230

Анонимен

преди 3 години

Боко ще го съберем с ортака в Дубай :)) Само да не се случи на Бокича това което се случи на Пеевски :))

229

Днес е

преди 3 години

Хубав ден за България.Джипката е в гаража!

228

Куку

преди 3 години

Щели да строят нов затвор. Време е да го напълним с корумпирания *** , калинки и предателите на българия.

227

До 247

преди 3 години

А ти какво очакваше да направи Борисов?Кажи от какво не си доволен !Тоест в какво го обвиняваш,че не е направил !Хсйде,кажи какво да изискаме и очакваме от новите !Искам точни примери с абсолютна конкретика и фактология.Еми стига сте мрънкали и повтаряли мутра,та мутра.Да ама тази мутра дръпна България двойно повече за 10 години ,отколкото предишните за 20 !

226

Анонимен

преди 3 години

на Стойчо Стойчев мокрия сън му е една тиквичка да му влезе с 200

225

А де...лошо...

преди 3 години

Разбира се , че е диктатура след законен преврат на БСП чрез Руменчо Радев.Това пък се случи след гласуването за Слявчо -чалгата. Какво ще последваа ...,само врачките могат да кажат.....Такива пък с лопата да ги ринеш...

224

Комунист

преди 3 години

Браво на Радев, истински славянин. А сега ни изкарай от ЕС и НАТО и немедлено да осъществим вечна дружба и братство с майка Русь.

223

Прасе с каска

преди 3 години

Гербавите *** още не могат да разберат, че пътят им е само надолу кън кофата за ***.

222

празноглавеца власт

преди 3 години

Сбъдна се лелеяната мечта на Фигуранта, има цялата власт. Сега ще гледаме сеир. Този зависим от Москва човек, неадекватен към събитията както в страната, така и в света ,ще сътвори куп глупости и ще ни върне назад. Бас държа, че няма да са справят с изборите и ще бъдат оспорени. Но може би това е целта на този празноглавец, да има хаос и това правителство да управлява до президентските избори. Този зл.обар е готов на всички, за да овладее държавата. Очаквам и немислимото.

221

българин

преди 3 години

Изключително много съм доволен от избора на президента Румен Радев на здравния министър!Доктор Стойчо Кацаров е един компетентен и разумен специалист, практичен човек който се надявам да въведе ред в хаоса, създаден от ГЕРБ наречен "противоепидемични мерки".Жалко, че ще е само за 2 месеца. Искрено се надявам в новото правителство излъчено от бъдещия парламент пак него да изберат, или човек с неговите качества!

220

Българин

преди 3 години

Гласуваш за ДБ - получаваш служебен кабинет на БСП. Гласуваш за Слави - получаваш Жан Виденов. А Слави го няма, няма и да го има.

219

Няма такава държава

преди 3 години

Всъщност, Радев е чуждестранен агент. И във всяка нормална държава ще бъде третиран като такъв. В Чехия (и в цяла Европа) гонят руски шпиони, а тук ги избираме за.... президенти.

218

Анонимен

преди 3 години

30 години преход към демокрация и европеизация, и накрая пак направихте африкански тоталитаризъм. Генерали, самолети, джипки, само липсва една камила по средата.

217

мдаа

преди 3 години

Руското разузнаване извърши преврат с изпозване на компромати , омаскаряване и с решителната помощ на другаря Румен Радев. Дал подслон в президнтвото на руското шпионско гнездо.Честито правителство на генералът от КГБ Решетников!

216

IQ 2.28

преди 3 години

тука ние си играем на дребно, но по света, най вероятно ни се смеят и кучетата, щом в ролята на "нови лица" са тия, заради които ни изшиха валутен борд, и оркестъра им за сватби и погребения.

215

Анонимен

преди 3 години

Божката как ще си хапне от европаричките, охааа. Ще си върне десеторно финансирането на паважнини клoуни.

214

Анонимен

преди 3 години

Браво Радев ! Най-великия, най-достойния,най-честния,най-социалния президент !Вече генерале мой ръцете са ти развързани и може да мачкаш главата на змията наречена Герб!Унищожи този тумор веднъж и завинаги!

213

БЪЛГАРИН

преди 3 години

радеф е ПО3ОР!!!

212

Българин

преди 3 години

До iq 2.28Ще засичаш, но точно година, защото следва познат сценарий. Всенародно недоволство, хаос по улиците и оставка на гладните мишоци.

211

Анонимен

преди 3 години

До 132Предпочитам гастарбайтерите да определят, отколкото ояденото кръгче около Кюлчев и 100липиновци.