395

попа

преди 3 години

този път не лъже..направиха много (за себе си)..направиха си вили по целия свят,къщи,апартаменти..направиха си много шкафове с много чекмеджета..и ги напълниха с пачки и кюлчета..а за нас,хората на България какво направиха..направиха ни да изглеждаме като бай-*** на Европа..направиха ни най-корумпираното място в половината свят..пратиха ни на дъното по свобода на словото..направиха ни най-бързо чезнещата нация в СВЕТА..ето затова ви мразим..

394

аз

преди 3 години

Много направиха, за определени хора обаче. За масите - направиха ...... конфигурация от три пръста с преобладаващ среден

393

Макарити

преди 3 години

До ТОЗИ ЧОВЕКТи вообще карал ли си по тези магистрали. Вообще возил ли си се в метрото. Метро, в което като излезеш и се чудиш на къде да похванеш. Бил съм в едни от най големите мегаполиси в света и никога не съм се губил, само в нашето уредено метро се губя. Защо ли.? Щото тиквите са го измислили.

392

САТАНА

преди 3 години

Защо не се фукаш пред комисията по ревизия...

391

lewskar

преди 3 години

Новитя наследник на НДСВ ,ГЕРБ е в посока на поемане на щафетата ! То Мони ментата си го сложи на Тато охранителя да гради политическа кариера е няма къде по-далеч да стигне с такъв ментор

390

КРУМ

преди 3 години

Кой ще ви мрази ако сте направили нещо за държавата и народа бе naляч0оооо!!!Но наистина много сте направили - толкова много никой не е крал до сега!!!!!Надявам се наистина да ви разследват за цялото ви управление и да има фиктивни доживотни присъди, защото извършихте опит за геноцид и унищожаване на българския народ и държава !!!

389

Анонимен

преди 3 години

"Усвоихте едни пари". Това сте направили. Дванадесет години "усвояване".

388

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Да отива да си гледа отрочето в Барселона .Срамота ,направил детенцето и избягал обратно в България . Жалък индивид ,никога не избирайте такива *** които не поемат отговорност за провалите си .

387

Анонимен

преди 3 години

Бъркате, г-н Борисов. Една партия, която царува 11 години, физически и морално се износва, в нея и около нея се оформя клиентелистко течение, което изсмуква парите на управлението и оттам - на държавата. Видяхте резила на двамата - Илчовски и Иван Ангелов, които си разменяха обвинения, но единият владее 150 хил.дка земя, а в БГ има 3 фирми с по над 1 млн.дка. Те и такива като тях реално управляват икономически областите, отделно тези с преработката на грозде в изделия и т.н. Два мандата стигат!

386

До 438

преди 3 години

На 11 юли герб на бунището завинаги! Времето на Боце и компания СВЪРШИ!

385

ТОЗИ ЧОВЕК

преди 3 години

АЗ ВЯРВАМ САМО НА ТОЗИ ЧОВЕК! колкото искате го плюите, но ако не беше той още щяхме да сме си източна република и то доста гладна като грузия и тн.. ако не беше Бойко, ни евро щяхте да видите, ни магистрала до Солун, ни околовръстно, ни метро, камо ли магистрала до Варна, където той е единствения бг политик с топки да разпореди започването на строежа и то само с държавни средства. айде лек ден и на 11 юли, не герб, а Бойко!

384

не се заблуждавай

преди 3 години

до 416 българите бягат навън от 1990 година при всички правителства до сега, и останалите,които се натискат за властта са безхаберници и мафиоти.

383

ха-ха

преди 3 години

Тъй,тъй Бойче, верно залудо отидоха парите, щото друго си е парите да идат например за разкопки, закопки, или пък да платим авансово за някои друго хвърчило или пък да речем корабче!

382

Анонимен

преди 3 години

Иване само толкова ли ти се откъсна от сърцето ,я виж Цоньо какво ми е донел !Тази реплика ще я помня цял живот ,когато Боко иронично казва на шефа на Градус какво малко кюлче е донесъл в сравнение с това на друг бизнесмен.Оня се обидил и отишъл и купил ново по-голямо!Сега разбрах защо има две големи и едно малко кюлче ,всичко си идва на мястото!Вдяхте ли герберасти какъв Толу-п ни управлява .Срам и позор!

381

негова фенка

преди 3 години

Правилно ,злобни и устремили се към властта са тези, които ви мразят. Остави ги да управляват тези некадърници и ще им гледаме сеира.

380

Иванов

преди 3 години

Да бе, за какво говориш? За метрото ли? Абе защо все лъготиш бе? Метрото 80%-85% мина по тунелите изкопани по времето на германците и на социализЪма. Този термин СоциализЪма нещо да ти напомня? Да не би да ни завираш в очите "магистралите", които започват да ги ремонтират на следващия ден, след като им отрежеш лентичката? Боко, кажи защо остави бабичките и старците по селата да ги грабят и убиват? Никой не е забравен и нищо не е забравено, така да знаеш.

379

Боко и Стамболов?

преди 3 години

До АнонименДве противоположности!

378

уникум

преди 3 години

До абсурдВсичките държавни службички са заети от електората на Герб. На това се крепи Боко

377

хах

преди 3 години

Мразят те, защото нагледно им показа ,че не си нищо повече от един мафиот чекмеджан!

376

Ковид Иванов

преди 3 години

Окрадохте всичко, което можахте и за това ви мразим до дъното на душата си. Изтаковахте всичко което мърда, но то пък, това всичко(за вас) все, че ви наснима с малка част от окраденото. Борко-бърборко, кажи какво става със Сретен Йосич, оправи ли си дълговете към него, че ще те накълца на създърма? И ще трябва да се организира още едно погребение като на Павлов. А в България вече няма пари за такива траурни церемонии, всичко окрадохте, нали разбираш?