415

Анонимен

преди 2 години

До ТОЗИ ЧОВЕКТи луд ли си? Нормален ли си?Няма толкова много избити и умишлено тежко разболяни хора през някое управление, колкото през управляението на Бойко и ЦЦ, че те ни затриха като население, *** да видиш докъде са били гробищата преди да дойдат на власт и през тяхното управление как ускорено са се разширили гробищата, майната им на парите,които крадяха,но тези управляващи и народа затриваха,турците също следяха хора и разболяваха или убиваха хора,а Бойко пръв техен авер!Да се махат!

414

Тра-ла-ла

преди 2 години

Би следвало да е обратното - ако направиш много, важни и добри неща за народа - да те обичат.Щом те мразят - че замисли се какви ги вършиш де!

413

Анонимен

преди 2 години

Едва ли затова ви мразят.

412

Даа!

преди 2 години

И,... билет за Дубай !

411

брей ,бре !?

преди 2 години

Да , мразим ви , направихте много неща ---ЗА СЕБЕ СИ И ОКОЛО ВАС , ШАЙКАТА !Махайте се по-бързо , следва позабравената операция ''КОТАРАЦИТЕ'' , заедно с Цвъки !

410

hitko

преди 2 години

Грешката на Бойко е ,че не компромтира с нищо червената ***. Те бълваха слухове, клевети и изцяло фалшиви новини за управлението, а нямаше подобаващ отговор. То не е лесно да работип и да се занимаваш с интригите на една цяла 100-годишна партия, но трябваше! И това се видя на изборите! Дано си научихте урока и ги подпуквайте тез чрвени некадърници, че лошо му се пише на народа.

409

полковник Колев

преди 2 години

Тодор Живков или Б, Борисов,кой от двамата е по *** и невежа???

408

123

преди 2 години

Борисов, какво си направил и каква е ползата или вредата от твоите 3 мандата, тепърва предстои да видим!Днес обаче ти показа за пореден път, че не умееш да губиш и позорно избяга и се скри при предаването на властта. Един истински голям политик, за какъвто ти претендираш, че си, трябва да умее да губи и да поема и негативни реакции срещу себе си.Ти избяга и това не говори добре за теб! Дежурните ти бъртвежи писани във фейсбук нямат стойност, тъй като ти не бе премиер там , а на Доднуков 1.

407

чукай БсП-ТО

преди 2 години

За всички влюбени в Радев,Трифонов и Мая.....Да ви е честито новото правителство алаЯнаки Стоилов!Дерзайте гладни червени кмери!Крадете ,колкото можете - пък догодина ще видим ,кой и какво е направил...Като ви врътнат кранчето пак,ще се озъбите !Но този път домати няма да има а картофи по кратуните!...и още нещо...

406

Анонимен

преди 2 години

Борисов се надцени. Било е прекалено рано да се изправи срещу Черепа и другите и да се опита да преразпредели определени пазари и незаконен бизнес.Борбата за парламента е само повърхността, в момента се води борба за всички типове канали и кръгове от фирми.

405

дам...

преди 2 години

Направихте много Борисов, обаче се скрихте от журналята при предаването на властта днес! От какво се уплашихте господине, който половин година командореше чрез преки включвания от джипката?

404

СЕНЗАЦИЯ

преди 2 години

Бойко е забелязан в пластичната клинака на братя Енчеви, според источници на от Визаж бившият премиер прави опити да се преобразува в Японска гейша и да напусне страната към Катманбду.

403

хах

преди 2 години

Боце, направихте много, ама днес като предаваше властта не пуснахте в МС иначе любите ти ***! Защо така Боцко, защо не ги допуснахте, та да се похвалиш, макар и за последен път с твоите успехи пред тях?

402

Анонимен

преди 2 години

"НАПРАВИХМЕ МНОГО ЗА НАРОДА" - каза Лойко Чекмеджето.

401

X

преди 2 години

Преди есента, ББ ще е съсед на ВБ.

400

Лили Барута

преди 2 години

Точно така: Направихте много (предателства) и важни ( глупости)...и кражби - затова ви мразят!!!

399

коментар

преди 2 години

Крайно време е медиите да се осъзнаят и да престанат да ни занимават с този човек! Той вече не е премиер-самодържец, дори не е и магистрален инспектор! Ерата Борисов приключи, той в момента е единствено лидер на партия, нищо повече!

398

Прислужницата

преди 2 години

Нека ги опънат всички Гербаджии като в сериала "Историята на прислужницата". и после за десерт Въжето !

397

Анонимен

преди 2 години

Този виц вече е скучен.

396

Анонимен

преди 2 години

Колко време ли ще мине преди да се наредят на опашки пред прокуратурата Гербаджиите? Според мен седмица две.