просто защото свикнахме и го приемаме, като греха.

127

Анонимен

преди 2 години

Не се будалкайте с Русия. Западът не се е загрижил за правата на човеците, мизерията, водката и други хуманно-демократични ценности. Съвсем не. Болката е от потенциала, който ще се развива там, неконтролиран от запада. Енергоресурси, суровини, злато - прочетете малко повече. Новите технологии не са само i-фони, клонинги и тесли. Светът се стреми към нови енергии, но преди всичко енергии. Откъде Европа ще добие водород? Очевидно Русия няма да се разпадне, глупаво е просто да прилайваме в тон.

126

хахаха

преди 2 години

бай *** що ли не стане зам.председател на китайската компартия и се прекръсти на Пу Тин Тин.Бездрго целия Сибир вече е населен с китайци.Русна;ште да свикват с ориза и вкуса на кучешкото.

125

ДО 156

преди 2 години

До Демон, кой ?ПРОПУСНАЛ СИ ДА ЗАКЛЕЙМИШ ОСВЕН СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И ЧЕТИРиТЕ ГОДИШНИ СЕЗОНА.

124

Двойни стандарти

преди 2 години

Интересно, а САЩ и Великобритания дали са ваксинирали всички свои жители, та техни фармацевтични фирми изнасят ваксини къде ли не по света? Въпросът е реторичен, особено, ако приемем, че ваксинирането трябва да става доброволно и без дискриминация за онези, които смятат, че дилърите на ваксини все още не са заслужили тяхното доверие.

123

Демон, кой ?

преди 2 години

До АнонименДемона излиза от сянката си,сега да признаят как е "изпуснат" вируса.Как е изпуснат може никога да не се разбере,но вече стана ясно че изследванията на коронавируса в лабораторията в Ухан са били спонсорирани от Американски биологични лаборатории и фондации, както и много други лаборатории по цял свят. - Англия, Франция, Италия, Азърбейджан... Затова САЩ млъкнаха.Бил Гейтс говори за пандемии от коронавирус и намаляване на населението още от 2016г. лекциите му в ТЕД още са си там.

122

Анонимен

преди 2 години

Демона излиза от сянката си, сега да признаят как е "изпуснат" вируса.

121

Историята дума друго

преди 2 години

"Дългогодишният хлад между Йосиф Сталин и Мао Дзедун"... Това може да напише журналист, който или не знае историята, или съзнателно лъже своите читатели. Първите разногласия между СССР и Китай, съответно, между управляващите компартии в двете страни, възникват около 1960 г., когато министър-председател на СССР и първи секретар на ЦК на КПСС е Никита Сергеевич Хрушчов, истинският виновник за голодомора на територията на Украйна през 1932 г. и 1933 г., невключваща днешната Западна Украйна.

120

Накратко ...

преди 2 години

...Астра, Файзер и Модерна чрез "техни хора" сред "експертите в правителствата" се жалват че някъде са пренебрегнали техните ваксини и са си поръчали руски и китайски... което осезателно е намалило очакваните печалби на БигФарма.. останалото е журналистическа плява и "шокиращи разкрития" за да си заработят заплатите.Тия трите до сега си подливаха вода/ваксина един на друг с обвинения на кого ваксината била опасна... хубаво е да се види че временно са се обединили срещу "общия враг".

119

Анонимен

преди 2 години

На нас ни налагат Файзър, Астра и Модерна. Защо няма и Спутник? Лично моя работа си е с какво ще се ваксинирам. Видяхме позора на Словакия със Спутник, май ще има дела за клевета и Словакия ще плаща.

118

Анонимен

преди 2 години

Неочакван съюз?!?!?!Световните лидери ги призовават...Има и по-тъмна страна на сътрудничеството между Москва и Пекин във връзка с ваксините.Както Русия, така и Китай имат интерес да дискредитират световния ред.Някои експерти се съмняват, че усилията на РФ и КНР ще имат желаното дългосрочно политическо изплащане..........................................................Повече от 120 запасни адмирали и генерали написаха открито писмо, че се съмняват в психическото здраве на байДжо.