310

Анонимен

преди 2 години

Евала бате Славчо само ти ще оправиш бг

309

Анонимен потребител

преди 2 години

Хаха, тя държавата е срината вече от тиквите! Обаче и аз не одобрявам включването на кадри на БСП в правителството. Няма ли безпартийни експерти?!

308

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто което можеше да стане.това е най умния държавник в историята на свинелендия.

307

Анонимен

преди 2 години

Приказват си 3 трима глупости на търкалета,Райчев като най платен удря рамо на мутрите,че без тях няма пари в сметката.Да рекламира Слави марионетката-Голямото нищо е бездарно и антиобществено,но за пари няма обществен интерес.Щели да сменят областните на МВР за честния вот уж,щото с техните ще е много " честен"!Виждаме ги кои са,за какво се гласят,не е в полза роду,а в ползва на олигарситe,за който плаща,без оглед бъдещето.Бойко Рашков " честния" от времето на Виденов и мутрите за кого работи?

306

Анонимен

преди 2 години

Този ще срине държавата.На изборите всички за Бойко това е единствения начин да избегнем фалит и комунистическа разруха

305

Докато

преди 2 години

...Европа ДАВА пари - РАДЕВ НЯМА ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ЕС!!!! В момента, в който ЕС спре парите - резултатът ще е понимаете ли руского язьйка?

304

Ани

преди 2 години

Човек не знае какво е имал докато го загуби.Аз мисля че нози кратък мандат ще успее да предизвика мисленето на българите и те ще вземат правилното решение на предстоящите избори.

303

глей сега

преди 2 години

През 1990 те комунистите налагаха идеогемата "всички сме грешни".Така ще е и сега. Радев ще ни убеждава че по върховете са "правилните хора" и преустройството трябва да започне "отдоло".Той е божествен разбира се и е "горе" в небесата.

302

Анонимен

преди 2 години

Слушах ги по радиото тези "експерти".Самозабравили се блюдолизци, които са в потрес, че някой в момента им дърпа чинията изпод носа и те нищо не могат да направят, освен да вият на умряло.То и изказванията им са такива....

301

Анонимен

преди 2 години

Защо здравей Северна Корея,***?Двама от министрите му са завършили Харвард!!!А във вашето имахте IT -kart?Което значи,че може да рабори с таблет.

300

хм!

преди 2 години

за да се намалят негативите, гласувайте повече за ГЕРБ

299

made in РадеФ

преди 2 години

Здравей Русия, Здравей Северна Корея, .... ... Чао , Чао , Чао Европа.

298

Анонимен

преди 2 години

Браво бе "Иксперти" почти директно ни казвате ,че сме о..ф..ци и не може народът да защитава интересите си ..смятате ,че нямаме сили да изразим несъгласието си с който и да е самозабравил се държавник...значи според вас - Радев - еднолично , а как беше при удобния ви Бокич ..Двулично .т.е. пълно лицемерие ,едно се казваше ,друго ставаше реално..и вие сте за изхвърляне с манипулациите си

297

Българин

преди 2 години

Най-накрая.... отървахме се от тея джедъри содомити и ювеналци най-накрая....Искам служебно правителство на Радев 4 години !!! Поне 2 месеца ще дишаме спокойно, без наште *** веднага да се надупят на някой п-е-дд-а-л-ска заповед от Европа. Внимавайте за кого гласувате българи след 2 месеца, за да не осъмнете с 3полове в България, еднополови бракове и ювеналната юстиция където отнемат деца и ги дават на г-е-й двойки в Европа да стане факт - това е политиката на содома зад герб !!!

296

SS

преди 2 години

еднолично или не, важното е, че изчегъртването + изчегътването вече почна!!МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България !

295

nilesev

преди 2 години

До АнонименАбе, още при царя се нагледахме на управление от завършили ,,престижни" университети в САЩ и Англия.Така че благодаря!

294

Омерзен

преди 2 години

До от последния часБегай за тениска щот ша свършат!!!

293

чарли

преди 2 години

Защо три дни, три часа са много .

292

Ментора бай Иван

преди 2 години

Слава Богу , че едноличната диктатура на Мутрата от Банкя премина в еднолично УПРАВЛЕНИЕ на Президент Радев!

291

БСП-КПСС

преди 2 години

Ушанките освен да търсят вина и очернят всичко постигнато няма как да дойдат на власт. Лъжи , демагогия, корупция и омраза. Това са малкото "качества" на всичките се пръкнали партийки и пипала на БКП..Следващата стъпка е да почнат да настройват хората едни срещу други, за да не ги закачат докато са на власт, дори и за малкото време което им остава.При ББ, хубав или лош, но БГ дръпна напред. Другарите като захапят власт и всичко се Оооаква и като ги изметат, пак няма виновни...Б а с и измета.