250

Анонимен

преди 3 години

Всички, които са тук за лев са си за Тиквун 1ви ! Докато има в чекмеджето ще е така ! Честит първи ден след мутрата-пожарникар, агент, крадец, кюлче-поклонник !

249

До 315

преди 3 години

Абе..гербаджийо, каква президентска република?По конституция в такава ситуация президента трябва да назначи служебен кабинет.Какво ревете на умряло?Защо не квичахте, когато Плевнелиев направи служебен кабинет?

248

Анонимен

преди 3 години

Прехода от парламентарна към президентска република се случва тихо, естествено, някак си като изгрева. Съвсем нормално. Но никой не говори за това. . .

247

Снайперист

преди 3 години

А до сега бяхме под едно личното управление на Джипко Бибитков

246

Анонимен

преди 3 години

Не ми допада че Радев е прекалено проруски - такива хора обикновено се превръщат национални предатели и забъркват големи каши. Същото важи и за проамерикански настроените. Пробългарите в България са изтикани на заден план, което хич не ми харесва.

245

*/*

преди 3 години

Завършения *** Стойчев говори каквото му нареди централата.Същите са и "професор"Христова,другарката Коларова,Харизанов и останалите от шайката.Само вижте какво казва Коларова на 23.08.20 и съответо на 25.08.20 и точка.

244

Може и още как може!

преди 3 години

Сега адвокатите по света и у нас нагледно ще видят дали главен прокурор може да защитава клиент по-всеотдайно от тях.

243

Анонимен

преди 3 години

Троловете герберски са 9 +- 1.

242

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТА,ПО ПОРЪЧКА НА ЧЕРЕПА ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ОКРАДЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ОТ БАНКИТЕ.ХОРА,СПИРАЙТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ,ТИЯ ЩЕ КРАДАТ ПАРИТЕ ВИ

241

Анонимен

преди 3 години

*** докато се плюмчи срещу ББ не се усеща как ще го правят руска губерния. Божков е любимо червено чедо, а на Радев сърцето му тупти за Русия, той е откърмен в руското военно дело.

240

Анонимен

преди 3 години

"Житие и страдания грешного Буцония" вече е прочетена книга.Минаваме нататък.

239

ОПАААААА

преди 3 години

Ще похарчат пари и отново трябва да избираме десни да оправят бюджета и приходите т.е. петела може и добре да кукурига, но все пак кокшката снася яйцата.

238

До 294

преди 3 години

Те на НДСВ министрите и те бяха завършили там !Ама управлението им ни остави с МРЗ = 100л. бензин А95 !

237

КВАЙ ТАЗ ВОНЯ

преди 3 години

АМА КАК ВОНИ ОТ ВСЯКЪДЕ- ТОВА БИЛО ВОНЯТА НА ЧЕРЕПИ И РАЗВАЛЕНИТЕ ЯЙЦА НА МИНЕКОВ ОТ РАДЕВАТА ХУНТА....

236

Анонимен

преди 3 години

Експертите на герб ли го казват

235

точно така!

преди 3 години

До алиДиктатура!

234

Комунист

преди 3 години

Народа избра Радев. Народа недвусмислено показа, че иска Русия. Времето настъпи да се върнем там където ни е мястото - в русский мир. Всичко върви много добре, Герб е история. И сега повече от всякога трябва да натискаме, докато не се отървем от зловредното американско влияние.

233

ГРИПЕН ГАДЕВ

преди 3 години

НАПРАВИ ХУНТА НА ЧЕРЕПА.

232

какво квичене!!!

преди 3 години

Явно това е верният път,щом платените *** на Гроб *** по всички ТВ-та.

231

Бойха Цар Тулупев

преди 3 години

Лъжа! Райчев лъже! Само Аз, Бойха, Царят на *** съм народният цар и единственият цар, другите са узурпатори пратени от руският цар Володя да узурпират престолът ми! Само Аз, давам, вземам и давам на народа, докато другите дават на алчните боляри и те заробват народа! Затова, Аз, народният цар ще поведа борба за връщането на престолът си!