335

Анонимен

преди 3 години

Бойко разбрахме за важните неща дето сте направили!Илчовски показа и разказа на цяла България!Чакаме сега и прокуратурата да направи още по-важни работи!

334

Анонимен

преди 3 години

Да не остане и един не опраскан.

333

IT-спец

преди 3 години

ГЕРБ само рекетираха големите бизнеси и тези които не са им удобни като Божков, Василев.. аз лично имам приятел в Русе който е сериозно засегнат от ГЕРБ и дружината най-вече с този специализиран съд... неискам да ги виждам и те така, харесва ми като църкат значи са ранени...!

332

НЯКОЙ

преди 3 години

Народът ли е *** та не разбира Баце или Баце е *** та не разбира какво иска народа? На този въпрос сами си отговорете, преди време един по телевизията отговори.

331

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Айде още един Минеков, другите са чиновници не очаквам нещо кой знае поне да уволнят герберастите и да задържат Борисов и другите крадци

330

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

По делата им ще ги познаете. (Матей 7:20), това се отнася за всички политици които доведоха народа до геноцид, по-тежък от този преди освобождението и войните.Докато не направим партията на безпартийните, промяна няма да има.Служебния кабинет е пълен с разни пенсионери само 1 човек Кирил Петков ми вдъхва доверие, другите всички са пенсионери, архитекти свързани с къщи за гости и разни ***.

329

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Смукача на...готови пари Борисов,още е готов да...смуче;че и други научи на това.Едно си знае...баба,едно си бае.

328

Бойко строител

преди 3 години

Бойко направи София Град. Преди като отиде някой в София питаше:"Извинявайте, къде е града?"Бойко направи две връзки за газ. Едната през Турция и другата през Гърция. И много пътища, метра, детски градини и т.н. които ще останат и след като другите си отидат.Бойко ще го споменават в историята заедно с Хан Омуртаг и други светли примери.

327

Един от запаса

преди 3 години

За един дъртак питам. А Ф16 да не са станали фантоми?

326

Народният съд влиза

преди 3 години

Много неща направихте . С много работа работа работа.Пачки пачки пачки . И злато. Зулуми на тон.Мафиоти сър!

325

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов се застоя на Министерското място и си помисли че вече има авторитет и всред враговете си. А те плетяха своите интриги необезпокоявани.А той трябваше да ги безпокои!Нищо. Човек се учи докато е жив!

324

дядо Йоцо

преди 3 години

Оф ффффф,гражданино Борисов,най-после !!!!!

323

Свърши курса....

преди 3 години

Гербопитекът борисов скоро ще бъде там където му е мястото - зад решетките, ако преди това някой от хилядите, които той се опита да унищожи или репресира тотално, не му свети маслото...или не го поръча. И това ще бъде най-заслуженият Му край, стига народът да не го висне на Орлов мост с тиквата надолу....

322

нравите български

преди 3 години

До anonymous - "...някак си изведнъж заобичахме Трифонов-политик..."по-точно е :"...изведнъж заобичаХА Трифонов...", защото аз не съм го заобичал, а и много други! Масата електорат представлява клиентела, мечтателно предвкусваща и сладко примляскваща бъдещата далавера и келепира, който ще ги споходи с идването на новите!Има свежи спомени от едно последно партийно събрание, когато целокупната членска маса буквално се втурна бегом в партията на Царя, щото той щял да ги оправи!

321

ЧАКАЛИТЕ!

преди 3 години

Борисов вече не е предмет на изненади. Всички го познаваме добре.Изненадата е в покрепата на толкова много хора около него - тук вече не става дума за пачки. Говорим за издевателства над хора. До каква степен е проникнала проказата - сега вече става ясно колко всички тези хора са подобни на едната госпожа от Кърджали. Живи примери в какво се превръща човек, когато си продаде душата. Не искам да съм на тяхното място!

320

МУНЧО

преди 3 години

КВО ДА ГИ СЪЖАЛЯВАМЕ ЛИ ЧЕ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ И ДОКАРАХА НАРОДА ДА ПРОСЕШКА ТОЯГА ?

319

Анонимен потребител

преди 3 години

Е не е заради това, а защото се самозабравихте! Не може да забогатявате за сметка на народа, това не го ли разбрахте?

318

истина

преди 3 години

Нито едно добро дело не е останало ненаказано.

317

Анонимен

преди 3 години

Тези злобари се чудят какво да измислят, за да смачкат Радев, а не виждат,че точно злобата им срещу Иванчева и нахлуването в президентството при Радев с автомати беше капката, която преля чашата на търпението на народа, който отдавна не ги искаше,но си крадяха изборите чрез купуване и измами,но вече няма да могат да повтарят същия номер!

316

Не всички мразят.

преди 3 години

Винаги съм си мислел, че когато направиш много и важни неща няма как да те мразят! Дали наистина си направил много и важни неща...........